reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Mąż na spacerku, to ja mogę coś popisać:)

ewus - miło czytać twoje posty zamieść jakieś zdjęcia chłopców, bo się strasznie stęskniliśmy, dzielna jesteś:tak: powodzenia

agast- życzę dobrych wyników!

Lencja - booski filmik, mała aktoreczka rośnie:-D

Koriander - gratki dla fikającej Lili, jak już teraz zaczęła się przewracać to będzie to robić non stop:-D

emalia - tak późno komunia:szok::szok: myślałam ze musi być w maju:confused:

Klementinka
- chyba musiał się odpowiednio nastroić:cool2:, bo przechodził kolo nas za kulisy już po 19 a wyszedł o 20:30; żałuje ze po bisie nie zostałam dłużej, ale myśleliśmy ze to koniec a on bo podobno potem poszedł do baru i rozlewał ludziom piwo za free to jest koleś:cool::cool:

ewelinka - dużo zdrówka dla rodzinki:tak:, ciekawe jak mąż da sobie rade, no i dobrze, niech wie co to jest jak jesteś sama w domu

zyrraffka -
bezzębolek jest cudny:cool::cool: masz już dla niego jakaś pannę, bo moja Maja byłaby zainteresowana:tak::tak:

kasiajaniacka- super taka sesja:tak: pochwal się jak będziesz po

zdec - piękne ciuszki z Natalki to prawdziwa elegantka:-)

kajdusia - swój pierwszy samolot po porodzie też jakoś niespecjalnie wspominam:no: a co to za dól opowiadaj, zaraz go przepędzimy

Lencja - super z tym spaniem żeby było tak dalej:tak:

Agi - ja daje 180 ml wody, 6 miarek mleka do tego 2 miarki te od mleka kleiku

cobra - hehe:-) w Poznaniu spędziłam 4,5 roku swojego życia studenckiego:-D, wspominam baaardzo dobrze:-D

Ostatnia edycja:
reklama
ustronianka to nie jest twoja sprawa, nie mieszkasz z tymi ludźmi więc się nie wypowiadaj. Mój teść też jest ogólnie lubany. Jeszcze jak nie byłam z moim mężem, jego szwagierka mieszkała z moim teściem i się prędko wyprowadziła bo wytrzymać nie mogła. Pomieszkaj z tymi ludźmi jak paula i dopiero oceńiaj ją.

jak nie mozesz zniesc tego co pisze paula to nie wchodz na ten watek

Ostatnia edycja:
Ty ustronianka, tobie sie coś przypadkiem nie popier....ło? Nie życzę sobie żebyś mi tu którąkolwiek dziewczynę obrzucała szmatami. To jest forum dla matek a nie do wyjaśniania jakichś spraw prywatnych. A tak w ogóle to ch... Ci di tego co Paula robi. Jej życie, jej dziecko, jej sprawa. A ty się nie baw w jakiegoś adwokata, nawet kur... z rodziny nie jesteś więc nie twoja sprawa. Żegnam i obym Cię więcej ni widziała.
I jeszcze jedno- ZASTRASZANIE JEST KARALNE!!!!!! Więc uważaj na słowa, bo nie ty tu decydujesz.

Mąż na spacerku, to ja mogę coś popisać:)

ewus - miło czytać twoje posty zamieść jakieś zdjęcia chłopców, bo się strasznie stęskniliśmy, dzielna jesteś:tak: powodzenia

agast- życzę dobrych wyników!

Lencja - booski filmik, mała aktoreczka rośnie:-D

Koriander - gratki dla fikającej Lili, jak już teraz zaczęła się przewracać to będzie to robić non stop:-D

emalia - tak późno komunia:szok::szok: myślałam ze musi być w maju:confused:

Klementinka
- chyba musiał się odpowiednio nastroić:cool2:, bo przechodził kolo nas za kulisy już po 19 a wyszedł o 20:30; żałuje ze po bisie nie zostałam dłużej, ale myśleliśmy ze to koniec a on bo podobno potem poszedł do baru i rozlewał ludziom piwo za free to jest koleś:cool::cool:

ewelinka - dużo zdrówka dla rodzinki:tak:, ciekawe jak mąż da sobie rade, no i dobrze, niech wie co to jest jak jesteś sama w domu

zyrraffka -
bezzębolek jest cudny:cool::cool: masz już dla niego jakaś pannę, bo moja Maja byłaby zainteresowana:tak::tak:

kasiajaniacka- super taka sesja:tak: pochwal się jak będziesz po

zdec - piękne ciuszki z Natalki to prawdziwa elegantka:-)

kajdusia - swój pierwszy samolot po porodzie też jakoś niespecjalnie wspominam:no: a co to za dól opowiadaj, zaraz go przepędzimy

Lencja - super z tym spaniem żeby było tak dalej:tak:

Agi - ja daje 180 ml wody, 6 miarek mleka do tego 2 miarki te od mleka kleiku

cobra - hehe:-) w Poznaniu spędziłam 4,5 roku swojego życia studenckiego:-D, wspominam baaardzo dobrze:-D

:D a co tutaj studiowalas? mieszkalas tu gdzies?

CZY MODERATOR/ADMIN MOZE USUNAC POST USTRONIANKI?

nie chodzi o was, chodzi o mame mojej przyjaciólki, której jest mi zal. Znam jej mame bardzo bardzo bardzo dobrze. Nie od dzis. I ona nie pije i kocha dzieci.
Co wy zrobicie jest wasza sprawa. Od was nic nie oczekuje, od Pauliny..tak troche rozumu i opamietania sie..i szacunku..
Nie bylo to wypominanie o czynszu, tylko zwrócenie uwagi..na to kto jest tym zlym, a tym dobrym.. Ze na forum napisalam..? Przeciez Paulina tez wypisuje na forum i to jak!
Napisalam, bo.... nie potrafie patrzec spokojnie na to jak jest moja sasiadka dolowana we wlasnym domu. Ale juz do tematu nic nie bede pisac, bo tylko jednorazowo sie pokazalam. Zmykam i pozdrawiam.

pozdrawiam

a ja zegnam .
jest jeszcze ktos kto chce mnie dzisiaj wkr... ?? pokazac sie na 5min , i zwiac?

gosiagro- ja studentka nie bylam,ale fakt, zacnie tutaj mamy:)

ustronianka Twoje wpier** się w kogoś życie jest nie na miejsu i jeszcze pisanie tego wszystkiego na forum ogólnym. Takie rzeczy pisze się na priv. Dlaczego Twoja przyjaciółka nie mieszka z matką? Może z nią wytrzymać nie mogła... zastnowiłaś się nad tym... Domyślam się że już więcej cię tu nie będzie.... więc po co to napisałaś???
A poza tym ludzie potrafią być inni wśród znajomych(jacy to oni biedni i nie wiadomo co) a w domu są całkiem inni. Nie pomyślałaś że to może Paulina może mieć rację, w końcu to ona z nią mieszka i chyba przez ten czas już zdążyła ją poznać.
To ja też tyle. AMEN.

reklama
Paula ty domyślasz się kto to? Czemu ci w twarz tego nie powie tym bardziej ,że to przyjaciólka którejś twojej szwagierki. Ja za ten numer morde bym jej obiła. Beszczelna się wpier.... i oczernia cię na forum!!! No zła jestem ,że szok!!!! Dziw...jedna.

Do góry