reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

o Boże mów mi więcej:no::no::szok::szok::szok::szok::szok:

Ja też to niemiło wspominam :szok::-:)zawstydzona/y:

Witam wszystkie Czerwcówki.Jestem nowa i zdeka zagubiona.Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do Swojego grona;)Mam na imię Olimpia,jestem mamą czwórki dzieci 2 chłopców i 2 dziewczynek.Jestem szczęśliwa ze w czerwcu pojawi się na świecie piąte dzieciątko.Pozdrawiam wszystkie mamuśki;)

Witamy w naszym gronie :-)

reklama
cześć dziewczynuy! byliśmy wczoraj u doktorka,jak ja lubie patrzeć na małą na usg- leżała twarzyczką do nas a potem wypieła pupcie aż urządzenie doktorowi podskoczyło na brzuszku :-) posłuchalismy tętna. na połówkowe idziemy do specjalisty 9 lutego,bo w 22 tyg podobno najlepiej widac,zrobimy 4D z filmikiem.
co do imienia umówiliśmy sie z M ze jak chłopak to ja wybieram jak dziewczynka to on- no i bedzie Sonia :tak: jeśli chodzi o łóżeczko to kupilismy nie kołyskę ale drewniane,3poziomowe z szuflada i na kółkach ;-)brzuszek mi rośnie ostro, dwa dni temu wyskoczył i zmienił kształt-fajne te zmiany...

gratuluje wspaniałych wiadomości:-)

Witam wszystkie Czerwcówki.Jestem nowa i zdeka zagubiona.Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do Swojego grona;)Mam na imię Olimpia,jestem mamą czwórki dzieci 2 chłopców i 2 dziewczynek.Jestem szczęśliwa ze w czerwcu pojawi się na świecie piąte dzieciątko.Pozdrawiam wszystkie mamuśki;)

witaj :-)

Witam!
Ja już siedze sobie w pracy był właśnie u mnie teściu dostałam prezencik zestaw sznoży widelcy i łyżek fajny:tak:i mówi przydała by wam się jeszcze jedna szafka do kuchni to jade zobacze do sklepu co jak co ale teścia mam pierwsza klasa:tak:
athena-fajnie że wszystko ok!
agast-ja w poprzedniej ciąży przytyłam właśnie 8 kg sama niewiem jak to się udało bo jem naprawde dużo ale zawsze dużo jadłam że każdy się dziwił że nie tyje wtedy zaczynałam od wagi57 doszło do 65 przy wzroście175 ale teraz przed ciąża troche się przytyło i zaczynam od 64:szok:
misialula-ten ból to rwa kulszowa dzidziuś na to naciska i boli zależy jak się ułoży też to mam:no:
gosiagro-ja też sobie robie ząbki bo miałam dwa do zrobienia ale bez znieczulenia nigdy go nie biore bo nie lubie odrętwiałych policzków a ból jakoś wytrzymuje niemożna tylko prześwietlenia robić w ciąży.
olimpia-witam!o to ładną już masz gromadke:tak:

Witaj Olimpia! Super że masz taką romadkę, a starsze teraz na pewno pomogą przy maluszku:-)
Powiem wam że wzięłam się trochę za pracę i po dwóch godzinach siedzenia nad papierami czuję się wykończona:-( Rozłożę sobie pracę na 2-3 dni, a teraz się położę, bo dzisiaj czuję jakby ze mnie więcej leciało tej "brązowej krwi" niż do tej pory:-(

Witajcie dziewczynki, mój mąż ma teraz trzy dni wolnego, więc raczej będę tu rzadko-wybaczcie:-);-)

Za kilka dni dzien dziadka a mój właśnie umiera;( czekamy juz w sumie tylko na telefon ze szpitala... I zamiast jak co roku świętować dzień dziadka to będziemy płakać w ten dzień...;( I nasuwa mi się taka myśl...Jedni muszą odejść żeby na ich miejsce mogli narodzić się nowi...Ale takie jest życie i trzeba sie z tym pogodzić....Trochę przykre że nie doczekał 3 i 4 prawnuka...;(

Wiem jakie to przykre, u mnie w rodzinie jakoś tak dziwnie jest,ze zawsze jak ma się urodzić jakieś dziecko to mamy też niestety pogrzeb w rodzinie:-(

Witaj wśród Nas, a gdzie mieszkasz w Szczecinie? bo ja tez z tego pięknego miasta:-)

Wiem jakie to przykre, u mnie w rodzinie jakoś tak dziwnie jest,ze zawsze jak ma się urodzić jakieś dziecko to mamy też niestety pogrzeb w rodzinie:-(

Chyba tak często się zdarza, bo we wrześniu zeszłego roku zmarł mój wujek, mojej mamy brat, a miesiąc później w październiku urodził się jego wnuk, którego nie doczekał niestety....

reklama
Cześć dziewczynki!
Olimpia - witaj wśród nas :-)

Ja wczoraj byłam na wizycie z dzidzią wszystko dobrze, ma już prawie 12 cm. Połowkowe USG mam za miesiąc. Dowiedzieliśmy się wczoraj najwazniejszego :-) na 95% będzie dziewczynka. Strasznie się cieszę, tak naprawde przeczuwałam to i w moim przypadku kalendarz chinski sie sprawdził:-)

Do góry