reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie,

Pierwsza;D
Uciekam na uczelnie na 8:(
Wpadnę do was wieczorkiem, bo popołudniu jedziemy na mikołaja;)

Życzę wam wszystkim miłej niedzieli:)

Druga :-D

Wczoraj Julka dostała paczkę mikołajkową od męża z firmy :-D i mamy wyżere bo cała siata słodyczy hehehe... a że malutka nie może jeszcze to rodzice korzystają. :p

Dzisiaj postawiłam czosnek na komodzie przy łóżeczku i zalałam wrzątkiem tak jak ktoś tu polecał. Ale chyba i tak przejdę się z nią do lekarza jutro :/ bo do katarku (a w zasadzie furczenia) doszedł kaszelek... i powtórka z rozrywki :(

Ostatnia edycja:
witam się i ja,

jako ze wczoraj tyle spała to zasnęła zamiast o 19:30 to o 21:30 no i nocy pobudka o 1:30 jedzonko a potem od 5 maż już z nią urzędował:baffled:

kasiajanicka - jak dziś Filipek się czuje?

Agi - wyrzuć smutki w kąt!!!!

zdec
- oby dzień na uczelni szybko zleciał!

hefi - fajnie z tą paczką, też bym chętnie taką dostała:tak: czyli jednak nie polepszyło się i lekarz potrzebny:-( dużo zdrówka dla Julki!

hefi jak tak możecie dziecku mikołaja zjadać co za rodzice:-D:-D:-D:-Djak już kaszelek to brzydko ale może pżejdzie:tak:
zdec miłej nauki ,a mikołaj dla was czy małej:-D
mój mały zasnął wczoraj dopiero 21;30:szok:ale pospał do5bez pobudki więc ok może spał by dłużej ale stary wsawał do pracy no i jak zawsze hałasu więcej niż to warte narobi ale to nic i tak byłam obudzona więc mleczko i pospał do 8 teraz oglądamy bajki na polsacie:-D

Witajcie,

Pierwsza;D
Uciekam na uczelnie na 8:(
Wpadnę do was wieczorkiem, bo popołudniu jedziemy na mikołaja;)

Życzę wam wszystkim miłej niedzieli:)

Tobie Zdecku też miłej niedzieli i żeby Ci szybko zleciało na uczelni :tak:

Druga :-D

Wczoraj Julka dostała paczkę mikołajkową od męża z firmy :-D i mamy wyżere bo cała siata słodyczy hehehe... a że malutka nie może jeszcze to rodzice korzystają. :p

Dzisiaj postawiłam czosnek na komodzie przy łóżeczku i zalałam wrzątkiem tak jak ktoś tu polecał. Ale chyba i tak przejdę się z nią do lekarza jutro :/ bo do katarku (a w zasadzie furczenia) doszedł kaszelek... i powtórka z rozrywki :(

Oj ty łakomczuszku:-D Zdróweczka dla Julci:tak:

hefi jak tak możecie dziecku mikołaja zjadać co za rodzice:-D:-D:-D:-Djak już kaszelek to brzydko ale może pżejdzie:tak:
zdec miłej nauki ,a mikołaj dla was czy małej:-D
mój mały zasnął wczoraj dopiero 21;30:szok:ale pospał do5bez pobudki więc ok może spał by dłużej ale stary wsawał do pracy no i jak zawsze hałasu więcej niż to warte narobi ale to nic i tak byłam obudzona więc mleczko i pospał do 8 teraz oglądamy bajki na polsacie:-D

My z Jaśkiem też polsat oglądamy:-) i gratuluje nocki, mój już o 24 do cycka się przytulał. Chyba sama go nauczyłam, bo jak w łóżeczku się przebudził to nawet smoczka nie chciał, a jak tatus mi go podał, to tylko się przytulił do cyca ( bez jedzenia) i od razu zasnął:-D Cwaniaczek :-)

My też mamy zaproszenie na Mikołaja do teściowej i jednocześnie chrzestnego Jasia ale nie wiem czy pojedziemy, bo co prawda mój mąż jest też chrzestnym u córki brata ( chrzestnego Jasia) i tylko dla niej mamy prezent a jeszcze będzie tam 4-ro bratanków a mój nie dostał wypłaty za październik jeszcze i groszem nie śmierdzimy. Głupio tak jechac bez nawet malutkich podarków:-( Ach te pieprz....pieniądze.

Miłego dzionka Wam życze i zdrówka dla wszystkich chorowitków

a jak psinka?
mój na szczęście w robocie wiec nigdzie nie jade bo tez bym musiała coś wziąć a takmam nadzieje ze przejdzie bez echa byle do gwiazdki:-D

A ja znowu z pytaniami:-D któraś z was pisała chyba Lena, ze gdzieś tanio wywoływała zdjęcia, gdzie to było?

Kasia janicka - a w tym empiku widzę ze cena za pocztówki jest 15,99 zl za ile to jest sztuk? chce porównać z innymi firmami oferującymi te pocztówki

reklama
Do góry