reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witam w pochmurną niedzielę,
fujjj pogoda do kitu, strasznie wieje i od czasu do czasu pada deszczyk :wściekła/y:
dzięki za odpowiedzi ad badań glukozy, ja właśnie też od razu chciałam zrobić 75g ale poczytałam trochę i niektórzy lekarze zalecają najpierw przesiewowy 50g. Zrobię od razu z 75g bo nie mam zamiaru pić tych słodkości dwa razy :-)

Życzę wszystkim miłej niedzielki :-D

reklama
Witajcie,
u mnie w porządku, pogoda super:-), wczoraj wieczorem chyba miałam te kurcze przepowiadające, ola boga to już poród niedługo:happy2:
Dzisiaj smarowałam kremem żylaki na nogach, a mój synuś podbiega i mówi "ciekaj ja pomoge, jestem ekstla synuś":-D
serdeczne całuski i spokojnej - przespanej nocki
ps. dziewczyny polecacie mi cos na poług co bym mogła już zabrac ze sobą do uk???
wiem ż emuszę wziąść spirytus i witaminke d3 i nic narazie mi nie przychodzi do głowyt :confused:
ja bym ci poleciła tantum rosa, bo możesz tego nie kupić w uk, a rewelacyjnie pomaga, dla dzieciątka
możesz sobie kupić zestawik do odciągania katarku
kreatorka najważniesze że jest lepiej
zdrówka wszystkim chorowitkom
pozdrawiam

Witam!
Ja dziś noc kiepska córcia wymiotowała wczoraj i dziś w nocy dziś troche jej przechodzi ale ma gorączke nic od wczoraj biedulka nie jadła bo co zjadła to zwracała staram się aby tylko jak najwięcej piła ech!
Andzia_S-no na zwolnieniu jestem ale prowadze kwiaciarnie z mamą więc i tak codzień na pare godzinek przychodze bo inaczej mama by musiała cały dzień siedzieć.

Kurcze mi też się zrobił okropny żylak na nodze i zawsze zapomne zapytać lekarza co z tym robić niewiem może właśnie jakąś maścią by to smarować:baffled:

witam się kochane porannie, a właściwie południowo!

Ja dopiero śniadanko wciągałam z mężem bo wczoraj byli u nas znajomi i długo posiedzieli, także odsypiałam. Od kiedy tylko otworzyłam oczy to głowa chce mi pęknąć...ech...
Życzę wam pięknej niedzieli...

witam czerwcóweczki :tak:
jestem załamana u mnie w domu epidemia grypy żołądkowej
w zeszłym tygodniu mama i brat, teraz tata i męża dopadła ja się boje ze mnie to dziadostwo zaatakuje akurat jak bede wraca do uk i bede sie męczć w samolocie :szok:

życze wszystkim spokojnego popołudnia :-)

ewelinka307 ostrożnie z żylakami:no:mojej bratowej zrobiły się w ciąży na łydce i miała z tym sporo problemów:-(jakieś zgrubienia się robiły, zastoje...nawet zastrzyki dostawała. Musiala dużo leżeć z nogą do góry:tak: Myślę że takie rzeczy zwsze lepiej lekarzowi pokazać:tak:ale dopóki nie robią się żadne zgrubienia to chyba nie ma się czym martwić.

reklama
a macie jakiś sposób na to dziadostwo???

Na grype żołądkową chyba nie ma nic z lekarstw :/ trzeba ją poprostu przecierpieć.
Mi wczoraj strasznie kręciło się w głowie wieczorem i też wymiotowałam, myślałam że bierze mnie grypa żołądkowa ale całe szczęście dzisiaj jest normalnie.
Ale chciałam się Wam pochwalić :D Dzisiaj pierwszy raz robiłam tarte i wyszła super :D Zjadłam trochę, ale jak tak dalej mi pachnieć będzie to dla męża się nic nie zostanie :) Robiłam z tego przepisu: Wielkie Żarcie - Przepis - Tarta czekoladowa z gruszkami i naprawdę polecam :) Jest pycha.
U mnie ogólnie z pieczeniem jest na bakier bo zawsze ciasto miałam od teściowej, poza tym przed ciążą za słodyczami nie przepadałam... teraz mam wzmożoną ochotę na słodkie i postanowiłam sama się wziąć za pieczenie :)

Do góry