tutaj: Retrospeckja Blog ale to są zdjęcia robione przeze mnie, niestety nie ma mnie na nich...
Dziękuję, uwielbiam takie sesje, Tymek już jest na świecie i jest słodkim bobaskiem)
dziękuje - zdjęcia rewelacyjne!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tutaj: Retrospeckja Blog ale to są zdjęcia robione przeze mnie, niestety nie ma mnie na nich...
Dziękuję, uwielbiam takie sesje, Tymek już jest na świecie i jest słodkim bobaskiem)
Juz Ci dziewczyny napisaly jak dbac. Ja ze swojej strony dodam tylko ze dobrze jest tez kupic taki nawoz w sprayu i spryskiwac nim liscie.Ja dostałam od mojego przepiękną orchidee w doniczce;-)Ciekawe ile bd u mnie stała bo to iba ciężkie kwiatki do pielęgnacjiPoczytałam co nie co zobaczymy:-)
Dziewczyny powiedzcie mi czy już w widocznej ciąży taka jak naszePotrzebne jest jakieś zaświadczenie, że mogę jeździć bez pasów czy tylko wystarczy jak pokażę brzuszek
![]()
zwariowac idzie ze mną ostatnio. Od początui ciąży byłam zdecydowana na wozek Espiro Vector a jak teraz chce go kupic to nie jestem pewna i mi sie Quinny Buzz spodobal...
Bo jak siedzę w kurtce to nie mogę sie dopiąć;(Juz Ci dziewczyny napisaly jak dbac. Ja ze swojej strony dodam tylko ze dobrze jest tez kupic taki nawoz w sprayu i spryskiwac nim liscie.
A dlaczego chcesz jeździc koniecznie bez pasow? Ja mam bardzo duzy brzuch a i tak zapinam i jak ostatnio mialam wypadek to to ze mialam zapiete pasy prawdopodobnie uratowalo zycie JagodceLepiej jak Cie pas ściśnie pod brzuchem niż jak rąbniesz nim o kierownice! Moj lekarz stanowczo zabrania jeździc bez pasow!
lasposa- fajne te fotki ciążowe. Ja swoją sesje tez niedługo bede miala i juz nie moge sie doczekać
zwariowac idzie ze mną ostatnio. Od początui ciąży byłam zdecydowana na wozek Espiro Vector a jak teraz chce go kupic to nie jestem pewna i mi sie Quinny Buzz spodobal...