reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny tak produkujecie, ze chyba muszę wstawać rano żeby systematycznie nadrabiać was:-D

Widzę ze się posypało:-):-)liliti Gratuluję!!

coraz bardziej zaczynam się bać- ja nie rodzę:szok::no::szok::-)

reklama
hejka dziewczyny:*

Pamietacie mnie..???

Gratuluje dziewczyna:)

widze ze EWusia nasza trzyma sie dzielnie z chlopaczkami-Bravoo

U mnie jakos lec z M.nadal jestem naszew relacje sa oki anwet chodz czasem andal mysle ze mnie zdradza...

mala sie miewa superrr serwuje kopniaczaki....

czekamy do 7 czerwca....

chora cos jestem kaszle kicham:(:(

hejka dziewczyny:*

Pamietacie mnie..???

Gratuluje dziewczyna:)

widze ze EWusia nasza trzyma sie dzielnie z chlopaczkami-Bravoo

U mnie jakos lec z M.nadal jestem naszew relacje sa oki anwet chodz czasem andal mysle ze mnie zdradza...

mala sie miewa superrr serwuje kopniaczaki....

czekamy do 7 czerwca....

chora cos jestem kaszle kicham:(:(
myśl pozytywnie bo nic innego ci nie zostaje, poza tym tylko się będziesz dręczyć. Jak cie znów zdradza to i tak w końcu się dowiesz, wtedy postanowisz co dalej, a może jednak zrozumiał...... A teraz dzidziolek najważniejszy
Życzę ci wszystkiego dobrego!

Witam Was Czerwcóweczki;)

Kalwa-liliti OGROMNE GRATULACJE:)

Ja wstałam o 11 im bliżej porodu zamaist krócej spać to ja coraz dłużej;)

zyrraffka fajnie masz z tym spaniem..ja budzę się o 5.00 potem o 8.00 i koniec spania...a co przekrętka na bok to budzenie i łazieneczka ... mam nadzieję, że przed porodem troszke odpuści mi mały i będe mogła wypocząć :):-)

czesc czerwcóeczki kochane !!!

przedwczoraj przyszlam do szpitala na kntrole i okazalo sie z mam za duze csnienie 190/120 i nie chciao spasc,zostaili mnie a n pod kroplówka i lekarstwa ale rano nadal bylo wysokie i zle sie czułam...jak doszlam na porodówke na ctg to omdlałam i natychmiast na cesarke.....mała urodzila sie o 8.33, ma 49cm i wazy 2100g. dostala 10 pkt i odrazu trafila do tatusia na raczki.....ja dochodze do siebie, niestety cisnienie nadal ciut a wysokie ale jakos mam nadzeje obniza.....sciagam poarm co 4 godz, mała pie z butelki poki co i dokarmiana jest mleczkiem zeby szbciej przybrala na wadze.lezy w podgrzewanym łozeczku......jest taka slodka ze nie moge sie ni nacszy!!! mysle e w pn wyjdziemy do domku.....

caluje was i czekam na wiesci....

Wielkie gratulacje i mnóstwo zdrówka dla Ciebie i Sonii...
Jejku dziewczyny ale sie posypało co???? Rzeczywiście worek się rozwiązał!!!!

hej kochane,
chciałam was poinformować ze nie jestem już czerwcówka tylko majówką :)
12.05 o 0:45 w 34 tc urodziłam moje małe szczeście, całe 2490g, 52 cm :):):):)
wróciłyśmy już ze szpitala do domku, czujemy się dobrze
moja mała majunia jest taka słodka, że szok
mogę godzinami ją przytulać, patrzeć się na nią...
jestem najszczęśliwszą osobą na świecie!!!!!!!!!!!
pzdr.
kalwa

czesc czerwcóeczki kochane !!!

przedwczoraj przyszlam do szpitala na kntrole i okazalo sie z mam za duze csnienie 190/120 i nie chciao spasc,zostaili mnie a n pod kroplówka i lekarstwa ale rano nadal bylo wysokie i zle sie czułam...jak doszlam na porodówke na ctg to omdlałam i natychmiast na cesarke.....mała urodzila sie o 8.33, ma 49cm i wazy 2100g. dostala 10 pkt i odrazu trafila do tatusia na raczki.....ja dochodze do siebie, niestety cisnienie nadal ciut a wysokie ale jakos mam nadzeje obniza.....sciagam poarm co 4 godz, mała pie z butelki poki co i dokarmiana jest mleczkiem zeby szbciej przybrala na wadze.lezy w podgrzewanym łozeczku......jest taka slodka ze nie moge sie ni nacszy!!! mysle e w pn wyjdziemy do domku.....

caluje was i czekam na wiesci....
GRATULACJE!!!
miejsca na podium zajete

musze torbe spakowac bo juz zaczynam czuc zblizajacy sie porod
cos mi zaczal jakis mleczny sluz sie pojawiac, mam nadzieje ze to nie jest czop bo chcialabym zeby dzidzius poczekal jeszcze 2 tygodnie
ide prasowac ciuszki zeby miec przygotowane w razie czego

reklama
WSZYSTKIM ROZPAKOWANYM GRATULACJE I POWODZENIA W WYCHOWYWANIU. Ja chyba tez musze sie spakowac do szpitala. Odkładałam to ale widze ze juz coraz bliżej.

Ja wstałam o 11 im bliżej porodu zamaist krócej spać to ja coraz dłużej;)
ja tez wstaje coraz pozniej. dzis prawie o 12. ale moze dobrze bo potem nie pospie a uwielbiam leżeć i nic nie robić.

dziewczyny milego dnia i nie spieszcie sie za bardzo

Do góry