reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witam się popołudniowo.
U nas ok. Ja cały weekend byłam na studiach podyplomowych a z Milenką został tatuś- no i muszę powiedzieć, że się sprawdził! Żadnych nerwowych telefonów itp a mała była grzeczniutka i wogóle tacie podobno nie dokuczała.

IMG_3994.JPG

IMG_4056.JPG

Krystian z tatą na basenie :)

Perfecta - u nas mielone z ryżem w sosie grzybowym
koriander - mój podczas spacerku lerzy grzeczniutko i ani mysli o siadaniu.

ad pampersów to ostatnio kupiłam w tesco Pampers sleep & play za 39,99 78szt.
W sumie to nie widzę różnicy między nimi a np active

asencja ale super z tym basenem, a mały jaki śliczniutki :) zazdroszczę Wam tego basenu, w mojej okolicy nie ma zajęć dla takich maleństw

Dziewczyny jak ubieracie maleństwa na spacer w taką pogodę? w sumie na słońcu cieplutko ale powietrze już troszkę mroźne. Dzieciaki są do tego w wózku głębokim więc zasłonięte od wiatru.
Ja małemu zakładam body na krótki rękaw, na to bluzeczkę na długi rękaw i kurteczkę, czapkę jesienną i przykrywam kocykiem i jak wieje zakładam na wózek osłonkę. Mały tak ostatnio ryczy przy ubieraniu że chyba jest mu niewygodnie w tej kurtce a boję się że ciepła bluza nie wystarczy.

Ostatnia edycja:
hEFI - na ciemieniuszkę ja używałam Olejuszkę - firmy Skarb Matki u nas się sprawdziło na drugi dzień wyczesałam połowę a na 3-4 zniknęło Cena chyba coś około 20 - 22 złotych bo kilka rzeczy kupowaliśmy a nie ma ceny na opakowaniu

Ja dzisiaj ubrałam Julkę w body z długim rękawem i na to polarkowa kurteczka z kapturkiem, na dół polarkowe spodenki i skarpetki oczywiście, do tego czapka. Przykryłam kocykiem i wydaje mi się że było jej ciepło ale nie za gorąco.

witajcie,

my już w domku, weekend taki sobie, mała chyba nie lubi zmiany miejsc wczoraj trochę u moich rodziców marudziła, a dzisiaj u teściów przeszła już sama siebie, płakała prawie non stop jak ja teściowa tylko wzięła:-(, a w domku już jest ok:tak:

koriander - co złowiłaś w H&M?, dużo zdrówka dla męża, oby was z Lili nie złapało:no:, ja ostatnio jak jest ładna pogoda to w foteliku ja wożę, właśnie żeby więcej widziała bo w gondolke się denerwuje
eagle - śliczne zdjęcia:tak: jaki słodziutki:tak::tak:
zyrraffka - rzeczywiście z Łukasza model jak się patrzy:-), zazdroszczę ze tak ładnie śpi na spacerze moja zazwyczaj 45 minut tylko śpi
nadika - super, że z okiem wszystko oki:tak:
emalia - sto lat dla Jasia!!!
magdziak - jak zakupy się udały?
Asnecja - ale super, widać, ze się podobało synkowi:tak:

Witajcie my wróciliśmy od kuzynki ze wsi;)Pojechaliśmy wczoraj i było super Gaja dzisiaj przespała pół dnia na dworze oni mieszkają w lesie;)A ubrałam ją w body długi rękaw, bluzeczke długi rękaw rajtuzy i na to wszystko pajac ;)Spała tyle godzin, że tylko na jedzenie sie budziła a teraz już wykąpana zasypia;)I zastanawiamy się czy nie pojedziemy na cały tydzień do niej:)
Żyrafka jest ok po jedzeniu na łóżko kładę zaraz jest płacz więc przekładam do wózka;)
Emalia sto lat dla mojego zięcia;)
Asnecja super chłopaki!!

Ostatnia edycja:
reklama
kupiłam dziś najdroższy makaron świata w realu, makaron lasagne, cena na półce 4,99 a na paragoni 14, 99.............. q........... jak by nie byóło tak późno i jak by mi się chciło to bym tam pojechał i aferę zrobiła.......... specjalnie na półce cenę sprawdzałam........... już nie pierwszy raz taka akcja mi się w realu przytrafiła.......... tylko wtedy to w sklepie się dopatrzyłam i od razu zrobiłam akcję, a dziś fifi się obsrał po pachy i paragon dopiero w domu obejrzałam........ wrrrrrrrrrrrrrrrr

Do góry