tutaj: Retrospeckja Blog ale to są zdjęcia robione przeze mnie, niestety nie ma mnie na nich...
Dziękuję, uwielbiam takie sesje, Tymek już jest na świecie i jest słodkim bobaskiem )
dziękuje - zdjęcia rewelacyjne!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tutaj: Retrospeckja Blog ale to są zdjęcia robione przeze mnie, niestety nie ma mnie na nich...
Dziękuję, uwielbiam takie sesje, Tymek już jest na świecie i jest słodkim bobaskiem )
Juz Ci dziewczyny napisaly jak dbac. Ja ze swojej strony dodam tylko ze dobrze jest tez kupic taki nawoz w sprayu i spryskiwac nim liscie.Ja dostałam od mojego przepiękną orchidee w doniczce;-)Ciekawe ile bd u mnie stała bo to iba ciężkie kwiatki do pielęgnacjiPoczytałam co nie co zobaczymy:-)
Dziewczyny powiedzcie mi czy już w widocznej ciąży taka jak naszePotrzebne jest jakieś zaświadczenie, że mogę jeździć bez pasów czy tylko wystarczy jak pokażę brzuszek
zwariowac idzie ze mną ostatnio. Od początui ciąży byłam zdecydowana na wozek Espiro Vector a jak teraz chce go kupic to nie jestem pewna i mi sie Quinny Buzz spodobal...
Bo jak siedzę w kurtce to nie mogę sie dopiąć;(Juz Ci dziewczyny napisaly jak dbac. Ja ze swojej strony dodam tylko ze dobrze jest tez kupic taki nawoz w sprayu i spryskiwac nim liscie.
A dlaczego chcesz jeździc koniecznie bez pasow? Ja mam bardzo duzy brzuch a i tak zapinam i jak ostatnio mialam wypadek to to ze mialam zapiete pasy prawdopodobnie uratowalo zycie Jagodce Lepiej jak Cie pas ściśnie pod brzuchem niż jak rąbniesz nim o kierownice! Moj lekarz stanowczo zabrania jeździc bez pasow!
lasposa- fajne te fotki ciążowe. Ja swoją sesje tez niedługo bede miala i juz nie moge sie doczekać
zwariowac idzie ze mną ostatnio. Od początui ciąży byłam zdecydowana na wozek Espiro Vector a jak teraz chce go kupic to nie jestem pewna i mi sie Quinny Buzz spodobal...