reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witajcie !Mój michaś kima więc mogę trochę poczytać .Co do przemieszczania się w łóżeczku to u mojego norma jak już nie może się ruszyć bo się zaklinuje to robi alarm ,a jeśli chodzi o allegro to ostatnio nacięłam się pare razy zamówiłam u gościa część doskutera dla syna i czekam od początku sierpnia najlepsze że zablokowali mu konto na allegro a na meile nie odpisuje a kasiorki ani towaru ani widu ani słychu

reklama
myślę ze komentarz to by się jej dobry przydał
a co do@ to mi sie 2 kończy pierwszą miałam taką zejak zdec ale teraz normalna jak przed ciążą

Gosiagro - Majeczka mały łazik i na każdym zdjęciu te włoski długie no boskie są, moja śpi w śpiworku i nie wędruje ale wierzga bo jak ma założone luźniejsze skarpetki to są ściągnięte.
Agast - wielu tak zarabia na przesyłkach, też się z tym spotkałam ostatnio kupowałam książki nikt nie licytował i kupiłam po 5 zeta i gostek zadzwonił i zmienił koszt wysyłki, ale to nieuczciwe i powinno być tak jak na aukcji. Ewela ją odpowiednio podsumowała:-D:-D:-D
Ewela - ja mam

Gosiu-jaka słodka Majeczka!! :) Jagódka jak na razie nie przemieszcza się w łóżeczku.

Wkurzona jestem z rana bo robię coś wbrew sobie, ale się zawzięlam. Kupilam ubranko na allegro dla Jagodki i tuz po zakonczeniu aukcji zapłacilam cene jaką wylicytowałam +koszt przesyłki podany w aukcji (6zł). Na nastepny dzien laska do mnie pisze zebym dopłaciła 2zł bo 6 to za mało na przesyłkę..wrrr Juz wtedy wyczulam ze to naciągara. Przelałam te 2 zł czyli razem 8 zeta za przesyłke. Wczoraj dostaje paczke a tam znaczki za 4,5zl.. Normalnie nie zwrocilabym na to uwagi, ale wkurzylo mnie to ze tak bezczelnie sie dopomniala o te 2 zł. Nie omieszkałam do niej napisac z zapytaniem dlaczego zyczy sobie 8 zeta za przesylke skoro faktyczny koszt to 4,5 a ta mi odpisała ze pozostałe 3,5 ro koszt PAKOWANIA!!!! No i szlag mnie trafił bo koperta to chyba 3,5 nie kosztuje??? I jak ten dziad jej w złóści napisałam ze ma mi zwrócić te 2 zl i źle sie z tym czuje, bo tak na prawde w du...e mam te 2 zł ale czuje ze mnie ktoś w ciula robi.. wrrr.. Co myślicie o tym?

dobrze zrobiłaś, mi tez kiedys taki typ kazał 2 zł dopłacić juz nie pamietam dlaczego ale chyba o przesyłke tez chodziło.

cześć kobietki!
mała bawi się w leżaczku zabawkami a ja mam momencik na bb
agast- dobrze zrobiłaś, wiem, że takie dopominanie się może być dziwne ale jak się raz pozwoli to laska będzie wszystkich tak robiła w ciula. Nie lubę takich osób bardzo.

mieszkam z rodzicami i na dole mają N za 64 zł i tam nie ma polsatu, ja mam u siebie cyfrowy polsat za 57,80 i chyba jest lepsiejszy i tańszy dużo sportowych tu jest-to dla facetów ważne:)Jest jeszcze cyfra plus i od niedawna też mają polsatowskie kanały bo też wcześniej nie mieli. Nad tą cyfrą nie myślałaś??

Witam się i ja.
Wczoraj nie miałam możliwości wejśc na forum, bo już od rana kursowaliśmy z Jaśkiem. Pojechaliśmy z moją mamą do Wrocławia do endokrynologa z moją tarczycą. Po USG okazało się,że mam zapalenie po ciążowe i musze co 2 miesiące robic wyniki hormonów. Wizyta 120zł. Masakra. Potem obiadek umojej babci i do domku. W samochodzie Jasiek słodko spał.
Co do wędrowania , Mały nauczył się podnosic tyłek leżąc na plecach i często też się odpocha nogami do tyłu :) tak więc zastaję go w różnych miejscach.
Gosiu a Majusia śliczna i jaka zadowolona :)
Kasiu cieszę się ,że dalej na wolności i chrzciny udane.
Coś się miałam spytac ale zapomniałam :)
Miłego dzionka, lecę walczyc z chałupą bo masakra a Jasiek zasypia przy herbatce>

Edit; Już wiem. W jakim proszku pierzecie? Bo ja powoli dorzucam niektóre rzeczy Jaśka do naszych a te co przylegąją bezpośrednio do ciałka to dalrj w Lovelli.

reklama
Baba napisała maila ze zwróci 2 zł. Głupia sprawa ale mam satysfakcje ze nie dałam się zrobić w ciula :)

Emalia- ja od jakiegos tygodnia piorę juz w "normalnym" proszku a raczej płynie bo nie używam proszków i jest ok :)

Do góry