reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ona ...m :-) jak zobaczyłam w załączniku twojego Collina..to mnie rozwaliło dokumentnie - potocznie mówiąc :) Śliczny chłopczyk ! :)
Oj dziewczyny teraz jeszcze bardziej będzie się chciało szybciej rozpakować :)

reklama
Witam dziewczyny :-) czytam co u Was na bieżąco, widzę, że majowe podium zajęte :-D ciekawe które pierwsze w czerwcu urodzą :tak:
U nas spokój jakoś małej sie na świat nie spieszy :-D pewnie w mamusię poszła i na taką pogodę nigdzie nie zamierza wychodzić ;-)

emalia - ślicznie małemu urządziłaś :-) super ta tapetka jest :tak:
ewuś - co do "wróża" do mnie ostatnio jakis koleś się uśmiecha z daleka (taki ok. 50-tki) a jak się mijaliśmy to wycelował we mnie palcem i mówi "zobaczysz i tak będzie chłopak" :eek: <--- dosłownie taką miałam minę, ale jakos mu nie uwierzyłam :-D
anecznik - trzymaj sie tam dzielnie w szpitalu :tak:

I co więcej miałam napisać nie pamietam :-p

ja także za matkę polkę się nie uważam;-)
a przede wszystkim wyznaję zasadę że zadowolona mama to i szczęśliwe dziecko:-)

a teraz zmykam jakiś obiadek zrobić bo niestety sam się nie zrobi;-)

ciekawe czy jak zajrzę za jakieś 2-3 godz to ktoś się znowu rozpakuje?:-)

ja, ja następna w kolejce:tak::tak::tak: no u nas pogoda zachęca moją dzidzię do wyjścia ani jednej chmurki a do piątku ma być 23 stopnie:-) a już biegamy na krótko ubrani:-)

Ja to pewnie tak jak poprzednio szybko do pracy wróce:tak:pewnie po 2-3 miesiącach tyle że u mnie to prowadzimy interes z mamą i mogę przyjść na którą chce i być do której chce a poza tym kwiaciarnia na dole a ja na pierwszym mieszkam także jak babcia będzie z małą to jakby była głodna albo coś to schodzi do mnie na dół i daje cycka albo odstawie je na spacer tak było poprzednio wróciłam po 2 miesiącach i jakoś się wychowała:tak:

Ja to aż sie boję uciekać z forum bo jak pójdę to może znowu jakaś nowa wiadomość się pojawi:D

I miałam jakieś ciasto piec ale dalej nie wiem jakie i chyba na frytki mam ochotę:/
Wstawiałam moje zdjęcie,teraz trochę inaczej wyglądam bo mam jasne włosy.

Ja to pewnie tak jak poprzednio szybko do pracy wróce:tak:pewnie po 2-3 miesiącach tyle że u mnie to prowadzimy interes z mamą i mogę przyjść na którą chce i być do której chce a poza tym kwiaciarnia na dole a ja na pierwszym mieszkam także jak babcia będzie z małą to jakby była głodna albo coś to schodzi do mnie na dół i daje cycka albo odstawie je na spacer tak było poprzednio wróciłam po 2 miesiącach i jakoś się wychowała:tak:
Szczęściara!!!!

reklama
to się nazywa komfortowy powrót do pracy niestety normalnie to wygląda inaczej... tylko pozazdrościć;-)

Do góry