sorry ale czytajac wasze posty czuje sie jak wyrodna matka lekarka ma 30 letni staz jest polecana szanowana i lubiana wsrod rodzicow wiec wie co robi... i nie dostaje ich codzien ...a Ksawerek jest zdrowym i wesolym malcem i to dla mnie najwazniejsze ...a na wadze przybiera prawidlowo
reklama
no juz kasiek mi znalazla to urzadzonko :-)
to krzeselko z ikeii jest fajne,ale szkoa,ze nie ma kólek,zeby je przesuwac po chałupie. A ma ktorAS z was wanienke z ikei?
Ja mam niebieską Jest super Ma antypoślizgi na zewnątrz i wewnątrz wanny. Tylko teraz Jasiek długasny się robi i się na całą długośc nie długo będzie mieścił, ale wymieniać nie będziemy bo przecież za miesiąc-2 zacznie siadac. Polecam
Straszna produkcja dzisiaj ! Ja "urobiona" po łokcie od rana. Piekłam torta dla męża bo dzisiaj ma urodzinki , Jasiuniu marudny bardziej bo idą mu zębole na całego , w nocy śpi ale budzi się i troszke pojękuje, mama musi wstać pogłaskac dać dyda i dalej idzie spać , więc na razie przechodzimy ząbkowanie delikatnie. N
Przepraszam że nie poodpisuję ale muszę zaraz leciec na dół bo mi krem za barrdzo się zsiądzie. Potem muszę jeszcze schabowe w pistacjach zrobić , ziemniaki i sałatkę i czekac grzecznie na mojego solenizanta. Mam takiego plana ( o ile się uda) by jak syn zaśnie skoczyć do wawki do kina tylko nie wiem czy się tesciowa zgodzi posiedzieć...
Perfecta , a jak Jasiu w niej siada to duzo jest miejsca?
chyba ja kupie, bo w tej sie slizga caly czas
Ewela jesli chodzi o siedzącą pozycje to ma miejsca sporo , ale na razie kąpię go na leżąco i czase głowicą puknie w ściankę Natomiast po bokach ma dużo miejsca no i jak Ci się slizga to tym bardziej polecam bo antyposlizgi są w niej super i wew i zewnetrzne.
ok idę se
P.S. Odnośnie jedzenia to muszę się pochwalić że dzisiaj Jasiek ma za sobą 2 łyżeczki hipp zupki jarzynowej z cielecinka Jadł aż mu się uszy trzęsły.
Aguś - pisałaś że Maleństwo nie chce Ci jeść nowych pokarmów, gdzieś tutaj któraś z dziewczyn pisała że lekarz polecił podawać do skutku nawet jak dzieci wypluwają bo po kilku dniach podawania tego samego dzidzia przyzwyczaja się do smaku
Ja skorzystałam z tej rady bo Jaś nie chciał jeść jabłuszka i po 2 -3 dniach wsuwa i się nie krzywi nawet Trzymam kciuki by się udało i zycze wytrwałości
Ostatnia edycja:
Perfecta - udanej imprezki A zawieruszyło Ci się "nasze" w suwaczku:-)
Ewela - ja ręcznik daję na dno wanienki, i jak małą zacznie siadać to w brodziku ją będę kąpać
A ja mam lenia, na szczęście chatę posprzątałam, teraz na allegro siedzę, a Iga o dziwo śpi już 2 godzinę!!!!Święto jakieś
Ewela - ja ręcznik daję na dno wanienki, i jak małą zacznie siadać to w brodziku ją będę kąpać
A ja mam lenia, na szczęście chatę posprzątałam, teraz na allegro siedzę, a Iga o dziwo śpi już 2 godzinę!!!!Święto jakieś
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Perfecta - udanej imprezki A zawieruszyło Ci się "nasze" w suwaczku:-)
Zazdroszczę tego spania
baaaardzo rzadko jej się to zdarza, przeważnie drzemki urządza 20-40 min, w dzień łóżeczko ją parzy a zaśnięcie to 30 min marudzenia, narzekania i stękaniaZazdroszczę tego spania
Lenuszka
Mamusia Gajusi
moja dość że parzy łóżeczko to chyba jeszcze razi nawet nie chce na nie popatrzecbaaaardzo rzadko jej się to zdarza, przeważnie drzemki urządza 20-40 min, w dzień łóżeczko ją parzy a zaśnięcie to 30 min marudzenia, narzekania i stękania
reklama
hihihi cwana bestiamoja dość że parzy łóżeczko to chyba jeszcze razi nawet nie chce na nie popatrzec