reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam się i ja.
Wczoraj nie miałam możliwości wejśc na forum, bo już od rana kursowaliśmy z Jaśkiem. Pojechaliśmy z moją mamą do Wrocławia do endokrynologa z moją tarczycą. Po USG okazało się,że mam zapalenie po ciążowe i musze co 2 miesiące robic wyniki hormonów. Wizyta 120zł. Masakra. Potem obiadek umojej babci i do domku. W samochodzie Jasiek słodko spał.
Co do wędrowania , Mały nauczył się podnosic tyłek leżąc na plecach i często też się odpocha nogami do tyłu :) tak więc zastaję go w różnych miejscach.
Gosiu a Majusia śliczna i jaka zadowolona :)
Kasiu cieszę się ,że dalej na wolności i chrzciny udane.
Coś się miałam spytac ale zapomniałam :)
Miłego dzionka, lecę walczyc z chałupą bo masakra a Jasiek zasypia przy herbatce>

Edit; Już wiem. W jakim proszku pierzecie? Bo ja powoli dorzucam niektóre rzeczy Jaśka do naszych a te co przylegąją bezpośrednio do ciałka to dalrj w Lovelli.

Emalia - ja na początku w loveli teraz już w normalnym.
Ewela - ja bym teraz wzięła cyfrę mimo że na polsat nie narzekam, ale pewnie jak już będę miała tą cyfrę to następnym razem znowu zmienię:-)W N nie ma polsatów, musiałabyś ze zwykłej anteny oglądać

ewela ja mam tvn na karte i jestem zadowolona pacę 39,80
emalia ja piore razem z naszymi lovele mam jak coś w rękach do przeprania bo na początku prałam i zostało

Dzień dobry!
Czy wasze maluszki tez tak wędrują po łóżeczku? Ja wchodzę do pokoju a Majusia w poprzek łóżka leży i się cieszy:-) ciekawe że z tymi kocykiem się tak ładnie przemieściła
Klementinka - super, że podroż tak fajnie minęła, rzeczywiście, aż dziw że to polskie PKP:szok:
avena - powodzenia za kierownicą:-D ja prawka nawet nie mam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
pięknie się Majeczka przemieszcza i uśmiech uroczy

z mojego synka też sie pomału czaruś robi, wie że cudnym uśmiechem wiele zdziała i wykorzystuje to ale jak chcę to na fotce złapać to sie nie da:-)
hejus, kurde ciagle chce mi sie spac ,cos sie raz nie wyspalam i tak sie cos dzieje

Czy któras z was ma w domu telewizje "N" ?

agast no perfidna naciagaczka nie ma co, wystaw odpowiedni komentarz jej,jak nie zwroi ci tych 2 zł,a skoro twierdzi,ze tyle kosztuje koperta to niech ci paragon pokarze - szmaciara jedna
my mamy cyfrę i jesteśmy zadowoleni

agast dobrze zrobiłaś, 2 zł może nie majątek ale jak ona zacznie tak wszystkich naciągać? z resztą mogła zaznaczyć w aukcji że wyższą opłatę za przesyłkę i nie byłoby problemu

a mój Musiu zalicza właśnie drugą drzemkę:tak::-) kochane dziecko:-D
a ja chyba pójdę na randkę z żelazkiem, bo po wczorajszym praniu troche się nazbierało a i dzis pralka też juz chodzi.....tylko że tak mi się nie chce

Emalia - ja na początku w loveli teraz już w normalnym.
Ewela - ja bym teraz wzięła cyfrę mimo że na polsat nie narzekam, ale pewnie jak już będę miała tą cyfrę to następnym razem znowu zmienię:-)W N nie ma polsatów, musiałabyś ze zwykłej anteny oglądać

polsat mam na zwyklej antenie.

ale sie wkurzylam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,ja lukam na nk do mojej pseudo tescioweja tam zdjecie mojego tomaszka z moim D i w dodatku podpisane " moj syn D. z Tomaszkiem" jaki syn?????:no:po****na jakas :wściekła/y:i oczywiscie nie mogla zamiescic tam wsplnego naszego zdjecia :wściekła/y:-szmaciara jedna, a tak sie podlizuje :no:

napisalam komentarz " tylko mamusi brakuje na tym zdjeciu :) " dobry?

Ostatnia edycja:
reklama
Zamierzam dołączyć do dziewczyn ćwiczących A6W, jak Wam idzie?

agast - i dobrze zrobiłaś:tak:, co za naciągaczka:szok:, mogła o tym wcześniej pomyśleć i odpowiednią dać kwotę przesyłki a nie teraz z jakaś dodatkowa kasa wyskakiwać!
emalia - co to za zapalenie? musisz brać leki na tarczycę, czy tylko robić wyniki?
ja prałam wcześniej w Loveli, ale teściowa dala mi teraz Jelp, wiec w nim piorę, ale jak go skończę zacznę chyba w normalnym proszku prac

Do góry