BButterFly
mamusia smerfusia
tak tak... perfecta wszystkim proponuje ta kawę a ja jakoś też swojej nie widzę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie w internetowej DOZ zamawiałam i tam jest juvit D bez recepty, a w normalnej aptece DOZ chcieli receptę A co do recept to masz rację Dziś spojrzałam na devikap i tam jest informacja o recepcie i nawet jakiś numer chyba trzeba było wpisać? Ale i tak jest niedostępny, a ja recepty nie mam.Konniczynka - można przez net zamawiać leki na receptę, ja robię zamówienia w doz i jak najbardziej jest to możliwe. Witaminkę d3 podaję w postaci kropelek devikap i buteleczka kosztuje 3 zł z groszami i jest na receptę. Z tym, że wiem, że teraz zmieniają szatę graficzną opakowania i trudno jest kupić starą wersję a nowej jeszcze nie ma w hurtowniach..
Szybkiego powrotu do zdrówka Polci.Kuźwa jak mnie wnerwia ta angielska służba zdrowia....Jak znów usłyszę jakieś ich mądrości(jeszcze przed zbadaniem) to chyba ich rozszarpię...Boziu dobrze że lece do tej Polski to może czegoś się dowiem...bo tu zawsze wszystko jest "FINE"...Ale o tym juz pisałam.....Kuźwa co za kraj!!!!
6 razy w tygodniu przez 3 miesiące U mnie była raz na wizycie patronażowej w 2tyg.a połozne tak pózno jeszcze przychodzą??do mnie przychodziła 6 razy raz na tydzien.gdzieś do jego 3 miesiaccy (2 tyg spedził w szpitalu w 9 dobie)