reklama
my dziś nie ubieramy bo ni wychodzimy nigdzie, pada cały czas od ranajak dzisiaj na dwór ubieracie maleństwa|>???
a przypomniałaś mi, mój mały w nocy dzis budził się kilka razy, jak go wzięłam do naszego łóżka ok 2 na karmienie to miał takie zimne łapki i nochalek, biedactwo dopiero pojadło i się wtuliło w mamę i dopiero spał do rana bez żadnych pobudek, chyba muszę zacząć go cieplej na noc ubierać albo wyciągnąć kołderkę bo ewidentnie dziś w nocy zmarzł a ja myślałam że ciepło był przykryty
P
paula24211
Gość
dziewczyny, jakich wkłądek laktacyjnych używacie? musze jakieś znaleźć, które się sprawdzą, bo Bella do do d.... jest tak przecieka, że szok wypróbowałam Avent, ale to z kolei masakra cenowa i musze coś tańszego i skutecznego znaleźć
Ja używam Penaten i jestem zadowolona masz racje Bella są do d......
cobra- Wszystkiego Naj Naj samych radości związanych z macierzyństwem
Ewitka- Gratuluje i pomyślnego przebiegu ciazy życze
lena- ja ubiorę malą w koszulke na dlugi rekaw na to bluza z kapturkiem + czapeczka i rajtuzki i spodnie na doł i skarpetki bo dzisiaj chłodno u nas tez
Ostatnio edytowane przez moderatora:
katarzynajanicka śliczny uśmiech Fifiego:-) odnośnie wkładek odpisałam na innym wątku że również polecm BabyOno
Lencja super że poradziłaś sobie z siuśkami bo sama zastanawiałam się czy przy takim malcu jest to wykonalnejakaś porażka z pobieraniem krwi życzę Ci by Nelcia nie miała skazy, ale te objawy faktycznie mogą o niej świadczyć, powodzenia jutro!!!
a z tym basenem to nie wiem dokońca, ale u nas od 3ego miesiąca przyjmują na naukę pływania-oswajanie z wodą, więc nie wiem czy to granica od której można zacząć chodzić z Bejbusiem na basen
ewela ta Twoja koleżanka to jakaś zołza, sama idę na wesele w sierpniu i zostawiam Małego, szkoda byłoby mi go ciągnać na taką głośną imprezę, pomijam że nie mogłabym się bawić.dobrze robisz!
doczytałam że Ewitka zafasolkowała więc życzę powodzenia, obyś mogła cieszyć się kolejnym szczęściem:-)
Lencja super że poradziłaś sobie z siuśkami bo sama zastanawiałam się czy przy takim malcu jest to wykonalnejakaś porażka z pobieraniem krwi życzę Ci by Nelcia nie miała skazy, ale te objawy faktycznie mogą o niej świadczyć, powodzenia jutro!!!
po pierwsze wszystkiego najlepszegohej robaczki
czy ktos wie,od kiedy mozna z bablem isc na basen?
a z tym basenem to nie wiem dokońca, ale u nas od 3ego miesiąca przyjmują na naukę pływania-oswajanie z wodą, więc nie wiem czy to granica od której można zacząć chodzić z Bejbusiem na basen
ewela ta Twoja koleżanka to jakaś zołza, sama idę na wesele w sierpniu i zostawiam Małego, szkoda byłoby mi go ciągnać na taką głośną imprezę, pomijam że nie mogłabym się bawić.dobrze robisz!
doczytałam że Ewitka zafasolkowała więc życzę powodzenia, obyś mogła cieszyć się kolejnym szczęściem:-)
askut
Fanka BB :)
U nas tez pada, wiec ze spaceru nici. Choc moja mala musi spac by pojsc z nia na spacer, bo inaczej to placze. A zdarza sie czasami tak, ze wychodze z nia to spi po 15 min pobudka i trzeba wracac, nie wiem czym to jest spowodowane, bo zawsze jest najedzona jak wychodzimy . Teraz spi juz godzinke w lozeczku wiec mam chwile dla siebie, ale chyba sie przebudza.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Kochana patrzę na \twój suwaczek malutka ma prawie 2 miesiaćeSUPERU nas tez pada, wiec ze spaceru nici. Choc moja mala musi spac by pojsc z nia na spacer, bo inaczej to placze. A zdarza sie czasami tak, ze wychodze z nia to spi po 15 min pobudka i trzeba wracac, nie wiem czym to jest spowodowane, bo zawsze jest najedzona jak wychodzimy . Teraz spi juz godzinke w lozeczku wiec mam chwile dla siebie, ale chyba sie przebudza.
askut
Fanka BB :)
cześć mamusie,
czy ja też mogę poprosić aby ktoś mi wysłał te szablony?
karolinabrykner@gmail.com
będę wdzięczna;-)
czy ja też mogę poprosić aby ktoś mi wysłał te szablony?
karolinabrykner@gmail.com
będę wdzięczna;-)
reklama
Witajcie,
u nas ostatnimi dniami Maja coś zaczyna histerycznie płakać, trwa to chwilkę i uspokaja się tylko w pozycji pionowej, nie wiem czy to mini kolki a może to ten skok rozwojowy jeżeli w przyszłym tygodniu się uspokoi to znaczy, że skok był winien jej dziwnego zachowania.
Szablony są super, Maja uwielbia się na nie patrzeć szczególnie na uśmiechniętą kobietę, nawet sobie do niej gada
hefi -śliczne ubranko
koriander - smuci mnie, że dopadły was kolki:-( jak one się u Lili objawiają, są codziennie, długo płacze?
Lencja- co za niekompetencja tej pielęgniarki, mam nadzieję, że żadnej skazy nie będzie
Magda M- to Ci pokaźny synek rośnie, super waga:-) poprawiła się sytuacja jak odstawiłaś mleczne produkty?
natusia - witaj
katarzynajanicka- śliczny bobasek
Cobra - sto lat!
u nas ostatnimi dniami Maja coś zaczyna histerycznie płakać, trwa to chwilkę i uspokaja się tylko w pozycji pionowej, nie wiem czy to mini kolki a może to ten skok rozwojowy jeżeli w przyszłym tygodniu się uspokoi to znaczy, że skok był winien jej dziwnego zachowania.
Szablony są super, Maja uwielbia się na nie patrzeć szczególnie na uśmiechniętą kobietę, nawet sobie do niej gada
hefi -śliczne ubranko
koriander - smuci mnie, że dopadły was kolki:-( jak one się u Lili objawiają, są codziennie, długo płacze?
Lencja- co za niekompetencja tej pielęgniarki, mam nadzieję, że żadnej skazy nie będzie
Magda M- to Ci pokaźny synek rośnie, super waga:-) poprawiła się sytuacja jak odstawiłaś mleczne produkty?
natusia - witaj
katarzynajanicka- śliczny bobasek
Cobra - sto lat!