reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kurcze brzuch mnie boli. Tak na wysokości pępka ale nieco niżej. Nie wiem sama czy to coś złego czy tylko jelitka. Wzięłam no spe i poczekam.

też dzisiaj nie czułam się najlepiej, wyszłam szybciej z pracy i leżałam całe popołudnie i pomogło :-) teraz znowu się kładę bo o 5 rano pobudka. Miłego wieczorku:-)

kurcze bylam sie wykompac ale normalnie tylek juz mnie boli od tego siedzenia ale coz dalej laptop na kolana i heja piszemy prace:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Właśnie jestem w trakcie allegrowych zakupów prezentowych :-)

Koriander- to mamy podobny staż,bo my we wrześniu będziemy świętować ósmą rocznicę :-)
SIABA- zabieg robimy w Bydgoszczy, mamy swoją panią doktor z najlepszą opinią w Bydgoszczy... Okazuje się, że ja się wcale nie urodziłam na Polnej, ale też nie na Lutyckiej, tylko na Mickiewicza w szpitalu Raszei, nie wiem co mi się pokręciło :zawstydzona/y:Ale co fakt to fakt- młodziutka jestem przy Tobie :-D Moja mama mieszka na Czecha w pierwszej desce od strony Lecha, czuję, że prędzej czy później się spotkamy :-)
Ewelinamariusz- jesteś już w domu? melduj się szybciutko :-)

Mówię dobranoc tym , które idą spać, ja się jeszcze trochę pokręcę po domku...

reklama
OlaPio- Trzymaj się, wyczerpał się już limit złych wiadomości na wątku, więc wszystko będzie dobrze! Melduj się zaraz po powrocie, nawet w nocy...Myślę o Tobie cieplutko...

Do góry