reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Ale dziś szaro i ponuro :-( na szczęście nadal ciepło, więc zaraz pójdziemy na spacerek:tak:
Moja Małgoś też wcześnie wstaje, ale ją przekupuję, przekupuję i jeszcze raz przekupuję (cyckiem oczywiście) Ostatecznie na dobre wstajemy ok 11 :-D
Karodobre z tymi kluczami :-D Ja niedawno jechałam z dziecmi do koscioła i Piotrek nie zatrzasnął za sobą drzwi, a ja nie sprawdziłam, godzinę samochód stał przy ulicy z drzwiami na oścież :zawstydzona/y: Zdrówka życzę! A krzesło obłędne!
zdec- my mamy dwa krzesełka :-p Jedno po Piotrusiu http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-lion-drewex-teak-w-wa-i1295800332.html- do karmienia super i na przyszłość nawet dla małego przedszkolaka, my dopiero niedawno wynieslismy po Piotrku do piwnicy... , a drugie dostaliśmy po sąsiadach coś takiego- NOWOCZESNE KRZESEŁKO do karmienia KIDSPLAY (1284678312) - Aukcje internetowe Allegro Jest super, mała jeszcze nic nie je, ale już często w tym leży i jeździ po mieszkaniu :-)
eagle- gratulacje dla Tomusia za przewrotki!
katarzynajanicka- to czekam jutro na telefon, przypomnij mi o której macie tę wizytę?

Dobra, lecimy na spacer

reklama
Cześć Dziewczyny! Oj jak dawno mnie tu nie było, czasami mi się uda przeczytać parę postów, ale nie jestem na bieżąco, po wakacjach ostro wzięłam się za pisanie pracy licencjackiej bo przez ciążę jakoś mi tak marnie szło, ale już skończyłam i może jak się uda to jeszcze w listopadzie ją obronię.
Wszystkie "czerwcowe dzieciaczki" są cudowne i mocne buziaczki dla nich.
Tyle co udało mi się doczytać że nie tylko ja wracam po macierzyńskim do pracy. Niestety z bólem serca, ale moja sytuacja nie pozwala na dalszy pobyt w domku. Tak więc do 20 grudnia w domciu na pewno, a potem do pracy, no może jakoś poprzeciągam żeby na same swięta nie wracać tylko od 01.01.
Pozdrawiam Was gorąco i może uda mi się częściej zaglądać

eagle - gratulacje z powodu nowych wyczynów :-D
Anik - no to chyba pójdę w Twoje ślady i zacznę wypróbowywać spacerówkę :tak: wielkie dzieki za odpowiedź! :-)
ewela - to sie nazywa golarka do swetrów albo narzędzie do usuwania supełków :-D przynajmniej ja mam pod tą drugą nazwą kupione :cool2: chociaż przyznam, że taką nazwę pierwszy raz spotkałam
emalia - ja też sie zabieram do kupienia takich puzzli z pianki, ale jakoś sie zebrać do końca nie mogę :sorry2:

Nie pamiętam czy składałam już życzenia... :sorry2: no w każdym razie
Sto lat! Natalio, Karolinko! Rośnijcie rodzicom w zdrowiu i radośći!

no juz kasiek mi znalazla to urzadzonko :-)

to krzeselko z ikeii jest fajne,ale szkoa,ze nie ma kólek,zeby je przesuwac po chałupie. A ma ktorAS z was wanienke z ikei?

o rany dziewczyny a u nas znowu rano masakra wiec pewnie to zabki dopiero jak dalam pol czopka paracetamolu to sie uspokoil i zasnol na 20 min...potem mleczko i spacerek bylam w aptece kupilam vivrucol i szczoteczke silikonowa zobaczymy teraz Ksawek spi jeszcze w wozeczku
otworzyli u nas nowy lumpek gdzie maja i nowe ubrania no i pierwszy raz udalo mi sie cos dla malego upolowac ale sie ciesze :) PB034154.jpgPB034153.jpg

reklama
Do góry