reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Bo jak siedzęwto nie mogę sie dopiąć;(

To jeżeli chcesz nadal w pasach jeździć, to pozostaje CI tylko zakupić przedłużenie.:)
Na allegro widziałam adapter do pasów używane nie są takie drogie.
Ja raczej się na to nie zdecyduję, nie mam jakoś wielkiego brzucha i pasy póki co mi nie przeszkadzają:)

Ostatnia edycja:
reklama
MUZZY Koszula kopertowa do karmienia 4 KOLORY (M) (937769491) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Znalazłam taką na allegro, chyba najmniej babcina :-) a może i nie :-)
Zresztą i tak będziemy zapatrzone na nasze maluszki :-)
masz rację. jak tak rzuciłam okiem na allegro, to te koszylki MUZZY nie wypadają tak źle w porównaniu do reszty. na pewno nie chciałabym takiej z milionem guzików, bo ciężko rozpinać, albo np. z misiami itp., bo to w ogóle nie mój styl. może to z jednej strony przesada, żeby się stroić do szpitala, ale każda z nas chciałaby się przecież wtedy czuc komfortowo we własnej koszuli nocnej ;-) poza tym, tak jak napisała chyba Olimpia72, fajnie by było, żeby to się jeszcze potem do czegoś przydało.

a co do pasów to od zeszłego tygodnia używam adaptera do pasów i jest super! jazdy bez pasów sobie nie wyobrażam. jeden wypadek wystarczył, żeby mi udowodnić, że te pasy ktoś wymyślił nie bez powodu!

No mi ta MUZZY koszulka też sie podoba i chyba bedę ja zamawiać;))) a do porodu to jakąś sobie mało używaną wezmę... mam taka jedną... ;-) wkońcu wszystkie bedziemy w takich samych koszulkach i bedziemy sie w szpitalu poznawac po nich :-D :-D ;-) któraś rodzi na żelaznej ?? ;-)

Jejku ale maleństwo sie wierci .... rozciąga, przeciąga... he he:-)

Ja mam taki zamiar. Mam nadzieje że uda mi sie dojechać bo Grójec mi się nie podoba.

No to może sie spotkamy bo mamy zblizone terminy :-D ja pierwszy raz w Grójcu rodziłam i powiem szczerze ze nie chce o tym pamiętac....:-( niestety brak słów do opieki tam... i wogóle wszystko z łaską jest robione... ehhhh
W pamięci mam drugi poród na Żelaznej ;-)

athena83/B] Ty mi pisałaś o tym ginekologu z mogielnicy?

460..jpg
sto lat, kobietki :)

tak ja...jak chcesz to poszukam numeru i nazwiska
Telefon 697-605-121
poniedziałki rejestracja od 11 do 13....przyjmuje po 13
wtorek rejestracja 12-14, przyjmuje po 15
czwartek rejestracja 12-14 przyjmuje po 14
On się nazywa Zygmunt Warzecha i to jest mogielnica ul. Dziarnowska 4 przy ośrodku zdroia

dzięki zaraz spisze i sie dowiem co i jak. Ale i tak bede chodzic juz prywatnie do Pietrzaka...

Jem sobie sałatkę :-D i dzidzia sie uspokoiła :-D

witajcie kochaniutkie, tak na początek

Przyjm życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny,
bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniły,
a Nas chłopy wyręczyli!
My dziś drinki i kaweczki,
Nasze święto dziś Babeczki!

widać że juz się weekend skończył bo i produkcja postów wzrosła

co do tematu koszulek to uświadomiłam sobie że pasowało by kupić sobie jakiś szlafroczek, co prawda mam aki ładny ale on jest z tych cieplejszych, misiowych, raczej na zime niz na koniec czerwca
a jeśli chodzi o same koszule to odradzam wszelkiego rodzaju z rozcięciam na buście, coś w tym stylu, są całkowicie niepraktyczne i rozchodzą się a cyce wychodzą na wierzch
Koszula DO KARMIENIA z BOBASEM -dł.rękaw -M- (937060186) - Aukcje internetowe Allegro
KOSZULA DO KARMIENIA CIĄŻOWA Italian Fashion (937029583) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Witam kochane kobietki. Wszystkim życzę WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!!!!
Ja tylko na chwilkę , bo obiadek gotuje. Zaktualizowałam suwaczek i powiem Wam ,że bardzo podoba mi się ta dwójka z przodu. Coraz bliżej.
Aha. Wczoraj złożyliśmy już łóżeczko :-):-D

Do góry