reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

O ja, jakie informacje
mi_mi, Asnecja - WIELKIE GRATULACJE!!!!!
Życzę aby Wasze Fasolki zdrowo się rozwijały!!!

A tak wogóle to witam wieczorowo, a raczej już nocnie:). Kurczę a weszłam tak na momencik podczytać co nieco.

Dzisiejszym solenizantkom - Natalce i Klarze wszystkiego najlepszego!!!

reklama
KasiaJ-Cisza przed burzą...
Nie mam weny dzisiaj na pisanie:)
Telewizyjna bestia dzisiaj jestem . Fajny film na 1 był o 20 , potem domotv , kuchniatv a teraz z mężusiem jakieś stand up commedy oglądamy.
Dobrej nocki Kochane
p.s. jutro na zakupy lumpkowe rano jadę a potem real:) Pochwalę się łupami po południu.
Poza tym czeka mnie wystawianie na allegro mnóstwa rzeczy , które mamy , nie uzywamy a się nie zmieszczą bo tam miejsca 1/4 tego co tutaj:) Jazda bez trzymanki przez weekend ten i następne mnie czeka bo jest tego sporo:)

o udało się być drugą?
avena powodzenia za kółkiem najgorszy ten pierwszy raz:-D;-)
perfekta to widzę że ostro było ale może i lepiej zawsze sami to sami:tak:
a te wasze dzieciaki tak fajnie śpią a mój to max 1 godz w ciągu dnia prześpi przeważnie w 2 drzemkach choć czasem 1 a czasem 3 różnie ale nie więcej jak po 20-25 min:-(nic nie zdążę zrobić w tym czasie a jak nie śpi to sam nie pobawi się trzeba być koło niego

Witajcie ja tylko na chwilę...Całą noc nie spałąm Gaja miała gorączke i ma do tej pory wszystkie środki pomagąją tylko na chwilę;(Myślicie, że to od zęba??

Lena jeśli ma więcej niz 38,5 to na pewno nie od zęba. Moze trzydniówka?? Jagoda miała ostatnio..

Asencja- wielkie gratulacje!!! Takie wiadomości zawsze mnie wzruszają:)

Avena- jedź powoli to bedzie git! Powodzenia!

Agi i inne wszystkie Agnieszki- WZSYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI WCZORAJSZYCH IMIENIN!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry