reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam z rana!
Moja córcia postanowiła dziś nas obudzić o 6 30 ojej jak ma nie iść do przedszkola to zawsze odwrotnie jakby szła dziś do przedszkola to niemogłabym jej obudzić:baffled:U nas tyle śniegu napadało:no:mąż mówi wyjrzyj jak pięknie a tam z 20 cm śniegu kiedy to się skończy co z tą pogodą!

reklama
Witam sie porannie po weekendzie :)

u nas slonko świeci ale w nocy znowu snieg padał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wytrzymam chyba juz tej zimy przygnebia mnie ona:no::no::no:

a u nas po weekendzie super porobilismy z mężem porzadki ja powyciagałam niektóre ciuszki malutkie i tak na nie patrzelismy są takie słodkie juz nie mozemy sie doczekac az malutka bedzie z nami ale te dwa miesiace jeszcze niech bedzie w brzuszku niech sie nie spieszy, codziennie jej to powtarzam:) po za tym urzadzilismy sobie w sobote wieczor kinowy hehe obejrzelismy komedie a potem horror. pozno poszlismy spac i w niedziele zaspalismy do Kościoła ale poszlismy na druga msze na ktora trez spoznilismy sie 10 min he he i tak weekendzik minal niestety i teraz znowu leze sama bo mąż w pracy a ja zastanawiam sie co tutaj robic dzisiaj , malutka wierci sie właśnie kopie jak szalona

Wszystkich chorowitkom życzę duzo zdrówka wracajcie do zdrowia jak najszybciej:)
LENCJA- będzie dobrze zobaczysz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam was brzuchatki poweekendowo:-)
Co do pogody to masakra jakaś:szok: U nas też znowu śniegu nasypało:wściekła/y::wściekła/y:
Co do musztardy na zgagę to wydaje mi się że to jednak nie działa, bo jadłam wczoraj wieczorem parówki z musztardą i w sumie było jeszcze gorzej:nerd:
Życzę wszystkim miłego dnia. Ja powoli zbieram się do pracki.

ZDEC widzialam Twoj brzuszek na NK i musze Ci powiedziec ze jest slodki,taki przewiazany kokardka,swietny pomysl,niczym prezencik:-)
Wczoraj od mamy i tesciowej slyszalam ze w Polsce pada snieg nie chcialo mi sie wierzyc bo u mnie wiosna,ogrzewanie spokojnie mozna wylaczyc w ciagu dnia,swieci slonko a moje dzieci nosza wiosenne kurtki i czapki;-)

Witam po weekendzie:-)

U nas za oknem niestety również biało i też mam dość tej zimy:-( Przecież za chwilkę pierwszy dzień wiosny. Wczoraj kolega fotograf zrobił mi małą sesję zdjęciową z brzuszkiem. Jak będę miała zdjęcia to sie pochwalę. Sama jestem bardzo ciekawa jak wyszły

Miłego dzionka wszystkim życzę :-)

ewus2090 już nie biorę duphastonu bo mi się skończył. Jak pójdę do lekarza to się okaże czy wypisze mi dalej na niego receptę.
Z farmaceutyków został mi tylko magnez, potas, żelazo no i feminatal:)

pati dzięki:) Ale ile się naszukałam kokardki:):)

Też właśnie pomyślałam, że krakowianka dawno nie pisała co tam u cobry.
A do tego jak piszesz że nie odpisuje, to nie za fajnie:(
Mam nadzieję że dzisiaj się coś wyjaśni, może po prostu telefon jej się rozładował;)

Co do Cobry- musimy wierzyć ze wszystko jest ok, musi być juz nie moze być smutnych wieści na forum

pati- zazdroszczę wiosennej pogody

reklama
Ewus ja kupuję teraz już Feminatal N i płacę coś koło 35zł, ale za 60tabletek. Więc nie wiem czemu masz tak drogo:(
:(

Do góry