Klementinka
Fanka BB :)
ledwo nadrobilam wczorajszy dzien, wiecej nie dam rady
witam nowe mamy, tylko niech sie nie konczy slomianym zapalem, czytajcie i piszcie
my od piatku na antybiotyku, zapalenie gardla sie przypaletalo, bez objawow, tylko ta temp podwyzszona
wczoraj bylismy na bilansie i wyszlo ze mam kluske, 9360, 90 centyl,
nie byloby to zle tylko ze te centyle to on po prostu przeskakuje i nie wiadomo kiedy na ktoryms stanie
nawet lekarka posadzila mnie ze sypie wiecej miarek mleka niz w przepisie
zaraz dala mi jakies przepisy na brajki i sa identyczne z tymi co robie, nawet tluszczu daje mniej
ja nie wiem skad on tyje, chyba z powietrza sobie wyciaga
kamieniami milowymi w tym wieku jest przewracanie na brzuch, smianie sie w glos, gaworzenie i przekladanie zabawek z raczek
witam nowe mamy, tylko niech sie nie konczy slomianym zapalem, czytajcie i piszcie
my od piatku na antybiotyku, zapalenie gardla sie przypaletalo, bez objawow, tylko ta temp podwyzszona
wczoraj bylismy na bilansie i wyszlo ze mam kluske, 9360, 90 centyl,
nie byloby to zle tylko ze te centyle to on po prostu przeskakuje i nie wiadomo kiedy na ktoryms stanie
nawet lekarka posadzila mnie ze sypie wiecej miarek mleka niz w przepisie
zaraz dala mi jakies przepisy na brajki i sa identyczne z tymi co robie, nawet tluszczu daje mniej
ja nie wiem skad on tyje, chyba z powietrza sobie wyciaga
spokojnie, Jas tez jest mniej wiecej na tym etapie, lekarka wczoraj powiedziala ze na samodzielne siedzenie ma jeszcze czasHej to cos moj jest w tyle.Wasze juz jezdza na rowerkach małych .Siedza, daja buziaaka,robią mój mój a Antek nawet sam nie siedzi;/ani nie przewraca się z plecków;/Dodam że dopiero gdzieś jak miał 4 miesiace ponad to zaczal podciagac sie za ręce
kamieniami milowymi w tym wieku jest przewracanie na brzuch, smianie sie w glos, gaworzenie i przekladanie zabawek z raczek
Agi wspolczuje, oby wszystko bylo okWitam
My zaraz zmykamy do lekarza...Polcia ma mega kaszel....Wczoraj to aż się dusiła przy nim...Mam nadzieje że mi chociaż ja zbadają...a nie jak zwykle stwierdzą że po prostu po nocy nie umie odkaszlnąc porzadnie i stad ten kaszel...Kuźwa jak mnie wnerwia ta angielska służba zdrowia....Jak znów usłyszę jakieś ich mądrości(jeszcze przed zbadaniem) to chyba ich rozszarpię...Boziu dobrze że lece do tej Polski to może czegoś się dowiem...bo tu zawsze wszystko jest "FINE"...Ale o tym juz pisałam.....Kuźwa co za kraj!!!!
Witam nowe mamuśki!!!!Chyba Was nie ogarnę przez wczorajsze zaległości.... :-)
Poczytam Was poźniej..>Buziolki!!!!