reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Chyba tak często się zdarza, bo we wrześniu zeszłego roku zmarł mój wujek, mojej mamy brat, a miesiąc później w październiku urodził się jego wnuk, którego nie doczekał niestety....

masz rację, ja urodziłam Patryka w październiku a mój dziadek zmarł w lipcu, zresztą w urodziny mojego męża:-( lekarz mi niestety nie pozwolił jechać na pogrzeb, bo na samą wieść o jego śmierci dostałam skurczy, a jak moja kuzynka była w ciąży to trzy miesiące przed jej porodem zmarła nasza babcia i było kilka takich przypadków:-(

reklama
Cześć dziewczynki!
Olimpia - witaj wśród nas :-)

Ja wczoraj byłam na wizycie z dzidzią wszystko dobrze, ma już prawie 12 cm. Połowkowe USG mam za miesiąc. Dowiedzieliśmy się wczoraj najwazniejszego :-) na 95% będzie dziewczynka. Strasznie się cieszę, tak naprawde przeczuwałam to i w moim przypadku kalendarz chinski sie sprawdził:-)

Gratulacje:-):-) I kolejna pannica u nas na forum:-):-):-)

Olimpia - witaj na forum :) Wiesz już jaką płeć będzie miało piąte dziecko?

Czy macie już łóżeczka? Kupione lub wybrane? Ja właśnie siedzę przy necie i szukam, oglądam - ale tego jest... Wiem, że chciałabym takie z szufladą pod spodem. Wydaje mi się, ze się sprawdzi - zwłaszcza kiedy każdy kawałek miejsca się liczy.

ola fasola-następna babka u nas fajnie gratulacje dziewuni!
Właśnie się zapisałam na połówkowe usg 3,4d na 5 lutego i teraz będe czekać z niecierpliwością co tam się u mnie w brzuchaczu uchowało i czy wszystko z serduchem w porządku:tak:

cześć dziewczyny, prosze Was powiedzcie mi, czy macie uplawy? Ja mam od 2-3 dni taki budyń (sorry) i on jest z takim doslownie poblaskiem, tak ociupinkę zabarwiony na czerwono, trochę się zdenerwowalam. Czy któraś z was tak miala?

witam wszystkie mamusie
ile od wczoraj naskrobałyście?
widzę że wszystkie wczorajsze wizyty udane a mamy zadowolone, jak miło się czyta takie posty przepełnione radością:-) jeszcze raz gratuluję, chyba ujawniło się kilka dziewczynek?
a ja siedzę i myślę co by tu na obiad zrobić, jakoś pomysłów brak. Macie jakieś pomysły, pomóżcie. Najlepiej żeby zrobiło się szybko i samo a do tego było smaczne;-)
olimpia- witam nową mamę, pokaźną masz już gromadkę:-)

reklama
cześć dziewczyny, prosze Was powiedzcie mi, czy macie uplawy? Ja mam od 2-3 dni taki budyń (sorry) i on jest z takim doslownie poblaskiem, tak ociupinkę zabarwiony na czerwono, trochę się zdenerwowalam. Czy któraś z was tak miala?

a czy nie miałaś wcześniej za nim zaszłaś w ciąże, okresu w tych okolicach, bo mi się już tak zdarzyło dwa razy i lekarz mnie uspokajał,że to może być związane z wcześniejszym terminem miesiączki w tych dniach

Do góry