reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Milka26 na ropiejące oczka polecam "Blephasol" ( bez recepty zalecane przez okulistkę) pomogło mojemu, plus masowanie kanalików łzowych.
A co do usypiania w dzień...niestety chyba nie ma złotego środka...szkoda.
cobra trzymaj się dzielnie !

reklama
Ale małzenstwo to małzenstwo :)
A ja mam męża i wolałabym być z nim bez ślubu:-):tak: Ale to pewnie tak jest że jak ktoś go ma to woli bez i odwrotnie:-D
Powoli się zbieram bo nie długo jedziemy do mojej mamy i teściów:) Mała już trochę śpiąca, mam nadzieję że szybko padnie w samochodzie:)
Pozdrawiam was serdecznie i życzę wszystkim miłego weekendu:) Do juterka:)
Miłego wyjazdu:tak::tak:;-)

Ja podchodziłam do tego:tak: 4 dni byłam:-D:-D:-D ale faktycznie 3 kg mniej a jak skończyłam dostałam je z powrotem:tak:
ząbek to u mnie się wyłonił:) a malutka marudna była, łapki w buzi, płacz, nawet wieczorem miała lekką gorączkę, najgorzej było jak się na dziąsełku pojawiła taka kreseczka, wtedy się wyżynał, teraz jak juz się pojawił jest lepiej
Gratuluję ząbalka:tak::tak::tak:
czesc dziewczyny.
mam tak przekchane za az odzywac mi sie nie chce
maz postanowil naprawic auto-warte 7tys,naprawa wyniosła 3.5... moim zdanem nie oplacalo sie...
do tego do pon musimy zaplacic oc,w najlepszym razie 300zl na pol roku, za tydz kuba ma szczepienie,hexa za 200zl,tescie zadaja od nas splaty za wegiel ,to tys zl.
rachunki 250zl,odezwal sie gosciu od tira, naprawil zderzak za 1500zl.. a wyplaty tylko dwa tys.doszlo do tego ze nie mamy co jesc,ani nie mam kasy na pampersy,czy mleko dla malego

wrocilam do mamy,na jakis czas.mam tego wszystkiego dosc
No nie ciekawie:-:)-( Trzymam kciuki za poprawę;-)

Ja myślałąm że popiszę ale między czasie do Alanka chodziłam bo płakał i nie chciał sam leżeć na łóżku-raptem 1 m odemnie:-D
No i prawie poł godziny pisze posta a teraz to muszę się zmywać bo idziemy do koleżanki;-)

Miłego dnia.

kurcze dziewczyny albo mam jakiegos schiza ze jestem w ciazy albo naprawde jestem:(

przypomnialo mi sie ze w Ciazy z Lenka tez na wieczor zle sie czulam i zwracalam i potem mnie mdlilo teraz jest tak samo juz trzy dni mnie mdli i strasznie mi nie dobrze jest schudlam nie mam wogole od paru dni apetytu i nawet maz zauwazyl ze brzuszek mi sie troszkle powiekszyl bo miałam mniejszy
mam nadzieje ze to nie to co mysle:(

cobra- wlasnie przeczytalam przykro mi z takiego biegu wydarzen, mam nadzieje ze sie wszystko ulozy, powodzennia

Jak tylko napisałaś pierwszego posta to już podejrzewałam... hehe! Czyżby pierwsza z nas była ponownie w ciąży?

Witajcie ja cały dzień zalatana mąż zabrał Gaję na wieś a ja sprzatam, piorę gotuje i piekę ciasto:)

AVENA dziękuję za odp na moje pytanie Ty jako jedyna mi dopisałaś!!!!GRATULUJĘ pierwszego zębolka;)

Cobra współczuję tej całej sytuacji!!!U nas też ciężko ale dajemy jeszcze radę;)

HEFI super, że nocka zleciała i była całkiem spokojna wiem co to znaczy;)

PAULA trzymam kciuki;)CZekam na wiadomość;)

Paula to czekamy na wieści....
Swoją drogą to to czego bardzo się obawiam....Ja nie jestem gotowa na drugie dziecko....Nie żebym nie chciała...ale wiem że w drugiej ciąży prawdopodobnie znów czeka mnie walka z małopłytkowościa....i narazie nie mam tyle siły by znów przez to przechodzić...Poza tym, boję się że znów czekałby mnie Instytut a co wtedy z Polcią....jest za malutka żeby ja zostawić bez mamy i taty....tylko z dziadkami (bo pewnie gdybym zaszła to poleciałabym do Polski...znam już lekarzy a tu....ta służba zdrowia...szkoda gadać, a tata zostałby w UK....ktoś musiałby zarabiać pieniążki)....

Ależ moje dziecię dziś grzeczne....tfu tfu.... żeby nie zapeszyć....Tylko je, śpi i bawi się....Zero płaczu....Nawet jak ją na dwór ubieram i czapę zakładam to już tak nie płacze jak dawniej....Oczywiście kwęka....ale jest już o niebo lepiej....Ale wczoraj kupiłam jej dwie nowe czapy i założyła je bez problemu więc....może kto wie....
Idę sprawdzić czy nadal śpi mój słodziak....Lubię na nią patrzeć gdy śpi....jest taka Kochana....

reklama
My wróciliśmy sobie ze spacerku właśnie, lubię te spacerki jak mąż może pójść z nami dziewczynami:-D

zdec - nic nie kupiłam, bo mąż późno wrócił i zrezygnowałam, jutro pójdę bo teście mieli być ale w końcu ich nie będzie, wiec spokojnie sobie pójdę:tak:; a tak swoja drogą to czy ty masz konto na FB, bo jak byłaś u mamy to Hefi założyła nam konto i dajemy tam zdjęcia naszych dzieciaczków, ich prób jedzeniowych:-D
ewelinka - śliczne masz córeczki, a ta twoja najstarsza córeczka jaka laska:tak::tak:, pewnie już się chłopacy kręcą
MagdaM - to na dzisiejsza noc posyłam godzinki, powinny dotrzeć bo sobota korków nie ma:-D
cobra - nieciekawą masz sytuację:-(, mam nadzieje, że się szybko jakoś poprawi
Eliza-eM - i jak dzionek minął? spokojniej?
paula - to by były dopiero wieści!!!

Do góry