reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Lencja gratulacje! Mam nadzieję że małej już tak pozostanie (u mnie czasem tak jest);)

Bluzeczki śliczne:) Szkoda że mam tak dużo bluzek, bo bym kupiła:) Ale moja mała rzadko chodzi w bluzeczkach, najczęściej body na długi rękaw pod wszystko pod spód. Teraz jeszcze jak jest w miarę ciepło to ubieram jej na dwór na bodziaka, bluzeczkę i ciepłą bluzę. Ale jak przyjdzie zima to do kombinezonu, raczej tylko rajtuzki i bodziak, tak jak teraz do kombinezonka polarowego:)

Moja zjadła marchewkę z ziemniaczkami, popiła mleczkiem, pomogła mamie obiad ugotować w kuchni, a teraz narzeka na macie, bo nie może sobie kluczyków do buzi wsadzić:)

reklama
Lencja tu propaguja bardzo pozne wprowadzanie, mimo ze sloiki po 4 m-cu oferuja duzzzzo
lekarze boja sie alergii i pozwalaja na to co u nas: marchew, jablko, banan itd
generalnie im pozniej tym lepiej, jednak w paktyce duzo mam robi inaczej, bulka w 2 m-cu, zelki w 4, kielbacha w 6
wszystko do pomemlania

zyraffka super ten filmik, a Lukasz widze tez maniak techniczny lapie za kamere jak moja, od razu kombinuje jak sie do niej dobrac. Zdjecie tez super, to mi podsunelo pomysl na nowy watek :-D

Agi cierpliwosci jeszcze troszke i juz sie te zabki wyrzna i Polusia nie bedzie plakac

Kajdusia a ja cie przebije, u ginka jeszcze nie bylam i pewnie pojde za rok w Polsce,,tu niestety wizyty poporodowe nie sa propagowane:szok: A co masz za dola, gadaj

eagle oj to wspolczuje z Asia, mam nadzieje ze lada moment z tego wyrosnie i zacznie dobrze sypiac, a Tomus nic a niz sie nie zmieni i nastana u was ciche noce :-)
Klementinka nie zartuj bardzo dobrze rozszerzasz diete Jasiowi, na pewno nie bedziesz zalowac, a taka zelka to po co, dziecko powinno jako pierwsze poznawac zdrowe smaki bo swinstwa i slodyczy zdazy sie w zyciu najesc

gosiagro- przyjedz do poznania,to przedstawie ci prawdziwe gwiazdy polskiego hip hopu :)
jestem w poznaniu u mamy.kocham to miasto:D
ustronianko- generalnie nie wiem co powiedziec,ale powiem tyle, ze nie powinnas sie wpier... niech Paula robi co chce,mysli co chce.
nie chce dac tesciowej dziecka?? tez nie chce. i nigdy nie dam.
wiem jak jest naprawde, a obcy ludzie moga mnie cmoknac.
nie zawsze to co nam sie wydaje, swiadczy o tym jaka jest prawda.

ona jest matka,i bezie robic ze swoim dzieckiem co jej sie podoba.

a wypominanie komus,na ogólnodostępnym forum,ze ktos laskawie placil za nich czynsz,jest wg mnie niesmaczne i pozbawione kszty taktu i podstaw dobrego wychowania.
mamy ja teraz zbesztac? olac? czy co mamy zrobic??

tyle.kur.. amen.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry