reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Oj nie zazdroszczę Ci tego :-) ale samego wesela to jak najbardziej :-)

Jak patrzę na tą pogodę to ciesze się że nasze pociechy zdążyły się trochę przez lato dotlenić, teraz to się pomału wychodzić odechciewa.
Dokładnie jakbym miała w zimę wystawiać cyca to bym zwariowała:)I ubierać od małego na cebulę;)

reklama
czesc.kupilam wczoraj Jacobsowi body,z nadrukiem cysterny.ktora prowadzi krowka , z napisem i love milk,w auchanie za 3zl ;p dzisiaj na obiad robie golabki.puree, i sok ze swiezych owocow, wczoraj kupilam w koncu sokowirowke

Witajcie, ale produkujecie, nie mam jak was doczytac :-)

Poruszyl ktos temat zimowych ubranek, wlasnie sie zastanawiam jaki rozmiar zimowego kombinezonu malej kupic (juz sobie upatrzylam i az mnie rece swedza :-D:-D) Teraz nosi rozmiar 62 czyli przez 3 mc urosla ok 12 cm, wiec wychodzi na zime 74cm, tylko ze na jesien znowu trzeba by cos innego, tez nie mam zadnej kurtki, tylko bluzy cieple z kapturami, w ktorych juz teraz chodzi bo zimno jak w... Tez tak wyliczacie rozmiar na zime?

mimi no wlasnie tsk sie zastanawiam bo mamy cieplusi spiworek do wozka, ale jak bedzie zima podobna do zeszlorocznej to i tak bym chciala cos cieplego dla malej, zwlaszcza ze w tym wieku to czesciej ja w nosidelku zabierac bede bo zima na krotkei wyjscia do sklepu targac wozek to nie bardzo :sorry2:

gosiagro jaka Majusia duza!! wow :szok:

hefi wspolczuje wypadku na pewno wielki stres :-( Walcz o ubezpieczenie, nie poddawajcie sie od razu!
cobra to strzel fotke Kubusiowi, a golabki za mna juz dlugo chodza tylko na razie nie probowalam jak mala zniesie kapuste wiec chyba zaczne od malych porcji

Lena a masz stresssa?? :-D:-D

avena- narazie małemu nie pasuje, napina siuę i krzyczy w nosidełkui, mam nadzieję, ze później się przyda. Ja spodnie ciążowe oddałam kuzynce, kilka gazetek i płyt o ciąży, w styczniu rodzi więc napewno jej się przyda:))

hefi skoro z ich winy, to jakim prawem odmawiają wam, co za firma!!!nie powinno Cię interesować, ze ktoś tam nie dostarczył zdjęć, jakaś paranoja. U nas pogoda ładna, szybko pranie wstawiłam bo w domu mam mało miejsca na rozwieszenie, musze chyba suszarkę kupić rozkładaną ale nie wiem gdzie ją będę trzymać, nie mam za bardzo miejsca, a raczej wogóle nie mam miejsca:no:

anecznik odechciewa się wychodzić, ale tak mi zależy na tych spacerkach, mały chociaż pośpi i nie jest marudny, wczoraj z parasolką w deszczu pomiatałam, dopóki nie zaczęło tak wiać ze nie mogłam utrzymać parasola

koriander ja jeszcze się nie rozglądałam za kombinezonem, mam jakiś uzywany ale wydaje mi się ze może być za mały

Mały marudzi uciekam:((

wiz - dzięki za ekspresową wysyłkę :-) paczuszka już u mnie jest na szczęście, bo wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę :happy:
Nie ma za co;-) Cieszę się że dotarła w sam raz;-)

A my wróciliśmy wczoraj z wesela-było super!!!!
A teraz uciekam bo Alanek mi marudzi,a pogoda do bani i nie ma jak wyjść na dwór...

Łukasz zasnął mogę sobie make-up zrobić. Kurcze jak jest u was z usypianiem? Mójmały zaspypia tylko pprzy cycu lub w wózku na spacerku:((

lena, szkoda ze nie mieszkasz blizej, chetnie bym przyszła

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry