reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam
my wróciliśmy już z wizyty kontrolnej u neurologa. Wszystko jest super, pani nie mogła sie nachwalic Kacperka :-) chciała połozyć Kacperka na brzuszek a on pozycja do raczkowania, i pani powiedziała ze robi rzeczy co 7-8 miesieczne dziecko.

Zaraz postaram się was nadrobić :-)

reklama
Czuję się lepiej, ale kaszlę :baffled:

dużo zdrówka!!

Witam
my wróciliśmy już z wizyty kontrolnej u neurologa. Wszystko jest super, pani nie mogła sie nachwalic Kacperka :-) chciała połozyć Kacperka na brzuszek a on pozycja do raczkowania, i pani powiedziała ze robi rzeczy co 7-8 miesieczne dziecko.

super! zdolniacha z Kacperka:-)

Witam wieczorową porą:)
Ksawerek juz spi a mamusia na bb mam nadzieje ze uda mi sie Was dzis chodz troche podczytac...

dziewczyny doradzcie mi w sprawie spacerowki chcialabym na pompowanych kolach i zastanawiam sie nad x-landerem x-a co Wy na to?

hej,ja wlasnie czekam na kuriera z xlanderem xa :)

Koniczynka- nie takie straszne ani trudne, tyle że najlepiej jak model śpi :) my robilismy odlewy jak młody miał miesiąc i dość ładnie wyszły - tu zdjęcia, tyle ze na kompie tylko stópkę mam, rączki też nam całkiem ładnie wyszły :)

A jak sie robi ta mase ??? super to wyszlo :-)

zdec co doskoczka to ja myslalam,ze ok roczkuto kupic:tak:

Ktoras z was kiedys pisala,ze na allegro u kogos wywoluje zdjecia , u kogo?

hejka
a ja zasnęłam po 3, po 5 Iga mnie obudziła, pospaaaaałaaaammmm:-) później jeszcze do 7, karmienie i do 9, bo małą mąż przejął:-) Ale przynajmniej nie zrobiła pobudki w środku nocy nie licząc trzech krzyknięć o smoczek, może to jakieś postępy. A teraz spadam na jazdy, poczytam Was później, tylko nie szaleć mi tu za bardzo.
Gosiagro - gdzie wrzucałaś filmiki z Mają? Mnie na fotosik się nie da, cały czas błąd wyskakuje:(

lenaDTR
Jasiek ma już swoją ulubioną bajkę na Babytv. Zastanawiam się tylko czy to nie przesada sadzać go przed tv, ale dzięki temu mam chwilkę dla siebie.
Czy Wasze maluchy też oglądają bajki?

moja bajek nie ogląda za to TVN 24 i siatkówkę namiętnie ogląda;-)

gosiagro- u nas też nocki ostatnio liche...także rozumiem;-)

wszystkiego naj...dla Kamilka, Jasia i Oskarka!!!!

MagdaM- cieszę się, że wizyta udana;-) zdolny maluch
kajdusia- życzę szybkiego zdrowienia

u nas zimnica, wieje i paskudnie jest wogóle...aż nie chce się nic kompletnie...

hej,ja wlasnie czekam na kuriera z xlanderem xa :)

A jak sie robi ta mase ??? super to wyszlo :-)

zdec co doskoczka to ja myslalam,ze ok roczkuto kupic:tak:

Ktoras z was kiedys pisala,ze na allegro u kogos wywoluje zdjecia , u kogo?

ja wywoływałam;)Ale teraz lepsza jest promocja w fotojokerze i przywoza do domu:)Zdjecia 10x15 po 0,25

reklama
Do góry