reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
wykrakałam chyba to by bylo dopiero
a ja pije drugiego browara juz
Ja mam ochotę ale jeszcze karmię cycem w nocy
stellaDODO
Fanka BB :)
Z tym piwem to mnie wkurzyłyście
takiego smaka mi zrobić !!! to wredne
Nie mogę się doczekać końca karmienia piersią...chyba pierwszą dobę to będę pijana leżała hahah tak dawno nie piłam piwka...a lubię chłodne piwko w cieniu pić
takiego smaka mi zrobić !!! to wredne
Nie mogę się doczekać końca karmienia piersią...chyba pierwszą dobę to będę pijana leżała hahah tak dawno nie piłam piwka...a lubię chłodne piwko w cieniu pić
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
w poniedzialek zrobie napewno bo nie wytrzymam tej niepewnosci a targam codziennie ze schodow wózek robie porzadki wiec lepiej wiedziec
I chcesz nas w niepewności trzymać do poniedziałku?
Nie mogę się doczekać końca karmienia piersią...chyba pierwszą dobę to będę pijana leżała hahah
Kasiula1982
laski sama juz nie wiem co robić: fifi ciagle furczy nozem, nawilżam, raz dziennie fridą oczyszczam, ale on do tego pokasłuje co i rusz, taki mokry odrywający się kaszelek, lekarka twierdzi, że to od sliny, że się niby krztusi, ale ona nie słyszała jak on kaszle, a na moje to jest kaszel a nie krztuszenie, czy mogę mu coś podać? dopiero w pon bym mogła znów do lekarza pójść, a chciałabym mu jakoś ulżyć? chyba Ewela coś na kaszelek u synka stosowała? może jakiś syropek? w necie przeczytałam na temat saoki, Fifi sie z sapką urodził i z tgeo powodu przez 1 dobę w inkubatorze leżał i teraz to furgotanie w nosi ma takie jak włąśnie po urodzeniu, z tą sapką to nic innego jak nawilżanie noska, spacery i ewentualnie inhalacje z soli fizjologicznej, ale martwi mnie kaszelek, pomóżcie, plissss
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny pamiętacie Agniesia82? Poroniła w 18tc
Znowu jest w ciąży ;-)
Ale nam się nie pochwaliła
https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/wiesci-od-ciezarowek-28048/index734.html#post6112720
Znowu jest w ciąży ;-)
Ale nam się nie pochwaliła
https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/wiesci-od-ciezarowek-28048/index734.html#post6112720
mysle Kochane że powinnyście napisac do karo na pw bo nie wiadomo czy tutaj doczyta , To osoba chyba najlepiej się oriętująca na tym forum odnośnie kadr
hejka! w razie pytań kadrowych służę pomocą jak coś, także tak jak perfecta pisze- śmiało do mnie walić- jak tylko będę znać odpowiedź to podpowiem. Co do wychowawczego to jest temat rzeka- zależy od wielu czynników. Piszcie z konkretnymi przypadkami.
Ja od kilku dni jestem u rodziców i rzadko do neta zaglądam ale zaraz postaram się trochę nadrobić zaległości kochane.
Ogólnie u nas ok, w sobotę 23 są chrzciny Milenki i już nie mogę się doczekać.
W ogóle to mała jest kochana, grzeczniutka i jestem nią zachwycona coraz bardziej. Przez ostatnie 2 tyg zrobiła ogromne postępy. Chętnie leży na brzuchu, wysoko trzyma głowę, łapie i trzyma w rączkach zabawki a dziś pierwszy raz przekręciła się z brzucha na plecy;-)
no...lecę czytać
emalia82
Jaka cisza. Mnie pól dnia nie było , bo u mamusia siedziałam. Oczywiście jak to zwykle bywa przywiozłam zwłoki mojego męża i teraz mi chrapie. Mam już powoli dośc, bo co zaplanuje sobie ,że w sobotę sobie posiedzimy do późna, poprzytulamy się to wychodzi ,że ja siedzę sama a on ...Smutno mi, ale wiem, że są ważniejsze sprawy i większe problemy.
Cobra- współczuje, ja przechodziłam to w zimie. Mój chłop trzy miesiące nie pracował i był tragizm. Wiem, że sobie poradzisz, bo jesteś silną kobietą. Ten teściu to skończony .... szkoda gadac.
Co do piwka. Mniam, też bym sobie wypiła, ale na razie na pocieszenie piję Karmi
Paula- Trzymam kciuki za dobre wieści
Cobra- współczuje, ja przechodziłam to w zimie. Mój chłop trzy miesiące nie pracował i był tragizm. Wiem, że sobie poradzisz, bo jesteś silną kobietą. Ten teściu to skończony .... szkoda gadac.
Co do piwka. Mniam, też bym sobie wypiła, ale na razie na pocieszenie piję Karmi
Paula- Trzymam kciuki za dobre wieści
reklama
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Kurczę, moja mała chyba złapała wirusa....Niestety krąży u nas taki 5-dniowy wirus, z biegunką i katarem....Mała miała katar ale biegunki nie miała....Rano kupka była jeszcze ok, po południu też tak źle nie wyglądała ale wieczorna....niewiele tego było ale raczej taka woda i troszkę czegoś "grubszego"...no i sam fakt że 3 kupy były....Polcia zawsze robi jedną albo dwie....No nic zobaczymy jak będzie noc wyglądała i jutrzejszy dzień...Jakby co do szpitala...Na razie malusia śpi słodko...Musiałam ja budzić bo tak mocno zasnęła o 16.00 że bałam się że to już na noc...Dobudzić jej nie mogłam...Na szcęście moje dziecko nawet budzone otwiera oczy odrazu z bananem na twarzy...Zjadła o tej 18.00 pobawiłyśmy się i pośmiaśmiałyśmy się o 19.30 kąpiel i o 20.00 Polcia już spała....Oby nic złego nie działo się w nocy...Na szczęście mała dziś ładnie je i pije...bo boję się żeby się nie odwodniła w razie co
katarzynajanicka - moja przez katarek też pokasłuje...ale to nie jest mokry odrywający się kaszel...ale taki suchy...Nam też lekarka ja osłuchała i powiedziała że ten kaszel przez to że mała więcej ustami oddycha przez zapchany nosek...ale jak jej do poniedziałku nie przejdzie do znów z nią pójdę...
paula - trzymam kciuki aby było tak jak Ty sobie życzysz....i współczuję kłótni z M.
Ja już pisałam że Kama83 też jest w ciązy jakiś 11-12 tydzień....
Zafasolkowały te nasze czerwcóweczki....i tak odrau pomyślałam o gnieshy i krakowiance....Ciekawe co u nich?
katarzynajanicka - moja przez katarek też pokasłuje...ale to nie jest mokry odrywający się kaszel...ale taki suchy...Nam też lekarka ja osłuchała i powiedziała że ten kaszel przez to że mała więcej ustami oddycha przez zapchany nosek...ale jak jej do poniedziałku nie przejdzie do znów z nią pójdę...
paula - trzymam kciuki aby było tak jak Ty sobie życzysz....i współczuję kłótni z M.
Ja już pisałam że Kama83 też jest w ciązy jakiś 11-12 tydzień....
Zafasolkowały te nasze czerwcóweczki....i tak odrau pomyślałam o gnieshy i krakowiance....Ciekawe co u nich?
Ostatnia edycja: