reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Ja właśnie "piszę pracę" na kompie i w rezultacie ciągle coś podjadam, a w wordzie mam otwarty wciąż pusty dokument :D

reklama
Dziewczyny potrzebuję nazwę bloga tzn chcę ząłożyć blog i nie wiem jak go nazwać:)Będzie tam o gotowaniu, szyciu, hobby o całej ja;)Macie propozycje??

czesc dziewczynki ;)
musze sie pochwalić, ze Kubuś przespał dzis od20 do 7 rano
przez kilka dni jak plakal w nocy dawalam mu smoka albo wode i juz sie chyba przyzwyczail, ze cyca dostaje nie wczesniejniz o 6:30, zadziałalo! jestem z niego taka dumna!!!!

a w pracy zrobiło sie bardzo fajnie, juz sie przyzwyczailam, najgrsze sa pierwsze dni, a juz prawie miesiac do pracy chodze i jest ok, a wracam zawsze taaaaaka steskniona ;)

mojej kolezanki córeczka 3 tyg starsza od Kubusia lezy w szpitalu na zap płuc, a mama przy niej koczuje w pełnej gotowości z cycem, biedna.... jakie to szczescie, ze moje dzieckozdrowe, oby tak dalej
Wam też kochane życze zdrowych maluszków!!!!!!!!!!!

koriander az z wrażenia zaczelam Kubusia przypinac w lezaczku, tez by mi sie nogi trzesły grr
kajdusia sto lat!!!!!!!!!

Matko a u mnie zaczyna się ostatni tydzień macierzyńskiego:) W sumie to się cieszę:)

kajdusia - sto lat!
lena - nazwa pewnie będzie sprośna znając Ciebie:p
koniczynka - skąd ja znam to podjadanie;)

kajdusia NAJLEPSZEGO!!!!!

szkoda ze juz koniec weekendu, we wtorek ide z mała na kontrole,nadal robi jedna kupke dziennie albo dwie ale zielone.......troche długo ten rotawirus trzyma ,a dziwne.....zobaczymy jak jutro po zupce własnej roboty.....ale apetyt to jej wrócił ,700-750 ml dziennie bez marudzenia .....podejrzan sprawa

chce juz kaszke manne wprowadzic i mleko nastepne ale iagle czekam az bedą normalne zdrowe kupki....

mała wykąpana, tatus karmi wiec spadam do łó żeczka poczytac książke... Cobena nowego mam i mnie wciągnął

dobrej i spokojnej nocki

Dziewczyny a od kiedy właściwie wprowadza się mleko nr 2??
Kurcze dzisiaj mam małego dołka, że coraz mniej mi z cycków leci:( Raptem 3-5 razy w ciągu doby, po 30ml:( Ledwo mi się udaje nazbierać na jedną butelkę:(

Dziewczyny a od kiedy właściwie wprowadza się mleko nr 2??
Kurcze dzisiaj mam małego dołka, że coraz mniej mi z cycków leci:( Raptem 3-5 razy w ciągu doby, po 30ml:( Ledwo mi się udaje nazbierać na jedną butelkę:(

ja mam teraz dopiero co otwarte pudełko jak się skończy to kupię już dwójkę

reklama
zdec to zależy które mleko ja mam pepti to 2 podaje się od 6 miesiąca i piszą zeby wproawdzać stopniowo tzn 1 dzień zastąpić 1 miarkę 1- 2ką w drugim 2 miarki i tak aż do zastąpienia wszystkich
kajdusia wszystkiego najlepszego sto latek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lena a masz juz jakis pomysł?

Do góry