reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny a pokazywałam Wam kiedyś moją pierwszą "córeczkę" ? :-D

282nk9t.jpg

zdec, hefi i Lena - jeszcze raz dziękuje za spotkanie, jestecie super kobitkami i ciesze się , ze się mogłyśmy spotkać, mam nadzieje, że juz niedlugo to powtorzymy:tak::tak:

Tak jest:-) Szczególnie trzeba powtórzyć tą drugą część, wycieczek po sklepach dziecięcych:-):-)
Karo fajne te ciuszki, ja też się w kilku dzisiaj zakochałam, ale dziewczyny mnie przystawiły do pionu że sukieneczka na 86 nie byłaby nawet dobra na małą w święta Bożego Narodzenia:-D:-D
Dziewczyny dzisiaj się zastanawiałyśmy gdzie we Wrocławiu jest to Mothercare, okazuje się że jest w Renomie. Skoro tam takie spore wyprzedaże jak pisze karo to może trzeba by się tam wybrać. Bo może rzeczywiście obkupić się trochę teraz na wyprzedażach, żeby potem zaoszczędzić. Chociaż sądzę że koło maja-lipca będą kolejne wyprzedaże tj letnie. :-)

Taaak koniecznie trzeba powtórzyć :-D:-D:-D hehe ale tak jak mówiłam po wypłacie :-pbo ciuszki są przcudne.

My chcemy właśnie ten wózek ale chyba wstrzymamy się do maja - czerwca z zakupem chociaż cena jest atrakcyjna na tej stronce.

Dziewczyny a pokazywałam Wam kiedyś moją pierwszą "córeczkę" ? :-D

słodziacha :-D Ja mam w domku cockerspanielkę rozpieszczoną jak dziecko ;-)

...My chcemy właśnie ten wózek ale chyba wstrzymamy się do maja - czerwca z zakupem chociaż cena jest atrakcyjna na tej stronce...
kurde,tak sie napalilam na ten wozek juz kilka dni temu, tez nie mialismy zamiaru kupowac teraz,najszybciej to w kwietniu,moze w maju,ale wlasnie natknelam sie na opinie w necie... eee, lipa, chyba nie jest taki fajny jak to wynika \ze zdjec i opisu... :-(

kurde,tak sie napalilam na ten wozek juz kilka dni temu, tez nie mialismy zamiaru kupowac teraz,najszybciej to w kwietniu,moze w maju,ale wlasnie natknelam sie na opinie w necie... eee, lipa, chyba nie jest taki fajny jak to wynika \ze zdjec i opisu... :-(

ja jeszcze opinii nie czytałam bo nie kupujemy na już, ale podoba mi się wizualnie i po opisie... wrzuć linka do opinii jak możesz będę wdzięczna.

dziewczyny, ale miałam właśnie przygodę...:-):-):-)
leżę sobie spokojnie na tapczanie i odpoczywam jak Pan doktor kazał, młody u siebie w pokoju puzzle układa, nagle dzwonek do drzwi, nikogo się nie spodziewałam, ale poszłam otworzyć a tam....ministranci z księdzem na kolędę:-D:-D:-D całkiem zapomniałam,że to dzisiaj:-):-D a wczoraj jak chodzili pytać kto przyjmuje, to mnie nie było bo byłam najpierw na wizycie a potem u rodziców:-)
no to ja taka zaskoczona, ksiądz chyba skumał ,ze jestem nie przygotowana i pyta się czy wogóle przyjmę, ja że tak....ale za chwilę, ksiądz się zaczął śmiać i stwerdził, że przyjdzie za pół godziny, jak odwiedzi wszystkich sąsiadów na piętrze:-D:-D:-D
ksiądz okazał się fajnym gościem, na koniec pobłogosławił mój brzuszek i powiedział,ze dziś za mojego dzidziusia się pomodli,zeby szczęśliwie urodził się w czerwcu:-):-) to było miłe z jego strony

reklama
ja jeszcze opinii nie czytałam bo nie kupujemy na już, ale podoba mi się wizualnie i po opisie... wrzuć linka do opinii jak możesz będę wdzięczna.
Espiro Vector 4 Air baby design ktoś ma? - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

tu sa chyba same niepochlebne opinie

Espiro Vector 4 Air - opinie o Espiro Vector 4 Air
tu sa nawet niezle.
Juz sama nie wiem co myslec. Ceny sa podobne,najlepsza oferta chyba w linku,ktory napisalam wczesniej,ale zanim my bysmy kupowaly to cena moze sie zmienic,oby spadla w dol... ;-)

dziewczyny, ale miałam właśnie przygodę...:-):-):-)
leżę sobie spokojnie ...
hehe,niezle! Modlity ksiedza maja szczegolna moc ;-) tez poprosze o blogoslawienstwo mojego znajomego ksiedza,choc on jest zazwyczaj taki wspanialomyslny,ze moze juz sie za moje bejbi pomodlil ;-)

Zabieram sie do roboty, bo jutro szkola,a ja zero konspektow!! bleee

Do góry