reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć Kochane ja byłam dzis w pracy i prosto z pracy do drugiej pracy jaką jest remont sypialni;)Uff uprzątnęłam trochę i padam z nóg;)

U mnie trochę lepiej, już nie wymiotuje, więc mam nadzieję, że jednak obędzie sie bez szpitala. Gorączka też spadła o 0,3, więc jestem w miarę zadowolona o ile w tej sytuacji to możliwe :-)

nadika - dobrze słyszałaś, najpierw robi się obciążenie 50 g glukozy, a w razie w\złych wyników robi bardziej wiarygodny test 75 g

witam czerwcóweczki :tak: jak to w weekend bywa cisza na forum
ja przynajmiej mogłam Was nadrobić ale zapomniałam komu co chciałam napisać :-( mam nadzieje ze wybaczycie :confused:
cieszę się że z cobrą juz ok jak czytałam troszkę się przestraszyłam :baffled:
witam nowe mamuśki
widiałam ze nowa mamuśka jest z irlandii juz jest nas kilka z "wysp"

serdeczne całuski i spokojnej - przespanej nocki
ps. dziewczyny polecacie mi cos na poług co bym mogła już zabrac ze sobą do uk???
wiem ż emuszę wziąść spirytus i witaminke d3 i nic narazie mi nie przychodzi do głowyt :confused:

:-)Witam sie z rana
ale tu cisza;-)
Czerwcóweczki z wrocławia i okolic zbieramy ze Zdec ekipe do wyjscia do kina na Alicje w krainie czarów w tym tygodniu.

ale tu cisza;-)
Czerwcóweczki z wrocławia i okolic zbieramy ze Zdec ekipe do wyjscia do kina na Alicje w krainie czarów w tym tygodniu.
Witajcie Kochane z samego rana ja już nie śpię od 6 ;)Krzątam się po remontowanej sypialni i wymyślam mężowi co ma jeszcze zrobić;)
Co do spotkania może piszcie na wątku spotkanie Wrocławianek;)
:tak:

Hej wszystkim w niedzielny poranek! :)

ale tu cisza;-)

Ja niestety odpadam bo mąż by mi nie wybaczył jakbym poszła bez niego - a do jego grafiku pracy ciężko się dostosować :(

Witam sie niedzielnie i zycze milego dnia :) u nas leniwie i jeszcze sobie lezymy z Hanią a mąż jajeczniczke smaży :)

reklama
Dzień dobry!
Dobrze, ze nie naprodukowałyscie zbyt duzo wczoraj - dzieki temu już nadrobiłam i odpisuję:-)

Paulka82 - i jak zakupy na allegro???
Kreatorka - oj nieciekawie z tymi wymiotami:szok: uffff...doczytałam, że się zmniejszyły - mam nadzieje, że bez szpitala więc się obejdzie
Ewelinka307 - to Ty chodzisz do pracy jeszcze???? czemu ja myślałam, że jesteś na L4?
Magda M - super teksty synka - słodziak z Niego widać:-)
Karo85 - dobrze, że nie jest zbyt krótka szyjka - trzymam kciuki, by ten polip jakoś się wchłonął:tak: no i Milenka zdrowa:-)
Zdec - miłego weekendowania;-)
Dziewczyny mam do Was pytanie odnośnie badania obciążenia glukozą.
Robiłyście to badanie na 50g czy 75g ??
Słyszałam że najpierw trzeba zrobić obciążenie z 50g a jak wyniki będą złe to dopiero 75g
tak - ja robiłam 50g i był zły wynik i musiałam zrobić 75g, ale zdarza się, że lekarze od razu robią 75g bo ten 50 jest traktowany jako przesiewowy a 75 jako diagnostyczny

miłej niedzieli
u mnie dalej zimno i biało - nie ma słoneczka:-(

Do góry