reklama
Kasiula1982
Fanka BB :)
Filipek zasypia w łóżeczku po kąpieli... mam nadzieję, że ta noc będzie dla niego lżejsza niż poprzednia... w sumie katar już mniejszy niż w nocy czy wczoraj wieczorem, ale jeszcze mocno harczy
dziękuję Wam za miłe słowa, od mamy czy męża to tylko dziś usłyszałam, że mu zimno od podłogi, albo coś podobnego...
idę film na tvn obejrzeć, miłęgo i spokojnego wieczoru
Gosia- ja w empiku zamawiałam, ale mi dali zdjęcia takie najnormalniejsze i wydrukowane nakleji z tym pocztówkowym tyłem do naklejenia, i te naklejki większe niż zdjęcia były
dziękuję Wam za miłe słowa, od mamy czy męża to tylko dziś usłyszałam, że mu zimno od podłogi, albo coś podobnego...
idę film na tvn obejrzeć, miłęgo i spokojnego wieczoru
Gosia- ja w empiku zamawiałam, ale mi dali zdjęcia takie najnormalniejsze i wydrukowane nakleji z tym pocztówkowym tyłem do naklejenia, i te naklejki większe niż zdjęcia były
SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA DLA JASIA
Przepraszam ale nie mam siły na poodpisywanie Zakupy do 16 i potem sprzątanie sobotnie... Jas śpiocha więc mamusia relaksik przed tv sobie zrobi
Jeszcze raz dziękuje , postaram się jutro poodpisywać
Miłego wieczoru życzę
Przepraszam ale nie mam siły na poodpisywanie Zakupy do 16 i potem sprzątanie sobotnie... Jas śpiocha więc mamusia relaksik przed tv sobie zrobi
Jeszcze raz dziękuje , postaram się jutro poodpisywać
Miłego wieczoru życzę
nadika
Perfecta jeszcze ja sie dołączam do życzeń dla Jasia!!! Wszystkiego naj.. naj.. naj...!!!!!!
nadika
Natanek śpi, ostatnio też się zrobił taki, że tylko rączki i rączki, jak ma się sam bawić to 5 min i za chwile marudzenie. Wogóle przez miniony tydzień prawie cały czas spał z nami w łóżku, u siebie w łóżeczkujest bardzo niespokojny a jak jest przy mnie to od razu ładnie śpi, Wiem że nie powinnam go przyzwyczajać do naszego łóżka ale czasem już naprawde nie mam siły stać nad nim w nocy i usypiać.
Jutro niedziela a ja z Natankiem od rana sami bo mąż do pracy na inwenture :-( więc znowu bedzie tylko z mamusią i cały czas rączki
Jutro niedziela a ja z Natankiem od rana sami bo mąż do pracy na inwenture :-( więc znowu bedzie tylko z mamusią i cały czas rączki
nadika
a teraz troche poodpisuje
katarzynajanicka- nie miej do siebie pretensji ani wyrzutów, teraz taki głupi okres przeziebień więc każdego może złapać. Dużo zdrówka dla małego!!
Izia- ale super na tych sankach!
gosiagro - współczuj nocki ja tez ostatnio nie przesypiam nocek, mały się budzi i nie chce spać, jedyny skuteczny sposób to moje łóżko i tak często sobie z nami śpi czego zawsze chciałam uniknąć
Agi78 - no to jednak się udało z tą str 4000 :-)
ewela - piękne te zdjęcia, zazdroszczę morza i tego powietrza nad morzem, Uwielbiam morze
koriander fajnie ten rower wyglądai tak jak dziewczyny piszą - pięknie tam macie
olafasola ten dziurawiec to ponoć pomaga na zaczerwienioną skóre, natuska pije bo mała ma skaze i ponoć widzi efekty, Natan też dostał skazy i wogóle mu się nie poprawia mimo kremów i maści dlatego myślę by spróbować z tym dziurawcem
katarzynajanicka- nie miej do siebie pretensji ani wyrzutów, teraz taki głupi okres przeziebień więc każdego może złapać. Dużo zdrówka dla małego!!
Izia- ale super na tych sankach!
gosiagro - współczuj nocki ja tez ostatnio nie przesypiam nocek, mały się budzi i nie chce spać, jedyny skuteczny sposób to moje łóżko i tak często sobie z nami śpi czego zawsze chciałam uniknąć
Agi78 - no to jednak się udało z tą str 4000 :-)
ewela - piękne te zdjęcia, zazdroszczę morza i tego powietrza nad morzem, Uwielbiam morze
koriander fajnie ten rower wyglądai tak jak dziewczyny piszą - pięknie tam macie
olafasola ten dziurawiec to ponoć pomaga na zaczerwienioną skóre, natuska pije bo mała ma skaze i ponoć widzi efekty, Natan też dostał skazy i wogóle mu się nie poprawia mimo kremów i maści dlatego myślę by spróbować z tym dziurawcem
agast22
Przesyłka kurierem 19zl.Kochana a ile wynosi wysyłka, bo nie mogę znalęźc?
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Nawet nie próbuję Was nadrobić!!!
Ale od jutra juz czynnie sie udzielam....
Polcia śpi a ja się lenię przed tv...JAkoś nie ma ostatnio humoru i nie chcę smęcić na forum....Jakoś same przeszkody napotykamy ostatnio na naszej drodze...Nic nie idzie tak jak powinno i tak jak miało być...Jestem wściekła bo ciągle jakieś tylko same niezbyt miłe newsy....Ach te życie...Nic mi się nie chce i boje sie za cokolwiek brać bo boję się że znów nie bedzie tak jak powinno......No ale nieważne...Widno taki już mój los! Na szczęście moje Kochane dziecię mi wynagradza wszelkie życiowe porażki...
Obiecuuję że od jutra postaram się częściej zaglądać i śledzić wasze wpisy!
Na razie życzę spokojnej nocki a jutro przyjemniej, rodzinnej niedzieli!
Ale od jutra juz czynnie sie udzielam....
Polcia śpi a ja się lenię przed tv...JAkoś nie ma ostatnio humoru i nie chcę smęcić na forum....Jakoś same przeszkody napotykamy ostatnio na naszej drodze...Nic nie idzie tak jak powinno i tak jak miało być...Jestem wściekła bo ciągle jakieś tylko same niezbyt miłe newsy....Ach te życie...Nic mi się nie chce i boje sie za cokolwiek brać bo boję się że znów nie bedzie tak jak powinno......No ale nieważne...Widno taki już mój los! Na szczęście moje Kochane dziecię mi wynagradza wszelkie życiowe porażki...
Obiecuuję że od jutra postaram się częściej zaglądać i śledzić wasze wpisy!
Na razie życzę spokojnej nocki a jutro przyjemniej, rodzinnej niedzieli!
I dla Jasia moc najgorętszych życzeń....Wszystkiego co najpiękniejsze Skarbie
WIRAN
Hej.Ja tak wpadłam bo poczytuję forum i zobaczcie co znalazłam...
Normalnie humor mi się poprawił z głupot niektórych wypowiedzi....
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...ecydowaly-sie-na-taki-zabieg-u-dziecka-45712/
Edit.
Ja nie zrobiłabym tego własnemu dziecku!!!
Normalnie humor mi się poprawił z głupot niektórych wypowiedzi....
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...ecydowaly-sie-na-taki-zabieg-u-dziecka-45712/
Edit.
Ja nie zrobiłabym tego własnemu dziecku!!!
reklama
Ola_fasola ja dokładnie tak samo wyglądam na zakupach tylko ze zazwyczaj jade sama wiec Filip siedzi w tym siedzonku Emilka w koszyku a zakupy niose w rece jak jedziemy razem z B to na dwa koszyki a ostatnio to Filip pcha koszyk z Emilka co nie zmienia faktu ze zakupy nosimy nadal w rekach
miłeej niedzieli
miłeej niedzieli