reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Widzę, że masz taki sam suwaczek jak jaEH,nie było mnie dwa dni, a tylko Zdec kochana zauważyła...
A ja byłam na porodówce I właśnie wróciłam- nadal w dwupaku
Wczoraj rano ktg nie podobało się lekarzowi i mnie zostawili, myślałam, że będą poród wywoływać, a tu klops... Wczoraj wieczorem zapis był już dobry, dziś rano też, więc sobie poszłam... Kolejne ktg w czwartek...
Nie doczytam Was dokładnie, za dużo tego, ale od teraz postaram się być przynajmniej do czwartku na bieżąco.
Buźka
Gratuluję rozpakowanym!
mama_czerwcowa
Zaciekawiona BB
Dziękuję Jędrulek uroczy ;P imię także, tak miał mieć na imię nasz synek ;D Muszę chyba zacząć, może dzień pomylił jej się z nocą ?
mama_czerwcowa
Zaciekawiona BB
Jędruś śliczny,tak miała mieć na imię nasza dzidzi gdyby okazała się małym facecikiem
Chyba muszę zacząć ją po trochu rozbudzać, zazdroszczę jak Ci mały sypia. Może mojej Marcelinie pomyliłsie dzień z nocą?
Chyba muszę zacząć ją po trochu rozbudzać, zazdroszczę jak Ci mały sypia. Może mojej Marcelinie pomyliłsie dzień z nocą?
mama_czerwcowa
Zaciekawiona BB
:-);-)Moze tak byc,ze jej sie pomyliły fazy.Zacznij ją przestawiac jak najszybciej bo bd pózniej cięzko Powodzenia
A w nocy nie zapalaj głównego swiatła tylko małą lampke
Nie zapalam, żabcia ma małe światełko nad kołyską, ale myślę też że w dzień odsypia nockę, bo w nocy męczą ją kolki.:-( Teraz leży grzecznie w w wózeczku, który zaopatrzyliśmy się dopiero wczoraj, a pogoda na spacer nie za ciekawa, z resztą boję się wystawiać ją nawet na taras. ;> Czy wasze pociechy też zmieniają się z dnia na dzień? Mojej maleńkiej bardzo zmienił się kształt usteczek
mama_czerwcowa
Zaciekawiona BB
hihihih nic straconego Nastepny bd Jędrzej)))
Oj będzie, ale nie prędzej niż Marcelina skończy 5 lat ;D A może tylko teraz tak mówię ;D
reklama
Ehh te kolki//Oby mnie to obeszło szerokim łukiem Mozliwe ze jak noc przepłacze to w dzien odsypia,mimo tego rozbudzaj ją.Mój sie pełniejszy na buziaku robi bo taki szczypiorek z niego
I rzesy mu sie rzuciły bo nie miał wcale
I rzesy mu sie rzuciły bo nie miał wcale