reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam.
Ja tak na chwilke bo zaraz ide na drzemke.
No więc dziś Baśka nas zadziwiła. Zasneła o 21:30 i obudziła sie... UWAGA! o 3:00!!!!! Spala 5 i pół godziny!!! Dostała cycka i spała do 5:30, dostała cycka i spała do 7:30. Potem Basia wytrzymuje 2 h bo o 9:20 znowu zasnęła i spała do 11:00. Wasze Maleństwa tez tak mają? Basia wytrzymuje 2 do 3 godzin i znowu spi. Czy nie za dużo śpi w dzień? Jakbysmy jej nie położyli to jest strasznie marudna, żadne zabawy ani zabawki ją nie interesują itp. wiec trzeba ją kłaść chociaż na 30 minut.
Także nastepna drzemka bedzie pewnie koło 13, potem kołó 15-16 a potem 18-19 no i potem nocne spanie 21-22.
Jak to u Was wygląda? Czy Wasze dzieci tez narazie tak duzo spią?

Teraz ja ide nyny i czekam na odpisy, bo jedna kolezanka zapytala mi sie czy rozmawialam z lekarzem ze Basia tak duzo spi, ale najpierw zasięgne opini od Was :)
u nas tez to mniej wiecej tak wyglada ale ja mam wrazenie ze on za malo spi, bo tylko po 20 minut, lacznie w dzien przesypia moze poltorej godz
tylko u nas Jas na noc zasypia o 19

Perfecta to w sumie dobrze wyszlo, lepiej na swoim, a miesiac szybko minie

tak mine leb lupie ze wytrzymac nie moge, mam mroczki przed oczami
cos sie sypie

Ale newsy od rana na forum!!

mimi zlota medalistko jeszcze raz gratuluje:-D

Asnecja ale fajnie jednak @ sie spozniala nie bez powodu!!! GRATULUJE:-D
Lena swietny prezent dla babc!! Gratuluje zabka
:tak:

Eliza kratuluje zebuszkow!!!

Ogromny urodzinkowy buziak dla Natalki i Klary, sto lat maluszki!

hehe jeden post a same gratulacje:-)

Ostatnia edycja:
Jezusicku co się dzieje:

mi_mi, Asnecja -
Kochane nasze.....WIELKIE WIELKIE PRZEOGROMNE GRATULACJE MAMUSKI!!!!!

Dzisiejszym solenizantkom
Natalce i Klarze
moc najcudowniejszych i najpiękniejszych życzeń
Zdrówka, radości i samych słonecznych dni w życiu
Buziaczki dla Was

Ostatnia edycja:
Obraz 046.jpgObraz 045.jpgObraz 047.jpg

A tak Gaja wygania pusię ze swojego łóżeczka;)

Hahaha nieźle:) Fajny kot;)

hefi moja też musi o 2 zjeść i koniec:) Chociaż dzisiaj jakaś odmiana nastąpiła bo zjadła o 4 i dzięki temu spała do 8:)

reklama
Do góry