reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hefi - gratuluję udanego bigosiku...!!!!!
Gosiu - chętnie prześle Ci godzinki....Oby podziałały na Majeczkę....Proszę bardzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. A Twoje smakołyki pierwsza klasa!!! Ja jestem beztalencie niestety!!!! Za to moj P. to mistrz w kuchni!!!!! Na szczęście bo byśmy łodni chodzili!!!!
kajdusia - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek....Szczęścia, miłości i wiele radości którą na pewno daje Ci Twoja rodzinka....!!!!

reklama
Jakbyś gdzieś spotkała jeszcze przy okazji to daj znać :) (najpierw szukałam tych silikonowych - kiedys podobno w lidlu były ale sie błyskawicznie rozeszły, a teraz to mi rybka aby były do muffinek :))
Swoją drogą to może jutro będę w Pepco :)

Jakbyś gdzieś spotkała jeszcze przy okazji to daj znać :) (najpierw szukałam tych silikonowych - kiedys podobno w lidlu były ale sie błyskawicznie rozeszły, a teraz to mi rybka aby były do muffinek :))
Swoją drogą to może jutro będę w Pepco :)

oki, a Pepco jest jeszcze na Lotniczej, Strzegomskiej, Krakowskiej

no właśnie tez chciałam silikonowa ale ciesze się ze w ogóle jakakolwiek dostałam, ale super z tej formy wychodziły nawet bez papieru

moje dziecko mnie tak miło zaskoczyło przy biadku ;-) dałam jej w krzesełku do zabawy miseczke i lyżeczke no i do jedzonka moja zupka a własciwie piree jarzynowe___ wsuwała aż jej sie uszy trzęsły !!! z otwarta buzią czekała na kolejna łyzkę,no i sama popija herbatką trzymając butle w obu raczkach- szok wiec po prostu te słoiczki jej nie smakują , w sumie to sie nie dziwie mój obiadek był słodziudki od marchewki a te słiki bez smaku są calkowicie......zawekowałam jeszcze dwie porcje i jutro dołoże mięsko do tego.

nie ma jak u mamy chyba ;-) my tez po obiadkuleniu****emy w trójke.

Witajcie,

Już wróciłam ze wsi, bo stary popędził grać w piłkę;-)

gosiagro - z tym spaniem to jakoś dziwnie jest, u mnie przetrzymanie małej też nie wiele daje i tak najczęściej budzi się ok. 6, a dzisiaj to już w ogóle hard core od 4 do 5:30 gadała!:-(, ale to chyba efekt zmiany miejsca i spania w łóżeczku turystycznym:-( Smacznie wyglądają te łódeczki, mniam:happy::happy:

hefi - super że z Julką już coraz lepiej:-) Jeżeli chodzi o elektroniczną nianię to rzadko ją włączam, na prawdę dziecko z drugiego pokoju słychać od razu;-)

lena - zagłosowane!

karo - a tak właściwie co to za praca?

nadika - biedny Natanek:-( Może rzeczywiście jak pisze liliti za dużo tych owoców dostaje

AniaCh3 - to mnie załamałaś :-(Tzn że na lateksie też będzie mi się odkształcał?:((((( Kurcze myślałam że tylko taki problem z tą warstwą kokosa, a jak przełożę to już będzie lepiej:-( Bo też właśnie nie dawno o tym pisałam:( Jak się wkurzę to napiszę do tego sprzedawcy, co ja o tym myślę!!

katarzynajanicki - świetny Filipek:-) Gratulacje dla niego za przewrót:-)

koriander - o kurcze :szok:Wszystko z małą ok? Już doczytałam, współczuję, rzeczywiście już nie długo też muszę zacząć przypinać:-(

No i moje dziecko cos nie chce spać:((((

tort1.jpgKAJDUSIA:

Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz znow jeden roczek więcej :)

STO LAT!!

Ostatnia edycja:
Kajdusia sto lat szczęścia z najukochańszą rodzinką:-)

Ostatnio kupiłam sobie gorącą czekoladę w torebkach. Właśnie skonsumowałam ostatnią i była pyszna :-) Ale jednak to nie to samo, co własnorobna z mleczkiem kokosowym i adwokatem...:rolleyes:

reklama
Do góry