reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja właśnie "piszę pracę" na kompie i w rezultacie ciągle coś podjadam, a w wordzie mam otwarty wciąż pusty dokument :D

reklama
Dziewczyny potrzebuję nazwę bloga tzn chcę ząłożyć blog i nie wiem jak go nazwać:)Będzie tam o gotowaniu, szyciu, hobby o całej ja;)Macie propozycje??

czesc dziewczynki ;)
musze sie pochwalić, ze Kubuś przespał dzis od20 do 7 rano
przez kilka dni jak plakal w nocy dawalam mu smoka albo wode i juz sie chyba przyzwyczail, ze cyca dostaje nie wczesniejniz o 6:30, zadziałalo! jestem z niego taka dumna!!!!

a w pracy zrobiło sie bardzo fajnie, juz sie przyzwyczailam, najgrsze sa pierwsze dni, a juz prawie miesiac do pracy chodze i jest ok, a wracam zawsze taaaaaka steskniona ;)

mojej kolezanki córeczka 3 tyg starsza od Kubusia lezy w szpitalu na zap płuc, a mama przy niej koczuje w pełnej gotowości z cycem, biedna.... jakie to szczescie, ze moje dzieckozdrowe, oby tak dalej
Wam też kochane życze zdrowych maluszków!!!!!!!!!!!

koriander az z wrażenia zaczelam Kubusia przypinac w lezaczku, tez by mi sie nogi trzesły grr
kajdusia sto lat!!!!!!!!!

Matko a u mnie zaczyna się ostatni tydzień macierzyńskiego:) W sumie to się cieszę:)

kajdusia - sto lat!
lena - nazwa pewnie będzie sprośna znając Ciebie:p
koniczynka - skąd ja znam to podjadanie;)

kajdusia NAJLEPSZEGO!!!!!

szkoda ze juz koniec weekendu, we wtorek ide z mała na kontrole,nadal robi jedna kupke dziennie albo dwie ale zielone.......troche długo ten rotawirus trzyma ,a dziwne.....zobaczymy jak jutro po zupce własnej roboty.....ale apetyt to jej wrócił ,700-750 ml dziennie bez marudzenia .....podejrzan sprawa

chce juz kaszke manne wprowadzic i mleko nastepne ale iagle czekam az bedą normalne zdrowe kupki....

mała wykąpana, tatus karmi wiec spadam do łó żeczka poczytac książke... Cobena nowego mam i mnie wciągnął

dobrej i spokojnej nocki

Dziewczyny a od kiedy właściwie wprowadza się mleko nr 2??
Kurcze dzisiaj mam małego dołka, że coraz mniej mi z cycków leci:( Raptem 3-5 razy w ciągu doby, po 30ml:( Ledwo mi się udaje nazbierać na jedną butelkę:(

Dziewczyny a od kiedy właściwie wprowadza się mleko nr 2??
Kurcze dzisiaj mam małego dołka, że coraz mniej mi z cycków leci:( Raptem 3-5 razy w ciągu doby, po 30ml:( Ledwo mi się udaje nazbierać na jedną butelkę:(

ja mam teraz dopiero co otwarte pudełko jak się skończy to kupię już dwójkę

reklama
zdec to zależy które mleko ja mam pepti to 2 podaje się od 6 miesiąca i piszą zeby wproawdzać stopniowo tzn 1 dzień zastąpić 1 miarkę 1- 2ką w drugim 2 miarki i tak aż do zastąpienia wszystkich
kajdusia wszystkiego najlepszego sto latek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lena a masz juz jakis pomysł?

Do góry