reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
po 10 stronie, wydaje mi się to wręcz niewykonalne :/ ...więc zacznę, od końca :p
Co do ubranek to ja mam na razie nie wiele: 3 bodziaki, 3kaftaniki, 2szt śpioszków, 4 pajacyki, skarpetki, czapeczkę - i wszystko w rozmiarze 62 hmm... ostatnio się zastanawiam czy aby nie kupić przynajmniej 2 kompleciki w rozmiarze 56...

W Koncu udalo mi się zlozyc mojego pita, nawet kolejka nie była tak wielka uff..
ewus -bardzo mi przykro:-(
gratuluje pozytywnych wieści z usg i czekamy na kolejne sie dzis wizytujace:tak:

po 10 stronie, wydaje mi się to wręcz niewykonalne :/ ...więc zacznę, od końca :p
Co do ubranek to ja mam na razie nie wiele: 3 bodziaki, 3kaftaniki, 2szt śpioszków, 4 pajacyki, skarpetki, czapeczkę - i wszystko w rozmiarze 62 hmm... ostatnio się zastanawiam czy aby nie kupić przynajmniej 2 kompleciki w rozmiarze 56...
ze 2 mozesz kupic więcej nie bo za długo nie ponosi jezeli w ogóle:p 62 to super rozmiar zawsze mozna rękawki podwinąć a na spioszki skarpetki załozyc zeby sie nie majtały;)))

Nie mogłam się oprzeć, żeby nie wstawić fotki. Piękny widok:-):-D

Załączniki

• SDC10840..jpg
    SDC10840..jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 59
  • SDC10841..jpg
    SDC10841..jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 59
Witam się - włąsnie wyszedł pan od netu - mam nadzieje, ze teraz będzie śmigać bez problemów - przyznaję się, ze nadrobić nie miałam jak, bo ten internet działał jak chciał - wyłączał się w połowie i szlag mnie tylko trafiał, więc nie czytałąm co pisałyscie (tylko ostatnie 3 strony)
Paullinna - witaj i pisz jak najwięcej - ja też mam termin na 8 czerwca - z usg - napisz, czy jesteś na zwolnieniu czy pracujesz - jak na zwolnieniu to jest szansa, ze coś wiecej podczytasz;-)
Neti - super wieści z wizyty - gratuluję zdrowej córci i serduszka - niezapomniane chwile, prawda? Ja mam usg na każdej wizycie i lekarz słucha serducha - zawsze ne mogę sie doczekać
Ewuś - bardzo mi przykro z powodu Dziadka...
Aga_sto - zdrówka życzę - i szybkiego pokonania tego zapalenia
Lena - moze się uda jakoś Mu wyrwać na urlop - a w pracy wiedzą, że rodzisz w czerwcu - moze znajdą jakies zastepstwo tylko na ten czas
Gosiagro - ja jeszcze sie nie rozliczyłam - M ma podobno dostać w pracy korektę a rozliczamy sie wspólnie, więc czekam. Jak wyniki Męża? - przepraszam, ale nie czytałam wczesniej
Emalia - super widok - tylko mam pytanie - nie dźwigałaś sama tej wykłądziny co leży pod suszarką???

Zaraz zmykam zrobić obiad i podczytam resztę potem - miłego dnia

Witam się - włąsnie wyszedł pan od netu - mam nadzieje, ze teraz będzie śmigać bez problemów - przyznaję się, ze nadrobić nie miałam jak, bo ten internet działał jak chciał - wyłączał się w połowie i szlag mnie tylko trafiał, więc nie czytałąm co pisałyscie (tylko ostatnie 3 strony)
Paullinna - witaj i pisz jak najwięcej - ja też mam termin na 8 czerwca - z usg - napisz, czy jesteś na zwolnieniu czy pracujesz - jak na zwolnieniu to jest szansa, ze coś wiecej podczytasz;-)
Neti - super wieści z wizyty - gratuluję zdrowej córci i serduszka - niezapomniane chwile, prawda? Ja mam usg na każdej wizycie i lekarz słucha serducha - zawsze ne mogę sie doczekać
Ewuś - bardzo mi przykro z powodu Dziadka...
Aga_sto - zdrówka życzę - i szybkiego pokonania tego zapalenia
Lena - moze się uda jakoś Mu wyrwać na urlop - a w pracy wiedzą, że rodzisz w czerwcu - moze znajdą jakies zastepstwo tylko na ten czas
Gosiagro - ja jeszcze sie nie rozliczyłam - M ma podobno dostać w pracy korektę a rozliczamy sie wspólnie, więc czekam. Jak wyniki Męża? - przepraszam, ale nie czytałam wczesniej
Emalia - super widok - tylko mam pytanie - nie dźwigałaś sama tej wykłądziny co leży pod suszarką???

Zaraz zmykam zrobić obiad i podczytam resztę potem - miłego dnia

Kochana, nie dźwigałam jej. Przy okazji powiem Ci ,że bardzo się cieszę ,że zwapnienie się wchłonęło. Mam nadzieje ,że u Mojego Jasia też zniknie.

Bardzo mi miło, że pytasz:tak:, w najblizszy poniedziałek idzie znowu na tydzień do szpitala na drugi kurs chemii, po tym kursie jeszcze w 2 nastepne poniedzialki dostanie po kroplowkce chemii i dopiero po tym zostaną zrobione wyniki i w zależnosci od tomografii komputerowej i markerow będa podejmowane dalsze kroki. Mamy jednak nadzieje, że ten drugi kurs będzie już ostatnim!:tak::tak:

reklama
Do góry