reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam sie i ja. Dzisiaj Pospaliśmy z Janem do 10;30!!! Ale wczoraj po wycieczce do Wrocka nie spał cały dzień. Zasnął koło 19-ej i przespał kompanko. Chyba pierwszy raz ja sie w nocy pierwsza obudziłam, bo myślałam,że mi cyce rozsadzi koło 2 w nocy i musiałam go budzić na jedzonko.
Co do kombinezonu, to już mam z 5-10-15, bo siostra (chrzestna) zrobiła nam prezent w weekend. Kupiła nam na 74 i wydaję mi się ,że bedzie pasował.
Lenka , zazdroszcze Ci tego zamiesznia. Zobaczysz ,że bedziesz mkiło to wspominać. Trzymam kciuki.
Hefi-dobrze ,że mąż cały, a ubezpieczalni to nie odpuszczaj , bo należy Wam się.
Kasiek- trzymam kciuki kochana.

Czy wy też macie dzisiaj lenia? Maskra jak nic mi sie nie chce. W domu zimno bo piec nam pękł. Mamy już w domu zakupiony nowy, ale z racji tego,że nasz dom ma troche lat to trzeba dużo przerabiac pod nowy piec. Mąz pracuje , wiec dopiero wieczorami robi. Idę chyba kawusi się napić, może mne pobudzi do życia.
Miłego dzionka życzę.

reklama
No i wróciliśmy do Bydgoszczy, teraz organizujemy się na nowo :baffled: Fajnie tak wypocząć rodzinnie nad morzem, chociaż pogoda to nam nie dopisała :no:

Dziś mamy inaugurację przedszkola, od jutra młody będzie dziarsko maszerował to i czasu bedzie więcej dla Was, tymczasem nie dam rady Was doczytać i odpisać, przejrzałam posty tylko pobieżnie
hefi-oj strasznie Ci współczuję, ale jaka ulga, że mąż cały i zdrowy... Firmie ubezpieczeniowej bym nie odpuściła, niby z jakiej racji Wy macie być stratni przez ich ociągactwo :no:
ewela- no cudnie się prezentowałaś, fiu fiu
Lena- a ja juz zaciskam kciuki, zeby pogoda Wam dopisała :tak:

Zapraszam na ciacho marchewkowe z okazji ukonczenia 3mcy Lilianki :-D

ciasto_marchewkowe.jpg

Zapraszam na ciacho marchewkowe z okazji ukonczenia 3mcy Lilianki :-D

Zobacz załącznik 279677
Oooo... mniam:-) wszystkiego naj dla małej:-):***

a pozatym witam sie:-)
jesien juz nadeszla:dry: pogoda okropna... ehhh
pisalyscie coso strojach na zime... na taka jesienna aure mam bialo czerwony komplet i mu bede zakladac a jesli chodzi o zime to niewiem... on ma juz 65cm i 7kg... to na ile mu kupowac??? heh

a tak pozatym to nie nadrobilam was... za duzo postow mialam....;]

hefi-współczuję przeżyć. Dobrze że mąż cały.
koriander- gratki z okazji 3 miesięcy małej no i piękne ciacho, mniam

ja dziś padam. Mili daje w kość, zasypia tylko na rękach i to na chwile, ach....i ogólnie to mało je i wogóle.

U nas podobnie od wczoraj znowu jakis dramat, usypianie na rekach, i cyc 4 razy w nocy:no:... Na szczescie spi jeszcze w wozku tylko ze leje jak z cebra.. Ale u nas to chyba juz ten skok rozwojowy sie zaczyna, mam nadzieje

Elizka21 mysle ze kolo 80mc dobije zima :tak: kawal chlopa swoja droga..Dajesz rade z noszeniem? Mi juz plecy siadaja a Lili gdzies dopiero 5kg i pol chyba wazy

Ostatnia edycja:
Ale mam dziś jazdę z Majusia, chyba odreagowuje szczepienie, poprzednie jak miała to dwa dni spala, a teraz chyba tylko marudzenie i płacze będą:-( dobrze, że maż jest w domu, bo bym zwariowała :zawstydzona/y: teraz na szczęście przysnęła, oby na dłużej...
u nas wczoraj Jas mrudzil i byl rozdrazniony ale noc przespal ladnie, bez goraczkowania, dzis dosypia i jest spokoj
ale wczoraj tez bylam wdzieczna ze maz w domu
wiecie co, a wy zamawialyscie juz jakies rajstopki z allegro, bo ja kiedys zamawialam dla syna od sprzedawcy e-Dis i one takie beznadziejne były,ze w sumie wcale ich nie nosil,takie jakies sztuczne i sie zastanawiam jakie teraz kupic. Bo te co mam to z H&M i one sa super, meciutkie i wogole , mały w nich cały czas smiga,ale na allegro one w cholere drogie sa.
mi tez najabrdziej podobaja sie te z hm, sa takie mieciutkie a inne to cholera wie jakie przyjda

Kasiek trzymam kciuki za badanie
Koriander ale masz juz pannice, fiu fiu 3 miesiace to juz powazny wiek
a tak swoja droga to czas tak szybko zaczal mi leciec ze ani sie obejrze a Jasiek bedzie mature zdawal
jak ogladalam "Juno" to zatesknilam za tym pierwszym okresem maciezynstwa

a mnie cos wzielo i pieke sernik nowojorski
uwielbiam serniki

reklama
koriander-ciacho wygląda pysznie:-pnajlepszego dla trzymiesięczniaczki:-)

A ja obiadek popiłam karmi i spać mi się chce że ojej to chyba przez tą pogode i malutka też dziś cały dzień śpi

Do góry