reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja też witam się porannie:-)

Ja jak zwykle niewyspana...ale to już standard;-)
Też leżę w łóżeczku i oglądam TV. Dziś na 14.00 jedziemy z mężem na zwiedzanie oddziału położniczego w nowym szpitalu Medicover w Warszawie. Chcę tam rodzić przez cesarskie cięcie ( mam wskazanie neurologiczne) i umówiliśmy się na takie spotkanie ze zwiedzaniem:tak: Podobno jest super piękny i bardzo dobrze wyposażony. Jestem ciekawa czy to prawda....

Pozdrawiam i życzę wam miłego dzionka:laugh2:

reklama
Ja też witam się porannie:-)

Ja jak zwykle niewyspana...ale to już standard;-)
Też leżę w łóżeczku i oglądam TV. Dziś na 14.00 jedziemy z mężem na zwiedzanie oddziału położniczego w nowym szpitalu Medicover w Warszawie. Chcę tam rodzić przez cesarskie cięcie ( mam wskazanie neurologiczne) i umówiliśmy się na takie spotkanie ze zwiedzaniem:tak: Podobno jest super piękny i bardzo dobrze wyposażony. Jestem ciekawa czy to prawda....

Pozdrawiam i życzę wam miłego dzionka:laugh2:

Jest wypasiony, to prawda. Nie widzialam na zywo ale ostatni odcinek 39 i pól byl tam kręcony :tak: Ja jestem zdecydowana na szpital na Żelaznej :tak: Mam stamtąd lekarza i warunki tez tam są super ;-)
Pozostale warszawianki- gdzie chcecie rodzic?

Witam sie dziewczyny z pracy
zrobiłam sobie krótka przerwę i postanowiłam do Was zajrzec;-)
jakaś dzisiaj niewyspana jestem masakra:szok:
jakos nie mogę sie obudzić

Witam sie dziewczyny z pracy
zrobiłam sobie krótka przerwę i postanowiłam do Was zajrzec;-)
jakaś dzisiaj niewyspana jestem masakra:szok:
jakos nie mogę sie obudzić

Byłam parę razy w Kołobrzegu, bardzo go lubię - szczególnie latem.:-) Ty masz super możesz sobie iśc pewnie na plażę po pracy z męzusiem, niedługo z kimś jeszcze. Fajnie wziąść wózek i pojechać z maleństwem na spacer nad morze.

co jest wszyscy juz spia tylko ja mam jeszcze werwe dzisiaj? niedawno wróciliśmy od znajomych mają słodkiego 5 miesięcznego maluszka no i miałam dzisiaaj wizyte wszystko jest ok ale nie miałam robionego USG musze zadzwonic w przyszłym tyg i sie umówic wyniki sa super wiec czekam do nastepnej wizyty

Gratuluję wyników izia. :-)

DZIEN DOBRY wszystkim czerwcowkom,mnie dzis czeka mycie okna u mojego starszego synka w pokoju,bo jak narazie tylko u mnie w sypialni umylam:-(myslalam ze sprawniej mi to pojdzie.Piatek i sobota na sprzatanie swiateczne odpada bo Xavus skonczyl w poniedzialek 2 latka i w sobote wyprawiamay a wiec w piatek gotowanie:zawstydzona/y:jak mi sie nie chce:zawstydzona/y::wściekła/y:ja tez przysypiam popoludniami:-p

Ja na Twoim miejscu - nie chcę się wtrącać ale nie myłabym okien, ja tak kiedyś zrobiłam i było po ciąży. W tym roku mój mąż musi je umyc :sorry:

A ja sie witam wyspana :) Wspolczuje tym co sie musza do pracy szykowac.. Ja po ponad miesiacu leniuchowania tak sie odzwyczailam od pracy ze szok! Ciesze sie ze jestem na tym zwolnieniu bo w mojej firmie zle sie dzieje:no: Za dwa lata kiedy planuje wrocic moze juz nie byc do czego :no: No ale los oczywiscie przewrotny jest i kilka dni temu pojawila sie mozliwosc super pracy dla mnie, wymarzonej, ale oczywiscie gdybym w ciazy nie byla, hehe To juz chyba trzeci taki przypadek na naszym forum :rofl2:

Faktycznie trzeci, złośliwy ten los :-D ale w sierpniu dostaniemy jeszcze lepsze oferty pracy :-D :-D

Dziewczyny, które podobnie jak ja nie czują jeszcze ruchów ale się tym smucą. Głowa do góry, zobaczycie że dostaniemy fajny prezent na Wigilię :-D Jeśli nie to może na Nowy Rok :-D Zresztą będziemy się martwić jeśli maluch nie da o sobie znać do 20 tygodnia, teraz korzystajmy :-) Zobaczycie że niedługo będziemy narzekać, że znów oberwałyśmy tym prawym sierpowym w jakiś delikatny organ :-D lub w pełny pęcherz hi hi hi i będziemy miały tego momentami serdecznie dość :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się zastanawiam czy rodzić na Żelaznej czy na Karowej....oczywiście za część rzeczy mogę płacić... Mój lekarz pracuje na Karowej a jego żona na Żelaznej więc mam wybór :)
Karowej nie widzialam, a zelazna tak, wiec nie jestem obiektywna ;-)

Anecznik- Ty sie w sierpniu do pracy wybierasz?

Do góry