reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

U nas się zaczęły niestety:(, ale pomaga nam herbatka koperkowa i ... nawiew suszarki na brzuszek ;) Marcelunia to okrągła od urodzenia jest ;D I za nic nie mogę dostrzec do kogo jest podobna, no a te jej usta to mnie przerażają, nikt u Nas nie ma takich `wykrojonych` ;p

reklama
Witajcie,

mama_czerwcowa nie pisz posta pod postem, można edytować poprzedniego. A tak poza tym to witaj na forum!

Wróciłam od internisty i mam brudne sumienie. Będę się normalnie w piekle smażyć, bo powiedziałam mu że na zwolnieniu do tej pory nie byłam i cały czas pracuję;-) Dlatego dostałam zwolnienie do końca czerwca bez problemu:-)
Teraz pewnie jak już mam zwolnienie to urodzę na dniach, chociaż czort to wie:-D
Lena a w ogóle nie można mieć paznokci pomalowanych, ja mam taki a'la brokat na palcach u nóg:tak:
Idę zamieścić zdjęcie Tomaszka na wątku SMS:-)

Witajcie,

mama_czerwcowa nie pisz posta pod postem, można edytować poprzedniego. A tak poza tym to witaj na forum!

Wróciłam od internisty i mam brudne sumienie. Będę się normalnie w piekle smażyć, bo powiedziałam mu że na zwolnieniu do tej pory nie byłam i cały czas pracuję;-) Dlatego dostałam zwolnienie do końca czerwca bez problemu:-)
Teraz pewnie jak już mam zwolnienie to urodzę na dniach, chociaż czort to wie:-D
Lena a w ogóle nie można mieć paznokci pomalowanych, ja mam taki a'la brokat na palcach u nóg:tak:
Idę zamieścić zdjęcie Tomaszka na wątku SMS:-)

chodzi mi o paznokcie u rąk żeby była widoczna płytka:)

W temacie paznokci - na nogaach chyba nie dam rady zmyc, a jakos mezowi nie dowierzam w tym temacie - bo mam taki mocno-ciemny fiolet ;) ;D Ale u rak nie mam pomalowanych - jakos tak przy Malgosi juz sie odzwyczailam ..
U mnie tez nie mozna miec paznokci u rak pomalowanych w szpitalu.

witam
ja też oczywiście w dwupaku a jakby inaczej :-( czytam Was dzisiaj ale jakoś takiego dołka mam że nawet smucić nie chciałam Wam .Mała spokojna dzisiaj była aż za bardzo do popołudnia i już myślałam że bede dzwonić i prosić o ktg w szpitalu ale popołudniem dała konkretnie znać podejrzewam że było tak dlatego ze wysokie ciśnienie miałam 150/100 mimo tabletek ale teraz już spadło do normalnych wartości tak czy siak to czekanie mnie wykończy
ja wizyte u swojego lekarza mam dopiero 22 czerwca zobaczymy co wtedy powie
ktos pisał o masowaniu szyjki macicy -ja miałam przy Patryku taką przyjemność myslałam że z fotela odlece ale efekty były po 2 godzinach odszedł czop a po godzinie wody

reklama
Do góry