reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam nowe czerwcóweczki:tak::tak::tak:

Agi- super wieści:-):-):tak:;-);-)Pola , śliczne imię:tak::tak::tak:

Dziewczyny te które studiują Wy tez macie taka interntowa platformę uczelni?

reklama
Jak to dobrze, że gniesha dała znak :-) ... Najważniejsze, że w porę gin stwierdził co i jak.
Szyjkę da się zmierzyć chyba tylko przez USG dopochwowe, nie? macie taki pomiar co wizytę? Ja nie miałam jeszcze ani razu, ale w poniedziałek na pewno dopilnuję, żeby to sprawdzić.
Dobrze,ze u gnieshy lekarze zareagowali w pore. Ja tez chyba nie mialam jej mierzonej jeszcze,chyba,ze gin zmierzyla i nic mi o tym nie mowila, mojej siostrze teraz to mierzyli i nie miala dopochwowego usg tylko przez brzuch normalne,bo ona jest juz w 28tc.

Agi gratuluje dobrych wiesci i pytalam juz wczesniej...zostajesz w anglii na porod cvzy jedziesz do pl?
Hej:tak:fajnie,ze nas coraz wiecej.

Cześć!
Jestem tu zupełnie nowa, więc się Wam w skrócie przedstawię. Mam na imię Agata, w tym roku stuknie mi 30-tka. Termin porodu, jak już wcześniej podałam do listy, mam na 5.06. Jeśli wszystko będzie dobrze, urodzi nam się syn :cool2: Z wczorajszego usg wynika, że waży już ok. 0,5kg i rozwija się prawidłowo.
Pierwsze dzieciątko stracliśmy w marcu zeszłego roku w 8tc, wiec o to walczymy z podwójną zawziętością ;)
Mama nadzieję, że to forum będzie dobrym miejscem do wymiany informacji i doświadczeń. Pozdrawiam wszystkie forumki!
Witaj Nowa Czerwcowa Mamusiu :)

Witam nowe czerwcóweczki:tak::tak::tak:

Agi- super wieści:-):-):tak:;-);-)Pola , śliczne imię:tak::tak::tak:
U nas początkowa miała być Nina albo Natasza....ale w końcy pomyślałam o Poli....dostanie imię jakby po tacie...Mój partner ma na imię Paweł, ponieważ mieszkamy w Anglii pomyślałam sobie Paul - Pola...Chciał mieć synka , stanęło na moim przeczuciu że będzie dziewczynka więc niech jej imię chcociaż kojarzy się z tatą....

U nas początkowa miała być Nina albo Natasza....ale w końcy pomyślałam o Poli....dostanie imię jakby po tacie...Mój partner ma na imię Paweł, ponieważ mieszkamy w Anglii pomyślałam sobie Paul - Pola...Chciał mieć synka , stanęło na moim przeczuciu że będzie dziewczynka więc niech jej imię chcociaż kojarzy się z tatą....
slodkie :tak::tak::tak::tak:

hehe u nas też jeśli będzie córeczka to będzie Pola a jeśli synek to Piotruś
u nas wszyscy są na P
ja-Paulina, mąż-Paweł, synek Patryk, nawet pies ma imię na P- Peja, a żeby było śmieszniej moje rodzeństwo też ma imiona na literkę P, więc co do drugiego dziecka to oczywiste,ze tradycja musi być zachowana :-):-D

reklama
pochwal się trochę!

Karo85- w ktorym mathercare bylas? Ja wczoraj zaszalalam w tym w Arkadii, takze Jagódka obkupiona ze szok! Super mają cany na wyprzedazach, bo tak normalnie to raczej drogo...
Co do spa to ja tez sie wybieram ale tylko na zabiegi na twarz. Dostałam zaproszenie od męża w prezencie :tak:

byłam w Wola Parku- jeszcze był wybór;-)

A pochwalisz się??? :-)

Ja ostatnio zwiedziłam prawie wszystkie mothercare i nic ciekawego nie było, znaczy się nie było od 0-3 tylko dla noworodków i większe. No chyba że jakaś nowa dostawa była to mówcie szybciutko gdzie a już smigam do sklepu :-p

Cześć!
Jestem tu zupełnie nowa, więc się Wam w skrócie przedstawię. Mam na imię Agata, w tym roku stuknie mi 30-tka. Termin porodu, jak już wcześniej podałam do listy, mam na 5.06. Jeśli wszystko będzie dobrze, urodzi nam się syn :cool2:Z wczorajszego usg wynika, że waży już ok. 0,5kg i rozwija się prawidłowo.
Pierwsze dzieciątko stracliśmy w marcu zeszłego roku w 8tc, wiec o to walczymy z podwójną zawziętością ;)
Mama nadzieję, że to forum będzie dobrym miejscem do wymiany informacji i doświadczeń. Pozdrawiam wszystkie forumki!

Witam Cię u nas cieplutko
picture12731.jpg

a teraz fotki dzisiejszych zakupów:
picture12733.jpg

Do góry