emalia82
Fanka BB :)
I ja się witam z rana. Właśnie się zbieram żeby zrobić śniadanko ale pierwsze co to zaglądam do Was:-) Trzymam kciuki za wizytki.
Miłego dnia kochaniutkie:-)
Miłego dnia kochaniutkie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana Ty się uspokój z ta pracą, wskakuj do łóżka i wylez wstrętne choróbsko!
no no to pokaźna waga
Wczoraj była u mnie koleżanka z 1,5msc synkiem i od urodzenia przybrał na wadze 2,5kg!!!!A w nocy tylko raz do niego wstaje...A taki grubasek słodki że jejku
Hej
U mnie dzis słonecznie i mroźno.... w nocy mieliśmy -15 kiedy ta wiosna przyjdzie? Maleństwo obudziło sie dziś też raniutko bo po 5 i od tej godziny nie śpię juz... po 6 wstaliśmy z mężem a dzidzia poszła spać .... Strasznie mnie biodra i uda bolą... niewiem dlaczego. nie dzwigałam ani sie nie zmęczyłam tak bardzo wczoraj a ledwo chodzę...