reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro o 10 :/ Idę na gastroskopie ... brrrr :/ Oby to nie były wrzody :/ bo mój mąż przez to przechodził i ja dziękuję...
Od ok 2-3 miesięcy mam problemy z (chyba) żołądkiem tzn boli jak cholera i wymiotuje nic nie pomaga, ostatnio ok tygodnia temu mąż aż karetkę wezwał bo nie dawałam rady i podobno bladłam strasznie. Dzisiaj to samo znowu ból brzucha i wymioty. Teraz już jest lepiej chociaż jeszcze nie rewelacyjnie :( pije rumianek i mam nadzieje że w nocy troche pośpie bo ledwo żyje. Postanowiłam już że musze coś z tym zrobić bo przekładałam to od kilku takich razy i jak tylko było mi lepiej to dawałam sobie z lekarzami spokój ale dzisiaj już miałam dosyć i umówiłam się na jutro do gastrologa... zobaczymy co powie. :/ Chociaż ja już się boję.
Przepraszam że nie odpisuje na wasze posty ale teraz nie mam siły.

Hefi - trzymam kciuki

MOOLINO KRZESEŁKO DO KARMIENIA PROMOCJA + PIŁKA (1291818820) - Aukcje internetowe Allegro ja mam takie krzesełko i jestem bardzo zadowolana a Kacperek uwielbia w nim siedzieć

reklama
zdec- co do spacerówki to ja też jestem za Maclarenem! są wypasione. jest teraz promocja na bobo wóżki i za model XLR taki szaro-fioletowy jest 1050 zł czy jakoś tak. Przecena z 1800. i zakupimy chyba taką.

Dzięki. Widzę że model z pałąkiem jest już za 1288zł:) Ale wszystko zależy od tego co się zaraz wydarzy! Idę na rozmowę z szefową, trzymajcie kciuki.....plizzzzzzzzzzzzzzzz

ewela jak sprzedasz tego quinny to akurat:) Pewnie nie podoba ci się to nierozkładanie do poziomu spacerówki?

Ostatnia edycja:
Ojej... jakie spacerówki drogie!!! My mamy spacerówkę espiro atlantic, jest fajna i na nasze chodniki idealna, ale... no właśnie, jest za duża!!! Cały bagażnik zajmuje! Często podróżujemy więc chcemy kupić mniejszą ale nie wydawać tyle kasy... zamierzamy kupić coś takiego GRACO WÓZEK SPACEROWY MIRAGE+folia przed deszczem (1284361680) - Aukcje internetowe Allegro ktoś może go widział na żywo lub ma taki???

Teraz mamy taki:
1291766268.jpg

A krzesełko takie:
DSC06864.jpg

Ostatnia edycja:
zdec-ja właśnie też patrzyłam na tego maclarena z pałąkiem ale kupie go gdzies w marcu a w zime niech jeszcze w mutsy pojeżdzi
karo-super to krzesełko ale mój by mnie chyba opitolił jakbym takie kupiła ja mam po Marysi chicco ale niewiem chyba kupie jednak nowe

A ja siedze sobie w pracy a babcia z mała na spacerku:-)

ewela jak sprzedasz tego quinny to akurat:) Pewnie nie podoba ci się to nierozkładanie do poziomu spacerówki?

nie o to chodzi, skrzypi , ta spacerowka mała jest ,a w mutsy siedzisko sie jednak rozklada na plasko i jest szersze

Dziewczyny HELP jak sie nazywa sie ta maszynka do czyszczenia swetow z kulek co sie robia ?

Dziewczyny co planujecie kupić swoim maluchom na Mikołaja? Podrzućcie jakieś pomysły. Ja myślałam nad muzycznym ogrodem zabaw Little Tikes, ale ponoć nie można regulować poziomu dźwięku, a jest dość głośny, więc chyba sobie odpuszczę, zastanawiam się nad garnuszkiem na klocuszek Fisher Price, mój bobas jeszcze na to za mały, bo w Mikołaja to 5 miesięcy będzie miał, ale kilka tygodni i myślę, że będzie jak znalazł. Macie jakieś pomysły co możnaby kupić?

Zazdroszczę Wam że macie takie fajnie babcie... mojej mamy nie ma w kraju, a męża mama nigdy nie zaoferowała nawet że zostanie z małym albo żeby chociaż zabrała na spacer... hmmm... nie wiem o co jej chodzi... czy Wy same pytacie czy by się małymi zajęły czy same oferują? Ja nigdy nie poproszę...

reklama
Do góry