reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,

ja dzisiaj mam wizytę i mam nadzieje, ze z moim skarbkiem ok, ze mna jednak trochę gorzej, bo od wczoraj wieczór boli mnie ząb:szok::szok:, czy sa jakieś przeciwskazania do leczenia zębów w ciązy?? wiem, że któraś z was leczy? nie szkodzi to maluszkowi, mozna brac znieczulenie?

ewelinka, athena, liliti - gratuluje udanych wizyt:tak::tak:

reklama
cześć kobietki!

co do kilogramów do ja mam na plusie 3,5 kg. Przed samym zajściem w ciążę schudłam 10 kg do wagi 66 kg. Także jak się potem okazało że jestem w ciąży to cieszyłam się, że mam przynajmniej dobrą startową....bo jakbym zaczymała od 76 to makabra. Przy moich 170 cm wyglądałam nie fajnie:baffled:
a teraz jest super.....

Byłam wczoraj u ginki- bez usg- ale miałam badania krwi i moczu- wszystko oki. Pani doktor poszukała też tętna- i znalazła na szczęście:-)

Chciałam wam powiedzieć,że zmieniłam zdanie co do porodu. Miał być prywatny Medicover-ale po przemyśleniach i zmianie lekarza zdecydowaliśmy się na Karową. Jeśli będzie możliwość to najwyżej pojedyńczą salę dokupimy.
Mam wskazanie do CC (neurologiczne) także wszędzie mnie przyjmą na planowy zabieg. A zawsze 10 tys. zostanie na inne sprawy. Jakoś tak przekonała mnie do tego moja Pani doktor, króra pracuje właśnie na Karowej. Jest taka fajna, że bardzo chcę aby przyjęła poród.

Pozdrawiam

Witajcie,

ja dzisiaj mam wizytę i mam nadzieje, ze z moim skarbkiem ok, ze mna jednak trochę gorzej, bo od wczoraj wieczór boli mnie ząb:szok::szok:, czy sa jakieś przeciwskazania do leczenia zębów w ciązy?? wiem, że któraś z was leczy? nie szkodzi to maluszkowi, mozna brac znieczulenie?

W ciąży dostaniesz specjalne znieczulenie, ale nie zapomnij powiedzieć, że w niej jesteś ;-)

Ja leczyłam zęby w I trymestrze, ale bez znieczulenia bo go nie toleruje, ale moja dentystka mówiła, że jest specjalne znieczulenia dla kobiet w ciąży. Lepiej wyleczyć niż się męczyć, a przeciwskazań chyba do tego nie ma.

W ciąży dostaniesz specjalne znieczulenie, ale nie zapomnij powiedzieć, że w niej jesteś ;-)

dzieki dziewczyny za odpowiedz:-D Kasiu nawet jak zapomnę powiedziec to brzuszka juz się ukryć nie da:cool2::cool2:

Witajcie,

W poniedziałek miałam takie znieczulenie (pani zapewniała ze tylko do 3 m-ca ciąży ie powinno się stosować a później juz tak). Jest to specjalne znieczulenie które nie powoduje skurczy 9bezpieczne dla kobiet w ciąży).

Gratuluję wczorajszych udanych wizyt i równie miłych i radosnych:-) dzisiejszych

W poniedziałek miałam takie znieczulenie (pani zapewniała ze tylko do 3 m-ca ciąży ie powinno się stosować a później juz tak). Jest to specjalne znieczulenie które nie powoduje skurczy 9bezpieczne dla kobiet w ciąży).

Gratuluję wczorajszych udanych wizyt i równie miłych i radosnych:-) dzisiejszych

to juz jestem spokojna:tak:, dzieki, choc i tak wizyta mnie przeraza:szok:, nie lubie do dentysty chodzic:szok:

Witam wszystkie Czerwcówki.Jestem nowa i zdeka zagubiona.Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do Swojego grona;)Mam na imię Olimpia,jestem mamą czwórki dzieci 2 chłopców i 2 dziewczynek.Jestem szczęśliwa ze w czerwcu pojawi się na świecie piąte dzieciątko.Pozdrawiam wszystkie mamuśki;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie Czerwcówki.Jestem nowa i zdeka zagubiona.Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do Swojego grona;)Mam na imię Olimpia,jestem mamą czwórki dzieci 2 chłopców i 2 dziewczynek.Jestem szczęśliwa ze w czerwcu pojawi się na świecie piąte dzieciątko.Pozdrawiam wszystkie mamuśki;)

witamy:tak:, skad jestes?? i jak sobie radzisz z 4 dzieci?

Do góry