reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam mordki kochane w ten poniedziałkowy zimowy dzień.
Weekend mi minął w miarę spokojnie. Mały walczy bez przerwy z moim brzuszkiem:-)
Mam zamiar zabrać sie za jakąś robotę i obiad ale nie mam weny- LEŃ!!!:tak:
Nawet nie próbowałam Was nadrabiać od piątku, ale mam nadzieje że wszystko jest z Wami ok.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Jak masz lenia to wpadnij na kawkę;)Siedzę sama jak kołek.....do tego wkurzona......szef do księgowej nie oddał moich zwolnień......ciekawe za co będę żyć....jakie bezmózgowie.....brrr

reklama
lencja sprawdzilam,z pitu wynika ze nie odprowadza niczego
No to i na świadczenie chorobowe niestety nie ma co liczyć.
A sytuacji z teściami nawet nie umiem skomentować, aż trudno uwierzyć, że tak można do sprawy podchodzić.:no::no: Podziwiam Cię za to, że to jakoś wytrzymujesz ja to bym już dawno porządną awanturę zrobiła, nie umiem w takich momentach trzymać języka za zębami. Trzymaj się Kochana!!!!! Dobrze, że mężulek się troszkę ocknął i zaczął o Ciebie dbać.:tak:

Właśnie się pobawiłam swoim avatarem i od teraz będzie miał nowy wygląd:-)

No to i na świadczenie chorobowe niestety nie ma co liczyć.
A sytuacji z teściami nawet nie umiem skomentować, aż trudno uwierzyć, że tak można do sprawy podchodzić.:no::no: Podziwiam Cię za to, że to jakoś wytrzymujesz ja to bym już dawno porządną awanturę zrobiła, nie umiem w takich momentach trzymać języka za zębami. Trzymaj się Kochana!!!!! Dobrze, że mężulek się troszkę ocknął i zaczął o Ciebie dbać.:tak:

Właśnie się pobawiłam swoim avatarem i od teraz będzie miał nowy wygląd:-)

juz nie wspomne o tym,ze dla mnie dziwne jest ze nie spytaja czy moze czegos dla dziecka nie potrzebuje.pierwszy wnuk , starszego syna,a oni nie posiadaja takiego ludzkiego odczucia,ze moze by cos dla niego kupic.nie mowie o rzeczach za 500zl,ale ja dla swojego wnuka kupilabym wszystko!od nich slysze tylko ze pieniadze niepotrzebnie wydaje.moje pieniadze.

umowa mi sie konczy w tym mc,i bardzo dobrze.

kpi- kochana kuruj się;-) ja też brałam w ciąży duomox- i to chyba w 11 tc, i nic mi nie było. Przynajmniej wyzdrowiejesz
Ola fasola- no już się zastanawiałam co z Tobą, że tak mało piszesz...ale dobrze że już na zwolnieniu teraz odpoczywaj;-)
Ja też mam dziś pierwsze zajęcia w szkole rodzenia, z tym, że na Karowej- tam też będę rodzić;-)

Zastanawiałm się też że nemezizaki od dawna nic nie pisałam....kochana, jeśli nas podczytujesz to daj znać- bo się martwię...

kpi- kochana kuruj się;-) ja też brałam w ciąży duomox- i to chyba w 11 tc, i nic mi nie było. Przynajmniej wyzdrowiejesz
Ola fasola- no już się zastanawiałam co z Tobą, że tak mało piszesz...ale dobrze że już na zwolnieniu teraz odpoczywaj;-)
Ja też mam dziś pierwsze zajęcia w szkole rodzenia, z tym, że na Karowej- tam też będę rodzić;-)

Zastanawiałm się też że nemezizaki od dawna nic nie pisałam....kochana, jeśli nas podczytujesz to daj znać- bo się martwię...
Karo to Ty zaglądałaś na moja stronę na naszej-klasie??;-)

cobra piszesz ze dobrze ze twoja umowa konczy sie w tym miesiacu, nie zamierzasz jej przedluzac? Co do tesciow to mam nadzieje ze kiedys jeszcze beda szukac u was pomocy na stare lata jak zniedoleznieja i wtedy zobacza jak to jest byc od kogos zaleznym :wściekła/y::wściekła/y:

lencja nareszcie troche sie nam "pokazalas" super avatarek :tak:

kpi wylez sie za wszystkie czasy, dobrze ze juz choroba powoli przechodzi, a antybiotyk czasem lepszy niz taki meczacy kaszel i bol :tak:

Ja dzis tez musze do szkoly rodzenia wieczorkiem, ale rowniez mam lenia :-D Jutro wizyta, i zastrzyk przeciwko konfliktowi :szok: auuuuw

Ola_fasola ja chodzę na Inflancką.
Trzeba mieć tylko jakieś buty typu trampki na zmianę. Na jadnych zajęciach mają być ćwiczenia rozluźniające i potrzebny jest np dres (na pierwszych powiedzą kiedy to będzie). Warto mieć długopis i jakiś notes.
Masz zamiar rodzić na Inflanckiej?

Hey dziewczyny,

W piąek czekają mnie pierwsze zajęcia w szkole rodzenia. Będę chodzić na Drzeworytników, koło Połczyńskiej. Może któraś z Was tam chodzi?

EWA1981 ja mam zamiar na Inflanckiej rodzić, ale jeszcez na 100% nie zdecydowałam, maz może jakieś newsy o tamtejszej porodówce?

reklama
Magdalena79 boje sie ze ta przeprowadzka potrwa mi jeszcze miesiac zanim wszystko bedzie tak jak trzeba
gratow jeszcze nie przewozimy ale juz pakujemy, wydajemy itd
stare mieszkanie wyglada jak po tornado
najgorzej ze niewiele moge pomoc i maz robi wszystko sam a tu swieta niedlugo i rodzina przyjezdza
mam nadzieje ze do tego czasu kuchnia przyjdzie i zamontuja

kpi to cie wzielo cholerstwo, kuruj sie i wylez ile trzeba

Nadika a moze to mokre to popuszczanie moczu? tez w ciazy moze sie zdazyc

mnie od 3 dni nachodza jakies dziwne skurcze, ale nie sa na calym brzuchu tylko w jednym miejscu i czesto obok pepka
jutro zadzwonie chyba do ginia spytac czy to ok

Ostatnia edycja:
Do góry