reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

A ja znowu z pytaniami:-D któraś z was pisała chyba Lena, ze gdzieś tanio wywoływała zdjęcia, gdzie to było?

Kasia janicka - a w tym empiku widzę ze cena za pocztówki jest 15,99 zl za ile to jest sztuk? chce porównać z innymi firmami oferującymi te pocztówki

Ja pisałam w fotojokerze powyzej 100 zdjec płacisz 0,25 za sztuke ja zamóiłam bez ruszania sie z domu super jakość!!!POLECAM!!

reklama
witam się i ja :)

Gosia- dziękuję za pamięć, noc spokojniejsza od poprzediej, chociaż do 2 były pobudki co 15-30 minut, o 2 frida poszłą w ruch i spał do 8 :) w osie furczy, ale już widać poprawę zdecydowaną, u nas w mieszkaniu czosnkiem śmierdzi, także nie zapraszam nikogo dziś na kawę :) ale tak na serio to myślę, że ten czosnek rozgniatany,częste psikanie wodą do noska, inhalacje i maść majerankowa zadziałały u Filusia:) mój mąż upiera się, że to przez zęba, bo ostatnio też po przeziębieniu ząb wylazł, teraz też Filip gryzie wszystko co mu w buzie wpadnie, nawet moje piersi....... w nocy jak płakał to jedynie dentionx pomógł, dopiero o 2 trzeba było os czyścić

Emalia- jak pieseczek? nie pocieszy Cię to, ale my też ostatnio groszem nie śmierdizmy, jakoś wszystko drożeje, człowiek zarabia tyle samo, a do tego z dzieckiem zawsze jakieś nieprzewidziane wydatki.....

Gosia- ja zamawiałamw empiku to była cena za jedną szt 1,99 zł
empikfoto.pl - Internetowe Laboratorium Cyfrowe

Hej.Ja tak wpadłam bo poczytuję forum i zobaczcie co znalazłam...
Normalnie humor mi się poprawił z głupot niektórych wypowiedzi....
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...ecydowaly-sie-na-taki-zabieg-u-dziecka-45712/

Edit.
Ja nie zrobiłabym tego własnemu dziecku!!!
czasami niestety trzeba ze wzdledow zdrowotnych, kolezanki dziecko w wieku 3 lat mialo problem stulejkowy i lekarze ciachneli mimo ze z wiara nie mialo to nic wspolnego
ale zeby obrzezac ze wzgledow estetycznych:szok: moze jak dorosnie to co innego mu bedzie sie podobac

a jak psinka?
mój na szczęście w robocie wiec nigdzie nie jade bo tez bym musiała coś wziąć a takmam nadzieje ze przejdzie bez echa byle do gwiazdki:-D

witam się i ja :)

Gosia- dziękuję za pamięć, noc spokojniejsza od poprzediej, chociaż do 2 były pobudki co 15-30 minut, o 2 frida poszłą w ruch i spał do 8 :) w osie furczy, ale już widać poprawę zdecydowaną, u nas w mieszkaniu czosnkiem śmierdzi, także nie zapraszam nikogo dziś na kawę :) ale tak na serio to myślę, że ten czosnek rozgniatany,częste psikanie wodą do noska, inhalacje i maść majerankowa zadziałały u Filusia:) mój mąż upiera się, że to przez zęba, bo ostatnio też po przeziębieniu ząb wylazł, teraz też Filip gryzie wszystko co mu w buzie wpadnie, nawet moje piersi....... w nocy jak płakał to jedynie dentionx pomógł, dopiero o 2 trzeba było os czyścić

Emalia- jak pieseczek? nie pocieszy Cię to, ale my też ostatnio groszem nie śmierdizmy, jakoś wszystko drożeje, człowiek zarabia tyle samo, a do tego z dzieckiem zawsze jakieś nieprzewidziane wydatki.....

Gosia- ja zamawiałamw empiku to była cena za jedną szt 1,99 zł
empikfoto.pl - Internetowe Laboratorium Cyfrowe

Dzięki za pamięc, ale właśnie godzine temu Lilusia nas opuściła :( Smutno jak cholera, bo prawie dwa tyg ją karmiłam i było ok)

Przeczytam te teksty o obrzezaniu i czytając niektóre teksty to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać:szok::szok::szok:

Wiem jedno decyzje o obrzezaniu zresztą jak i o przebiciu uszu ( u dziewczynek) pozostawiłabym dziecku, w końcu to nieodwracalne.

lena zagłosowane
anecznik też właśnie przeglądałam i mam podobne zdanie no chyba że ze względów zdrowotnych to co innego

reklama
Do góry