reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny sorry że Was nie podczytam...ale gadam z moim P. na skypie a nam zawsze schodzi....ale chciałam napisać że odebrałam wyniki z dzisiejszej morfologii i płytki wzrosły mi przez tydzien dwukrotnie ....mam 104 tysiące (w zeszłym tyg. było 52tys)...Jupiii co za ulga.....

Koriander - wszystkiego dobrego dla Lilianki

reklama
Dziękuję kochane za trzymanie kciuków! Bioderka się znacznie poprawiły i oba dostały ocenę Ia co jest najlepiej jak może być, więc jestem mega szczęśliwa! Koniec pieluchowania i ćwiczeń! JUPI!!! :)

Ps. Polecam rajstopki z H&M i z Wola (produkują je w moim mieście więc je dobrze znam i są super)

Właśnie odebrałam nosidełko. Jest fajne puki co. Tak na szybko przetestowałam z małym i nawet mu to pasowało, ale ciekawe czy też by tak reagował jak bym poszła z nim na miasto... hehe... w sumie to najbardziej potrzebuję tego żeby znieść małego spokojnie z domu do garażu, a później wózeczek :)

Agi78 jakie super wiesci tak trzymaj, oby jednak wszystko sie najlepiej ulozylo z twoim zdrowie i powrotem do Anglii!

Kasiek no i kciuki pomogly! gratulacje, przyzwyczaj siebie i maluszka powoli do nosidelka

Klementinka fajny film Juno, no fakt szybko leci, a jeszcze niedawno brzuchole nam dyndaly..hehe do matury jeszcze troche, a sernik nowojorski pieczesz wg Doroty z bloga MojeWypieki? Uwielbiam go...taki smietankowy kremowy w srodku mmm

Kajdusia witajcie w domku, Piotrus pewnie sie cieszy ze wraca do przedszkola, juz jako starszak chyba?
Ja nie bede oryginalna, rajstopki z HM sa u nas bardzo lubiane :)

Dziekujemy ciociom za zyczenia, teraz sobie lezymy i myslimy jak by tu fiknac na brzuszek znowu :)
Zobacz załącznik 279791

Witam popołudniowo, ja dzisiaj tez tylko na chwilkę - cały dzien spędzilismy w przychodni. Byłam z Oskarem i Wiktorią u chirurga- nasiedziałam się za wszystkie czasy - mały miał podejrzenie przepukliny ale okazało się że jest wszystko ok:-)za to Wiktoria miała śiąganego paznokcia z dużego palca u nogi. to była jakas masakra. Płakała jak nie wiem co a ja razem z nią:-(póżniej Oskar na szczepienie i znowu płacz. Wykońzcylo mnie to. Waga małego po dzisiejszym szczepieniu 7300:-)a teraz maruda mnie woła. Oj ciężko zapowiada się wieczór z jednej strony marudzacy oskar a z drugiej Wiktoria.

pozdrowionka

Witam dziewczyny:-D my dziś rano byłyśmy na szczepieniu, Ninka dzielna jak zawsze :-) tylko buzię w podkówkę przy zastrzyku zrobiła :-) widocznie wdała się we mnie, bo mój mąż mdleje przy zastrzykach :-D hah Poza tym mała osiągneła zawrotna wagę 6 kg 300 g :-D a przy wypisie za szpitala 3 kg 240 g ważyła :-D czyli ponad 3 kg do przodu
Poza tym odnawiam kontakty towarzyskie :happy: dzis u mnie były aż 3 koleżanki, fajnie tak się spotkać i odstresować, Ninka jak zawsze kochana nie dała się nikomu "obcemu" wziąć na ręce :nerd: cwaniara mała :-) poza tym dostałam 4 ogromne torby ubranek dla niej od jednej z koleżanek, więc generalnie na małą za dużo na zimę nie wydam, bo z tego co przejrzałam starczy nam co mamy na spokojnie. :tak: Pozostaje mi tylko uprać i poprasować... tak na zakończenie miłego dnia :no:

P.S od razu człowiek po zainwestowaniu pieniędzy w siebie radosniejszy :tak: POLECAM!!!
Dziewczyny co śpiewacie maluchom /oprócz kołysanek/?:-) bo ja nie za bardzo umiem, ale zauważyłam, że nawet moje fałsze wywołują ogromną radość u mojego syna, więc się jakoś spróbuję przemoc (oczywiście pod warunkiem, że będe z nim sam na sam ;-)), ale jedyne co przychodzi mi do głowy to "Szła dzieweczka do laseczka" :-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:
Ja tam spiewam to co umiem hymn, Rotę, Legiony, Mury, :laugh2: mała patriotka mi wyrośnie :-D

Ostatnia edycja:
Koriander wlasnie z tej strony, super prosty przepis a efekt niesamowity
i zawsze sie udaje

Anik wspolczuje przezyc, wczoraj w drzwiach przychodni tez minelam sie z placzaca mama

Kasiek super wynik

my mamy teraz 6 tyg przerwy do nastepnych szczepien

Agi- super ze jest lepiej ze zdrówkiem!
Kasiek- gratuluje zdrowych bioderek!!!
koriander ja już zdjadłam ciacho i nic nie mam dobrego w domku:((( no może mam- zrobię sobie koktajl mleczny z borówek i malinek, wszystkiego najlepszego dla Lilianki:))

Byłam dzisiaj na prawie czterogodzinnym spacerku, pogoda super, tylko troszkę wieje. Obeszłam całe miasto, poszłam nad morze i ostatkami sił krążyłam uwieszona na wózku wokół domu czekając aż mały się obudzi, niestety się nie doczekałam i sama zakończyłam spacerek. Zaliczyłam też pyszne lody włoskie:)) mniam

Teraz mąż zqajmuje się Łukaszkiem a mamusia kawkuje i baby boom:))

reklama
Do góry