reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

lena-u mnie normalnie można zagłosowac więc zrobione:tak:
gosiagro-ja zamawiałam kalendarze w empiku i jest wszystko ok tylko jedno zdjęcie ma jakies dziwne kolory jeszcze musze kubki dla prababc pozamawiac ale chyba tez w empiku chociarz cen to oni nie mają zbyt niskich ale wydaje mi sie że jakość lepsza niz w jakiejs mało znanej firmie:baffled:
koriander-nie no ten rower supwer wygląda pasuje do krajobrazu znakomicie:happy2:

U mnie zakupy wyglądają podobnie tylko w jednym wózku mała w drugim zakupy a już pod koniec zakupów dwa wózki pełne a mała na rekach:-)wczoraj byliśmy na zakupach i stała taka wielka waga elektroniczna i nie miałam gdzie małej kombinezonu założyć więc bach ją na wage a tam 10kg:szok:mam nadzieje że po odjęciu ciuchów będzie dużo mniej bo sie przeraziłam:baffled:

Dałam dziś zośce pierwszy raz owocki z jogurtem hippa mam nadzieje że nie będzie uczulenia od mleka ale wcinała to jak szalona
Ale dziś mrozisko nawet na spacer nie można wyjść tylko na obiadek pojedziemy ale to samochodem

reklama
Witam się i ja
W lepszym humorze bo rano pojechałysmy z koleżanką na carboot (ludzie wystawiają się w takiej wielkiej hali ze wszelkimi możliwymi rzeczami) i nakupiłam Polci uwaga za niecałe 30 funtów : kurtke, kombinezon, 12 różnych bluzeczek, 3 sukienki (w tym jedna extra jeansowa), 2 sweterki, 2 bluzy, 4 pary rajstopek, 2 kompleciki (spodnie+bluzka) i dwie zapakowane jeszcze w pudełka zabawki edukacyjne dla małej (które w sklepie kosztują po 12 funtów)...bo ludzie dostali w prezencie takie jak już miały ich dzieci...I za to wszystko wydałam 27 funtów...Szok :szok: A wszystkie rzeczy mothercare, marksandespencer, next, H&M.....A najlepsza była jedna babka...za wszystko chciała 10 pensów czyli ok 50groszy...i kupiłam u niej kurtkę zimową nexta, 2 bluzy z nexta i sweterek z mothercare....Jak wróćiłam do domciu to Polcia była wszystkim zachwycona...A dziś kończy 5 miesięcy więc miała mega prezent!!!! Za tydzień jadę z P. bo carboot tylko w niedziele a P. ma wolne!
kasiajanicka - nie doczytałam ale mam nadzieję że z Fifim juz dobrze i katarek poszedł w niepamięc
edit: juz doczytałam że nocka lepsza...i o śmierdzącym w mieszkaniu czosnku :-)...Cieszę się bardzo....tzn ze z Filipkiem lepiej a nie że wali wWam czosnkiem...no ale dla dobra dziecka robi się wszystko prawda...
zdec- miłego dnia na uczelni
emalia - :-( .... Tule mocno!
gosiagro - dziekuję za radę postaram się przepędzić smutki w siną dal a zacznę od rzucenia tabletek anty....odkąd je biorę mam takie schizy, zmienne humory i @ którą mam już 8 dzień!!!! Szok
lenka - głosik oddany...Ja zawsze mogę...więc u mnie codziennie masz głosik zapewniony!!!

Ostatnia edycja:
U nas dziś dzień pod znakiem sesji Mikołajkowej:-D

lena - u mnie wszystko działa i już głos oddany:tak:

emalia - bardzo mi przykro:-(

Agi - woow, super zakupy, ze u nas czegoś takiego nie ma:(

Najlepsze życzenia urodzinowe dla Polci!!!
21995930.gif

Ostatnia edycja:
Cześć laski
Powoli odzyskuję głos, głównie skrzeczę, ale jest lepiej :-)
Pospałam do 12.30, Gosia z przerwami mi towarzyszyła, wstałysmy, a tu tatuś spory kawał domu posprzątał :-D:szok: Kościółek sobie dziś odpuszczamy, w końcu lekko chorzy jesteśmy, a tu znów sypie...
hefi- naprawdę jestescie bezczelni, jak paczka jest Julki to Julki, czekoladki niech poczekają na właścicielkę z dwa latka :-D:-D Zdrówka dla Małej!
katarzynajanicki- dobrze, że Filipkowi się poprawia, a może rzeczywiście przypitacie kolejnego zęba...
lena- znów mi się nie udało zagłosować :no:
emalia- smutno :-(
Agi78- ale zakupy :szok: szczęściara :-)

Milego dnia:-)

Hefi - hehe u mnie to sama cała reklamówa słodyczy dla niemowlaka, więc Iga nie skorzysta, ale porozdzielam ładnie dla chrześnika i chrześnicy męża będzie jak znalazł. Zdrówka dla Julki
Perfecta - spóźnione życzenia dla Jasia!!!!
Lena
- zagłosowane
Emalia - buuuuu szkoda psinki, przykro mi:-(
Agi - zakupy rewelka wrzuć zdjęcia na zakupowy:)i najlepsze życzenia dla Twojej królewny
Cobra - cześć, nie smutaj:-)

Igula na spacerze, a ja przy kawce na bb

Ja tylko na chwilkę..>Wróciliśmy ze spacerku...Polcia zjadła mega obiad...teraz jemy my i wychodzimy do znajomych
Rzeczy z carboot-u poprane (2 pralki)...a i znalazłam w kieszeniu kurtki dodatkowe 10 funtów wiec nie wydałam 27 a 17 funtów..Szok, nie...Tak mi się wydawało że te 27 to troche dużo..ale jak spojrzałam na ilość rzeczy to juz przestałam sie zastanawiać....Nieźle co?
Jak rzeczy poschną to zrobię fotkę...a raczej fotki!!!!
kajdusia - zdrówka Kochana życzę...!!!!
avena - miłego delektowania się kawusią!!!!
Dziękuję za życzonka dla Polci...Jejku to juz 5 miesięcy!!!! :-( Ale ten czas leci!!!!

cześć cobra:-D
kurcze u n as ponad 2 godz prądu nie było a w piecu rozpalone musiałam latać wszystko wyciągać a chciałam jechać po zakupy fajnie jakbym przyechała to domu bym nie miała może:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam sie i ja niedzielnie. U nas nocka taka sobie za to poranek super, mała usnęła przy cycusiu i spała ze mną 3godzinki- jeszcze nigdy tak nie spała no ale cos chyba na spiocha nie trafiła i mam malinke hih:-D:-D
Byliśmy tez na pierwszym spacerku z sankami, mała od razu usnęła:tak: no a tak poza tym mielismy sobie posprzatac w domku troszke ale oczywiscie nic nie zrobilismy, tak to jest jak maz w domu ahh nie wiem co to bedzie ze sprzataniem swiatecznym bo ma tydzien urlopu przed swietami, nic pewnie nie zrobie ehh
Jestem tez zła, nowa kanapa podrapana przez kota!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ze złosci juz obciełam jej pazury, macie jakies sposoby zeby wystraszyc kota od drapania?

Teraz mama siedzi na bb, maz gra a mała atakuje psa. Aaaa wczoraj wam nie napisałam, małej kupilismy takiego wielkiego pluszaka w carefourze, wróciliśmy z nim do domu i nasze psisko sie tak wystraszyło ze dwa razy ze strachu sie ssikał:-D:-D:-D
emalia-przykro mi strasznie z powodu psinki, ja uwielbiam psy tak wiec strasznie mi smutno:-:)-(
kasia-zdrówka dla Filipka, mufinki wygladaja pysznie:-)
agi-pochwal sie koniecznie zakupami

wszystkiego naj naj dla Polci

Do góry