reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam kochane kobietki. Wszystkim życzę WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!!!!
Ja tylko na chwilkę , bo obiadek gotuje. Zaktualizowałam suwaczek i powiem Wam ,że bardzo podoba mi się ta dwójka z przodu. Coraz bliżej.
Aha. Wczoraj złożyliśmy już łóżeczko :-):-D
OOOO Ty cipko nawet się nie pochwaliłaś:)Wpadnij do mnie na kawkę i Bounty;)

reklama
Elizka- ja tez zamierzam rodzic na Żelaznej :tak:

Wrócilam z zakupow i wcinam świeżutką bułeczkę z wędzonym łososiem.. mniammmm

A u mnie dzień oczywiście na lenistwie mija xD na obiad lody, a poza tym tylko krótki spacer i kurs po ksiażki do biblioteki :-D
kreatorka - to rzeczywiscie pech:no:, gips założony?
Założony, niestety złamanie paskudne i 6 tygodni ma facet z głowy, niestety jak pech to pech

Dziewczyny ja mam zakupiona taką koleżanki w nich rodziły i mówiły, że rewelacja!!!Tzn ja po porodzie ją założe a do porodu położna mi kazała kupić najzwyklejszą:)
Zobacz załącznik 222473

ja właśnie zamierzam z tej serii kupić koszulke, chyba najciekawsza i najładniejsza z tych co proponują na allegro, bo u mnie w mieście w sklepach nic nie ma ciekawego, albo drogie i się nie opłaca :-)

jak tam brzuchatki?

ja po jedzonku i odpoczywania ciąg dalszy....
ciekawe czy mój M. będzie pamiętał o dzisiejszym święcie, bo na razie cisza.

A u mnie dzień oczywiście na lenistwie mija xD na obiad lody, a poza tym tylko krótki spacer i kurs po ksiażki do biblioteki :-D

Założony, niestety złamanie paskudne i 6 tygodni ma facet z głowy, niestety jak pech to pech

ja właśnie zamierzam z tej serii kupić koszulke, chyba najciekawsza i najładniejsza z tych co proponują na allegro, bo u mnie w mieście w sklepach nic nie ma ciekawego, albo drogie i się nie opłaca :-)
He he to tak jak u mnie lipa na maxa;)A nie lubie babcinych koszul;)

Witam po przerwie! Nie było mnie kilka dni i przyznaję się, że nadrobic tego nie jestem w stanie - nawet nie wiem, gdzie skończyłąm wczesniej czytać. W weekend byłam w szkole - już mnie męczy to siedzenie cały dzień, ale pocieszam się, że jeszcze tylko 2 razy i odpuszczam. Na szczęście maleństwo było grzeczne i nie dostarczało mamie dodatkowych "atrakcji";-)
nadal mamy problemy z netem - niby od wczoraj powinien być już (obecnie mamy z orange na łączu TP), ale coś nie chce działać - M próbował dziś rano z nimi rozmawiać - teraz jest w pracy - moze jak wróci, to coś pokombinuje.

Mam nadzieję, że z Waszymi Maluszkami wszystko dobrze a korzystając z okazji dzisiejszego dnia życzę Wam spełnienia marzeń:-)

agast no to fajnie ;-) niedługo ekipa sie zbierze :-D ha ha ha

A co tu taka cisza? myślałam ze bede miec duzo do nadrobienia ze 2-3 strony a tu tylko 4 posty ?

Mój mąż rano złożył mi życzenia i narazie to tyle w domku bedzie dopiero kolo 22... za to kwiatka dostałam od taty ;-)

agast no to fajnie ;-) niedługo ekipa sie zbierze :-D ha ha ha

A co tu taka cisza? myślałam ze bede miec duzo do nadrobienia ze 2-3 strony a tu tylko 4 posty ?

Mój mąż rano złożył mi życzenia i narazie to tyle w domku bedzie dopiero kolo 22... za to kwiatka dostałam od taty ;-)
A ja czekam na męża ;)Od brata dostałam czekoladę, która wykorzystałam do ciasta BOUNTY:)

Witam!
Ja dziś na chwilke bo strasznie zmęczona jestem po pracy nie ma to jak dzień kobiet w kwiaciarni:baffled:
gosia-ja jutro mam wizyte i powoli stresik mnie dopada.

reklama
ale cisza, nie było mnie popołudniu i niewiele mam do nadrobienia:)
Lena na Naszych brzuszkach wsławiłam Ci linka z tą bluzką o która pytałaś(co miałam ją na zdjęciu) :)

Do góry