reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Piękny fotosik;)))
A co do poprzedniego pytania o panie,mój w nocy pieknie spi.Od 9 do 2-3 nad ranem pozniej karmienie i spi do 6-7.Moze Twoja se dzien z noca przestawiła.Spróbuj ją rozbudzac w dzien

reklama
EH,nie było mnie dwa dni, a tylko Zdec kochana zauważyła...
A ja byłam na porodówce :-p I właśnie wróciłam- nadal w dwupaku :zawstydzona/y:
Wczoraj rano ktg nie podobało się lekarzowi i mnie zostawili, myślałam, że będą poród wywoływać, a tu klops... Wczoraj wieczorem zapis był już dobry, dziś rano też, więc sobie poszłam... Kolejne ktg w czwartek...
Nie doczytam Was dokładnie, za dużo tego, ale od teraz postaram się być przynajmniej do czwartku na bieżąco.
Buźka
Gratuluję rozpakowanym!
Widzę, że masz taki sam suwaczek jak ja;)

Jędruś śliczny,tak miała mieć na imię nasza dzidzi gdyby okazała się małym facecikiem ;)
Chyba muszę zacząć ją po trochu rozbudzać, zazdroszczę jak Ci mały sypia. Może mojej Marcelinie pomyliłsie dzień z nocą?:confused:

:-);-)Moze tak byc,ze jej sie pomyliły fazy.Zacznij ją przestawiac jak najszybciej bo bd pózniej cięzko;) Powodzenia:tak:
A w nocy nie zapalaj głównego swiatła tylko małą lampke;)

:-);-)Moze tak byc,ze jej sie pomyliły fazy.Zacznij ją przestawiac jak najszybciej bo bd pózniej cięzko;) Powodzenia:tak:
A w nocy nie zapalaj głównego swiatła tylko małą lampke;)

Nie zapalam, żabcia ma małe światełko nad kołyską, ale myślę też że w dzień odsypia nockę, bo w nocy męczą ją kolki.:-( Teraz leży grzecznie w w wózeczku, który zaopatrzyliśmy się dopiero wczoraj:szok:, a pogoda na spacer nie za ciekawa, z resztą boję się wystawiać ją nawet na taras. ;> Czy wasze pociechy też zmieniają się z dnia na dzień? Mojej maleńkiej bardzo zmienił się kształt usteczek ;)

reklama
Ehh te kolki//Oby mnie to obeszło szerokim łukiem:o Mozliwe ze jak noc przepłacze to w dzien odsypia,mimo tego rozbudzaj ją.Mój sie pełniejszy na buziaku robi bo taki szczypiorek z niego;)
I rzesy mu sie rzuciły bo nie miał wcale:D

Do góry