reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,

Porannie-popołudniowo;-) na dworze zimno jak, nie znoszę zimy:crazy::crazy: A jeszcze mi sie zamek w kozakach popsuł i stwierdziłam że nie warto go wymieniać, bo i tak buty mi przemakają, no i teraz muszę te 3 stówy na buty wywalić i jestem zła:angry:
Do tego jutro jesteśmy umówione na to USG główki, spać dzisiaj przez to nie mogłam, bo różne rzeczy mi się śniły:angry: I teraz mam poważnego pietra przed jutrem:no::no:

athena - mam nadzieję że mężowi uda się jakoś w miarę szybko wrócić...

na-tuska - to nie sprzątanie po psach to jakaś masakra:crazy: No ale co na to poradzić?:angry:

karo - świetna sesja:-) agast gratuluję zdolności mężowi! Kurcze szkoda że tak daleko mieszkacie;-)

AniaCH - eagle nic nie pisała o komisji, może spróbuj ja na PW uchwycić. Trzymam kciuki.

lena - super że Wiktoria już w domu i operacja udana:-) Z tą główka i tym że nie chce zejść i dobrze pamiętam:-( 12h się męczyłam:-( Dopiero oksy pomogła... Zagłosowane:-)

hefi - mój też mi nie chciał uwierzyć że od okien ciągnie, dopiero wczoraj sam poczuł:-( Wygląda na to że gówna nam się rozszczelniły:angry: Więc pomimo tego że grzejniki rozkręcone na maksa to w domu tylko 23-24 stopnie i jakos mi strasznie zimno:-(I teraz pizga i dołem i bokiem:-( Moja też uwielbia tą piosenkę z Majki:-D Poza tym włączony cały dzień telewizor zupełnie jej nie interesuje;-)

Magda_M - to mnie trochę pocieszyłaś, że on robi rzeczy jak 7-8 miesięczne dziecko, bo już byłam trochę podłamana jego porównaniem do mojej:-)

ewela - "zdec co doskoczka to ja myslalam,ze ok roczkuto kupic:tak:" Roczkuto? nie rozumiem zupełnie;-)

Dla JASIA, KAMILA i OSKARKA wszystkiego najlepszego!:-)

reklama
to jaka u was pogoda?

masakrycznie zimno :/ MagdaM podziwiam :) że chce ci się w taki mróz wychodzić z domu. My się grzejemy w ciepłym domku.
Gratuluje udanej wizyty i super zdolności Kacperka.

Kiepskich nocek współczuje!

Mój mąż już pojechał do pracy. A mi się nie chce nic :/ normalnie taki tumiwisizm mnie ogarnął że szok... Kawa nie pomaga, ciastka też nie. Musze wykombinować co na obiad dzisiaj sobie zjem dobrego może mi się humor poprawi...

zdec - my w małej pokoiku musimy wyregulować okno bo tez od niego wieje :/ Na szczęście łóżeczko jest dość daleko od okna wiec kaloryfer nadrabia wpadające zimno :/ ALE... dzisiaj dzwoniłam do faceta z którym umawiałam się tydzień temu że przyjedzie i nam okna wyreguluje i... dupa bo go zasypało :(( i nie ma jak dojechać. A u innych to albo ceny z kosmosu albo dopiero w styczniu wolne terminy... Jakbyś miała jakieś namiary na kogoś wolnego i w rozsądnej cenie to daj prosze znać :)

A jak krewetki wyszły? robiłaś?

DUŻO ZDRÓWKA I SUPER ZABAW Z RODZICAMI DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!
mis-daje-prezent.gif

Ostatnia edycja:
Najlepsze życzeczenia dla Jasia, Kamilka i Oskarka, samych uśmiechów :):-)

Kajdusia- zdróweczka
MagdaM- super,że wszystko. Zdolniacha z Twojego synusia, tak trzymać :tak:
Avena- no to se pospałaś :)
Ewela- najtaniej jest w Foto joker i na internecie też można u nich zamawiac odbitki ( teraz promo za 25gr format 10x15)

katarzynajanicki - a jaka różnica jaka pogoda? Ja na spacer chodzę codziennie na min. 2godzinki:) Dzisiaj babcia idzie, ale będzie miała ciężko, bo na chodnikach mnóstwo śniegu leży:(

Właśnie dziisaj idę odebrać zdjęcia, fotoksiążkę i kubek do Fotojokera, mam nadzieję że będzie to w miarę fajnie wyglądać:)

Ostatnia edycja:
Witam sie, ale nas zasypalo, w Holandii korek rekordowy na 900km!

Zimno...wieje..nigdzie dzis nie idziemy dobrze ze mam zamrozony chlebek i obiad na dzisiaj. Nawet nie mam weny na pisanie ide szukac butow w jakims wysylkowym bo mi wczoraj kozaki na szwie pekly,
zdec
witam w klubie bosych stop :-)
Kajdusia zdrowka, wygrzewaj sie przy piecu dzis :biggrin2:

STO LAT Z OKAZJI UKONCZENIA ZACNEGO WIEKU 6 MIESIECY!
DLA

JASIA KLEMENTINKOWEGO
OSKARKA ANIKOWEGO
KAMILKA ANECZNIKOWEGO
tort1.jpg
OD CIOCI KLOCI:-D

Ostatnia edycja:
hefi - a okna można reklamować? Bo kurcze moje mają dopiero (już??) 3 lata. Wydaje mi się to nie dużo jak na takie rozszczelnienia. A w razie czego pierwszy raz słyszę ze są ludzie którzy to regulują. A jaki to mniej więcej koszt? Bo z firmą która mi wstawiała okna to nawet nie chce mi się gadać, zabrali mi hamulec od okna balkonowego bobył wadliwy ponad rok temu i do tej pory nie wymienili, już mi sie nawet odechciało tam dzwonic:( Tak samo nie mam zakończenia parapetu u małej w pokoju... achhhh tak to jest z tymi "fachowcami":(
A krewetki nawet znośne, ale szczerze bez rewelacji:( W sumie to nawet się nimi za dobrze nie najadłam:(

koriander - aaaa:) Zrozumiałam;P A własnie miałam się ciebie pytać o co chodzi z bosymi stopami:) hahahahaha moja inteligencja mnie poraża ostatnio:) Narazie latam w jakiś takich cichobieżkach płaskich, ale śmiesznie tak w tym do ludzi:p hahahaaha, no ale adidasy na dzisiaj to się nie nadawaly;)

lena- mnie też, bo zawsze jest ryk:( Chyba się za bardzo do lata przezwyczaiła kiedy po prostu z domu wychodziła i już;)

zdec - my mieliśmy gwarancje 3 lata ale nam niestety juz minęła :( Firmy biorą różnie zazwyczaj to 40-50 zł za 1 skrzydło dodatkowo dojazd ok 40zł Ale niektórzy np. mówią że nie mniej niż 100zł musi wynieść "zamówienie" żeby się pofatygowali. Znalazłam kolesia który bierze 20zł za skrzydło + 20zł za dojazd ale go zasypało w kotlinie kłodzkiej :(

reklama
a wiec zaczynamy:-)
spóźnione ale najpiękniejsze życzenia dla Letycji, Zuzi, Milanka, Jasia, Oskarka i Kamilka

Perfecta niestety mojego brata spotkało nieszczęście, jest to bardzo delikatna sprawa a dla niego i jego dziewczyny i wielka tragedia a że nie dotyczy bezpośrednio mnie to nie chciałabym o tym pisać wprost bo może nie życzyli by sobie tego
hefi a co sie u Was dzieje bo chyba nie doczytałam? może zajrzyj na zamknięty
ja również na plus tego roku zaliczam pojawienie się Tomusia reszta do d....py
BButterfly piękne fotki Julianka i pochwal sie malowidłem na ścianie jak już bedzie skończone
zdec o naszej sytuacji pisałam na zamkniętym, a jeśli bym mogłabym prosić to miałabym kilka pytań do Ciebie na pw, wiem że to nie jest łatwe i jeśli nie chcesz do tego wracać to ok zrozumie,
ja też bym nie kupowała tego skoczka
ita85 pierwszy dzień chyba najgorszy a z każdym następnym będzie lepiej, głowa do góry a Tymi też się przyzwyczai, i gratulujemy tak bogatego słownictwa:-)
Milka pochwal się później arcydziełami
koniczynka ja nigdy nie gromadziłam zapasów i nie zamrażałam więc nie pomogę
kasiajanicka i jak zdrówko Twoje? gratulacje przewrotów Fifiego
anecznik gratulujemy że coś sie ruszyło w kwestii przewrotów
lena jeśli szczepicie skojarzonymi (płatnymi ) i nic oprócz dodatkowego to następne dopiero w 13 miesiącu właśnie odra świnka i różyczka - bezpłatne
oczywiscie głosujemy codziennie
Kasiek1983 super że rehabilitacja daje efekty, jeszcze chwila i nie będzie potrzebna
kajdusia oj to teraz zaczną się koncerty na całego
athena i jak maż dotarł jakoś? doczytałam że leci...
emalia świetne fotki i super rodzinka, a z Lilusi słodka kruszynka
Anik79 dużo zdrówka i niech Was wkońcu opuszczą te wszystkie paskudne choróbska
karo85 piękne fotki i jaka pamiątka dla całej rodzinki
AniaCh83 tak jak dziewczyny dały znać pisałam o naszej wizycie na zamkniętym
gdybyś chciała jeszcze coś wiedzieć to pisz smiało
bardzo długo czekacie, ja wniosek składałam 16.11, 23 lub 24 dostałam odpowiedz i termin na wczoraj właśnie, obiór decyzji 10.12
trzymam kciuki za pomyślne wizyty dzisiejsze i te piątkowe, daj znać jakie wieści po
regi30 moja starsza córa zaczęła w miarę przesypiać noce mając ok 11 miesiecy, wtedy też dopiero sama zrezygnowała z cyca i nocnego jedzenia, młodszy przesypia większość nocy niemal od pierwszego dnia życia, teraz śpi przeważnie od 19.30 do 5
MagdaM super że takie wieści po wizycie

uffff udało się ale ile czasu mi to zajęło :-)

Ostatnia edycja:
Do góry