reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
pewnie, ze bede trzymac;-) tyle ostatnio złych wiesci, mam nadzieje, ze przelamiemy ta zla passe...

martwie sie o OlePio:-( trzymam mocno kciuki!

no po tych ostatnich złych wieściach to az sie boje jechać ale jestem dobrej myśli bo w koncu to juz 14 tydzien sie zaczał jakby nie patrzec II trymestr musi byc DOBRZE:tak::tak::tak:
no ja tez sie Martwie o Ole bede tez trzymać kciuki zeby wszystko bylo dobrze

OlaPio trzymaj się kochana, będzie dobrze.

Wszystkim które mają dzisiaj wizyty życzę samych radosnych wiadomości.

Musze zmykac do pracy. Niestety nie moge za bardzo wchodzić w pracy na forum:-( a napewno będę ciekawa co u Oli, no cóż coś poradzę:tak:

dzień dobry wszystkim- jeśli mogę tak napisać:-(
w nocy miałam jakieś koszmary, aż mnie mąż rozbudzał, bo podobno krzyczałam i płakałam:-:)-( śniło mi się spotkanie z Wam,że się umówiłyśmy w Warszawie i ja nie mogłam dotrzeć na miejsce, bo nie wiedziałam na jakiej ulicy to miejsce jest, najgorsze było to, że to było już po rozwiązaniu i szukając ulicy, zgubiłam gdzieś dziecko i potem okazało się,że zabrała je któraś z dziewczyn z forum, która straciła dziecko :-:)-:)-( Wiem,że okropny sen i to tylko sen, ale musiałam go komuś opisać.
Jak się obudziłam i doszłam do siebie to poczułam,że się stało coś złego, wchodzę na BB, i ....
OlaPio- trzymam za Ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!Musi być dobrze!!!!!!!Bo inaczej być nie może!!!!!

OlaPio! Będzie dobrze, wszystkie trzymamy kciuki!
Ja jutro mam wizytę u lekarza i zobaczymy co mi powie. Mam nadzieję, że zrobi USB,bo bardzo chciałabym zobaczyć mojego okruszka - ostatni raz jak go widziałam miał 3mm. Boję się, żeby się nie okazało, że coś jest nie tak... ;/

Trzymam kciuki za wizytę:tak:

o ktorej masz jutro wizyte? bo ja o 16. To trzymam za nas kciuki;-)

Za Was również trzymam kciuki:tak:
Pozwizytach prosimy o porządną porcję DOBRYCH wiadomości:-)

Ja mialam koszmarną noc. Wojtek jest chory, więc nawet oka nie zmrużylam:eek:. Czekam niecierpliwie na wieści od Oli wierzę że wszystko ok.

reklama
Do góry