Lenuszka
Mamusia Gajusi
Niestety taka Polska rzeczywistość!!!co to ma być??? nie wierzę za moich czasów takich głupich zabaw nie było... i oni po 14 lat mają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety taka Polska rzeczywistość!!!co to ma być??? nie wierzę za moich czasów takich głupich zabaw nie było... i oni po 14 lat mają
nadika nie martw się, nie zawsze! Ja w wieczór poprzedzający poród miałam praktycznie bezbolesne skurcze (mocne napinanie brzucha o nasileniu bólu miesiączkowego, a ja zazwyczaj mam bezbolezne mięsiaczkowanie). Dopiero w nocy po 3 obudził mnie mocny ból i odeszły wody, a o 5:10 urodziłam synka (na szczęście zdążyliśmy dojechać do szpitala :-)). Nie wiem czy to efekt działania oleju rycynowego, który zażyłam zdesperowana wizją czekającej mnie indukcji porodu prawie 2 tygodnie po terminie, ale siekło mnie niesamowicie.Dziewczyny mam takie głupie pytanie
czy zawsze te skurcze które sygnalizują że poród się zbliża są bolesne?? czy np może tylko pojawić się twardnienie brzucha??
jak byłąm przedwczoraj na IP to lekarz powiedział, że twardnienie brzucha to właśnie objaw skurczu macicy, ale to nie jest porodowy.Dziewczyny mam takie głupie pytanie
czy zawsze te skurcze które sygnalizują że poród się zbliża są bolesne?? czy np może tylko pojawić się twardnienie brzucha??