konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Ja właśnie "piszę pracę" na kompie i w rezultacie ciągle coś podjadam, a w wordzie mam otwarty wciąż pusty dokument
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe tez tak mam jak robie tlumaczenia najpierw podjadanie potem BB co 5 min i sprawdzanie maila i aukcje internetoweJa właśnie "piszę pracę" na kompie i w rezultacie ciągle coś podjadam, a w wordzie mam otwarty wciąż pusty dokument
Zdec hehe tym razem nieMatko a u mnie zaczyna się ostatni tydzień macierzyńskiego W sumie to się cieszę
kajdusia - sto lat!
lena - nazwa pewnie będzie sprośna znając Ciebie
koniczynka - skąd ja znam to podjadanie
Dziewczyny a od kiedy właściwie wprowadza się mleko nr 2??
Kurcze dzisiaj mam małego dołka, że coraz mniej mi z cycków leci Raptem 3-5 razy w ciągu doby, po 30ml Ledwo mi się udaje nazbierać na jedną butelkę