reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
witam się popołudniowo.
U nas ok. Ja cały weekend byłam na studiach podyplomowych a z Milenką został tatuś- no i muszę powiedzieć, że się sprawdził! Żadnych nerwowych telefonów itp a mała była grzeczniutka i wogóle tacie podobno nie dokuczała.

IMG_3994.JPG

IMG_4056.JPG

Krystian z tatą na basenie :)

Perfecta - u nas mielone z ryżem w sosie grzybowym
koriander - mój podczas spacerku lerzy grzeczniutko i ani mysli o siadaniu.

ad pampersów to ostatnio kupiłam w tesco Pampers sleep & play za 39,99 78szt.
W sumie to nie widzę różnicy między nimi a np active

asencja ale super z tym basenem, a mały jaki śliczniutki :) zazdroszczę Wam tego basenu, w mojej okolicy nie ma zajęć dla takich maleństw

Dziewczyny jak ubieracie maleństwa na spacer w taką pogodę? w sumie na słońcu cieplutko ale powietrze już troszkę mroźne. Dzieciaki są do tego w wózku głębokim więc zasłonięte od wiatru.
Ja małemu zakładam body na krótki rękaw, na to bluzeczkę na długi rękaw i kurteczkę, czapkę jesienną i przykrywam kocykiem i jak wieje zakładam na wózek osłonkę. Mały tak ostatnio ryczy przy ubieraniu że chyba jest mu niewygodnie w tej kurtce a boję się że ciepła bluza nie wystarczy.

Ostatnia edycja:
hEFI - na ciemieniuszkę ja używałam Olejuszkę - firmy Skarb Matki u nas się sprawdziło na drugi dzień wyczesałam połowę a na 3-4 zniknęło Cena chyba coś około 20 - 22 złotych bo kilka rzeczy kupowaliśmy a nie ma ceny na opakowaniu

Ja dzisiaj ubrałam Julkę w body z długim rękawem i na to polarkowa kurteczka z kapturkiem, na dół polarkowe spodenki i skarpetki oczywiście, do tego czapka. Przykryłam kocykiem i wydaje mi się że było jej ciepło ale nie za gorąco.

witajcie,

my już w domku, weekend taki sobie, mała chyba nie lubi zmiany miejsc wczoraj trochę u moich rodziców marudziła, a dzisiaj u teściów przeszła już sama siebie, płakała prawie non stop jak ja teściowa tylko wzięła:-(, a w domku już jest ok:tak:

koriander - co złowiłaś w H&M?, dużo zdrówka dla męża, oby was z Lili nie złapało:no:, ja ostatnio jak jest ładna pogoda to w foteliku ja wożę, właśnie żeby więcej widziała bo w gondolke się denerwuje
eagle - śliczne zdjęcia:tak: jaki słodziutki:tak::tak:
zyrraffka - rzeczywiście z Łukasza model jak się patrzy:-), zazdroszczę ze tak ładnie śpi na spacerze moja zazwyczaj 45 minut tylko śpi
nadika - super, że z okiem wszystko oki:tak:
emalia - sto lat dla Jasia!!!
magdziak - jak zakupy się udały?
Asnecja - ale super, widać, ze się podobało synkowi:tak:

Witajcie my wróciliśmy od kuzynki ze wsi;)Pojechaliśmy wczoraj i było super Gaja dzisiaj przespała pół dnia na dworze oni mieszkają w lesie;)A ubrałam ją w body długi rękaw, bluzeczke długi rękaw rajtuzy i na to wszystko pajac ;)Spała tyle godzin, że tylko na jedzenie sie budziła a teraz już wykąpana zasypia;)I zastanawiamy się czy nie pojedziemy na cały tydzień do niej:)
Żyrafka jest ok po jedzeniu na łóżko kładę zaraz jest płacz więc przekładam do wózka;)
Emalia sto lat dla mojego zięcia;)
Asnecja super chłopaki!!

Ostatnia edycja:
reklama
kupiłam dziś najdroższy makaron świata w realu, makaron lasagne, cena na półce 4,99 a na paragoni 14, 99.............. q........... jak by nie byóło tak późno i jak by mi się chciło to bym tam pojechał i aferę zrobiła.......... specjalnie na półce cenę sprawdzałam........... już nie pierwszy raz taka akcja mi się w realu przytrafiła.......... tylko wtedy to w sklepie się dopatrzyłam i od razu zrobiłam akcję, a dziś fifi się obsrał po pachy i paragon dopiero w domu obejrzałam........ wrrrrrrrrrrrrrrrr

Do góry