reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

sorry ale czytajac wasze posty czuje sie jak wyrodna matka:( lekarka ma 30 letni staz jest polecana szanowana i lubiana wsrod rodzicow wiec wie co robi... i nie dostaje ich codzien ...a Ksawerek jest zdrowym i wesolym malcem i to dla mnie najwazniejsze ...a na wadze przybiera prawidlowo

reklama
no juz kasiek mi znalazla to urzadzonko :-)

to krzeselko z ikeii jest fajne,ale szkoa,ze nie ma kólek,zeby je przesuwac po chałupie. A ma ktorAS z was wanienke z ikei?

Ja mam niebieską Jest super Ma antypoślizgi na zewnątrz i wewnątrz wanny. Tylko teraz Jasiek długasny się robi i się na całą długośc nie długo będzie mieścił, ale wymieniać nie będziemy bo przecież za miesiąc-2 zacznie siadac. Polecam

Straszna produkcja dzisiaj ! Ja "urobiona" po łokcie od rana. Piekłam torta dla męża bo dzisiaj ma urodzinki , Jasiuniu marudny bardziej bo idą mu zębole na całego , w nocy śpi ale budzi się i troszke pojękuje, mama musi wstać pogłaskac dać dyda i dalej idzie spać , więc na razie przechodzimy ząbkowanie delikatnie. N
Przepraszam że nie poodpisuję ale muszę zaraz leciec na dół bo mi krem za barrdzo się zsiądzie. Potem muszę jeszcze schabowe w pistacjach zrobić , ziemniaki i sałatkę i czekac grzecznie na mojego solenizanta. Mam takiego plana ( o ile się uda) by jak syn zaśnie skoczyć do wawki do kina tylko nie wiem czy się tesciowa zgodzi posiedzieć...

Perfecta , a jak Jasiu w niej siada to duzo jest miejsca?

chyba ja kupie, bo w tej sie slizga caly czas

Ewela jesli chodzi o siedzącą pozycje to ma miejsca sporo , ale na razie kąpię go na leżąco i czase głowicą puknie w ściankę Natomiast po bokach ma dużo miejsca no i jak Ci się slizga to tym bardziej polecam bo antyposlizgi są w niej super i wew i zewnetrzne.
ok idę se:p
P.S. Odnośnie jedzenia to muszę się pochwalić że dzisiaj Jasiek ma za sobą 2 łyżeczki hipp zupki jarzynowej z cielecinka:) Jadł aż mu się uszy trzęsły.
Aguś - pisałaś że Maleństwo nie chce Ci jeść nowych pokarmów, gdzieś tutaj któraś z dziewczyn pisała że lekarz polecił podawać do skutku nawet jak dzieci wypluwają bo po kilku dniach podawania tego samego dzidzia przyzwyczaja się do smaku:)
Ja skorzystałam z tej rady bo Jaś nie chciał jeść jabłuszka i po 2 -3 dniach wsuwa i się nie krzywi nawet :) Trzymam kciuki by się udało i zycze wytrwałości:)

Ostatnia edycja:
Perfecta - udanej imprezki:) A zawieruszyło Ci się "nasze" w suwaczku:-)

Ewela - ja ręcznik daję na dno wanienki, i jak małą zacznie siadać to w brodziku ją będę kąpać

A ja mam lenia, na szczęście chatę posprzątałam, teraz na allegro siedzę, a Iga o dziwo śpi już 2 godzinę!!!!Święto jakieś

Perfecta - udanej imprezki:) A zawieruszyło Ci się "nasze" w suwaczku:-)

Ewela - ja ręcznik daję na dno wanienki, i jak małą zacznie siadać to w brodziku ją będę kąpać

A ja mam lenia, na szczęście chatę posprzątałam, teraz na allegro siedzę, a Iga o dziwo śpi już 2 godzinę!!!!Święto jakieś

Zazdroszczę tego spania;)

reklama
Do góry