reklama
ja tez trzymam jutro za Was kciuki a Wy trzymajcie w czwartek za mnie hehe
pewnie, ze bede trzymac;-) tyle ostatnio złych wiesci, mam nadzieje, ze przelamiemy ta zla passe...
martwie sie o OlePio:-( trzymam mocno kciuki!
P
paula24211
Gość
pewnie, ze bede trzymac;-) tyle ostatnio złych wiesci, mam nadzieje, ze przelamiemy ta zla passe...
martwie sie o OlePio:-( trzymam mocno kciuki!
no po tych ostatnich złych wieściach to az sie boje jechać ale jestem dobrej myśli bo w koncu to juz 14 tydzien sie zaczał jakby nie patrzec II trymestr musi byc DOBRZE
no ja tez sie Martwie o Ole bede tez trzymać kciuki zeby wszystko bylo dobrze
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Olapio trzymaj się napewno wszystko będzie dobrze
P
paula24211
Gość
Dobranoc;-)
OlaPio trzymaj się kochana, będzie dobrze.
Wszystkim które mają dzisiaj wizyty życzę samych radosnych wiadomości.
Musze zmykac do pracy. Niestety nie moge za bardzo wchodzić w pracy na forum:-( a napewno będę ciekawa co u Oli, no cóż coś poradzę
Wszystkim które mają dzisiaj wizyty życzę samych radosnych wiadomości.
Musze zmykac do pracy. Niestety nie moge za bardzo wchodzić w pracy na forum:-( a napewno będę ciekawa co u Oli, no cóż coś poradzę
dzień dobry wszystkim- jeśli mogę tak napisać:-(
w nocy miałam jakieś koszmary, aż mnie mąż rozbudzał, bo podobno krzyczałam i płakałam:--( śniło mi się spotkanie z Wam,że się umówiłyśmy w Warszawie i ja nie mogłam dotrzeć na miejsce, bo nie wiedziałam na jakiej ulicy to miejsce jest, najgorsze było to, że to było już po rozwiązaniu i szukając ulicy, zgubiłam gdzieś dziecko i potem okazało się,że zabrała je któraś z dziewczyn z forum, która straciła dziecko :---( Wiem,że okropny sen i to tylko sen, ale musiałam go komuś opisać.
Jak się obudziłam i doszłam do siebie to poczułam,że się stało coś złego, wchodzę na BB, i ....
OlaPio- trzymam za Ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!Musi być dobrze!!!!!!!Bo inaczej być nie może!!!!!
w nocy miałam jakieś koszmary, aż mnie mąż rozbudzał, bo podobno krzyczałam i płakałam:--( śniło mi się spotkanie z Wam,że się umówiłyśmy w Warszawie i ja nie mogłam dotrzeć na miejsce, bo nie wiedziałam na jakiej ulicy to miejsce jest, najgorsze było to, że to było już po rozwiązaniu i szukając ulicy, zgubiłam gdzieś dziecko i potem okazało się,że zabrała je któraś z dziewczyn z forum, która straciła dziecko :---( Wiem,że okropny sen i to tylko sen, ale musiałam go komuś opisać.
Jak się obudziłam i doszłam do siebie to poczułam,że się stało coś złego, wchodzę na BB, i ....
OlaPio- trzymam za Ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!Musi być dobrze!!!!!!!Bo inaczej być nie może!!!!!
Gosia***
Fanka BB :)
OlaPio! Będzie dobrze, wszystkie trzymamy kciuki!
Ja jutro mam wizytę u lekarza i zobaczymy co mi powie. Mam nadzieję, że zrobi USB,bo bardzo chciałabym zobaczyć mojego okruszka - ostatni raz jak go widziałam miał 3mm. Boję się, żeby się nie okazało, że coś jest nie tak... ;/
Trzymam kciuki za wizytę
o ktorej masz jutro wizyte? bo ja o 16. To trzymam za nas kciuki;-)
Za Was również trzymam kciuki
Pozwizytach prosimy o porządną porcję DOBRYCH wiadomości:-)
Ja mialam koszmarną noc. Wojtek jest chory, więc nawet oka nie zmrużylam. Czekam niecierpliwie na wieści od Oli wierzę że wszystko ok.
reklama